biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Bronsita PDF Imprimare Email

Cand ne putem astepta sa apara bronsita

Bronsita apare destul de frecvent in perioada anotimpului rece, dupa o raceala sau o gripa. De cele mai multe ori, cauza pentru bronsita este un virus. Persoanele care au peste 60 - 65 de ani sunt mai sensibile la anumite variante de virusi care produc bronsita.

 

 

Pe de alta parte, unul din zece cazuri de bronsita apare datorita unor bacterii. Alte motive care pot duce la aparitia bronsitei acute sunt expunerea la fum, chimicale, aer poluat, substante ce irita mucoasa respiratorie sau de inhalarea involuntara a unor alimente, voma sau mucus.

Cum se raspandeste brosita

Picaturile de saliva sau de mucus ale unei persoane infectate cu bronsita acuta duc mai departe aceasta afectiune la persoanele din jur. Acestea pot apare la stranut sau la tuse, iar astfel ajung in aer - de unde le putem inhala, sau pe alte obiecte.

Infectarea unei persoane sanatoase cu bronsita se poate realiza prin inhalare, sau prin atingerea unor obiecte infectate, urmate de atingerea nasului, a ochilor sau a gurii.

Cand suntem mai expusi de a face bronsita

Bolile cronice ale aparatului respirator, cum ar fi astmul, predispun la bronsita. Anumite afectiuni care au ca efect secundar scaderea imunitatii - un exemplu in acest sens este diabetul. O infectie a cailor respiratorii contactata recent - cum ar fi gripa, raceala, sinuzita - predispune la bronsita. De asemenea, fumatul sau inhalarea fumului de tigara predispune la bronsita.

Cum se manifesta bronsita

Bronsita incepe sa se manifeste la 3-4 zile dupa producerea infectarii. In principal, ea se manifesta prin tuse; la inceput, tusea este seaca, dar dupa cateva zile incepe sa se elimine flegma. Febra este moderata, de obicei 38 de grade Celsius - febra mai mare poate indica pneumonie. Senzatia generala este de slabiciune, de astenie.

De obicei, simptomele trec dupa doua - trei saptamani; totusi, in unele cazuri tusea poate dura pana la patru saptamani.

Complicatii la bronsita

De obicei, bronsita nu duce la complicatii. Totusi, copiii si persoanele in varsta formeaza o categorie mai deosebita. Bronsita poate duce la pneumonie, sau poate sa reapara. Reaparitia bronsitei apare de obicei la persoanele care fumeaza, sau la persoanele cu imunitate scazuta.

Cum putem preveni bronsita

In primul rand putem evita sa inhalam fumul de tigara. Apoi putem evita aerul poluat, sau mirosul substantelor chimice iritante. In special pentru persoanele care au un sistem imunitar slabit este importanta evitarea contactului cu cei care au o infectie respiratorie. In perioada de toamna - iarna, in timpul epidemiilor de gripa putem spala mainile mai frecvent. Daca a aparut deja o infectie respiratorie, trebuie pus accent mai mare pe odihna suficienta, si pe administrarea de lichide, pentru a pastra forma usoara a infectiei, si a preveni complicatiile.

Dr. Magdalena Dragan va recomanda urmatoarele produse naturiste ca adjuvant si ca profilaxie pentru bronsita:

Tianshi - Cordiceps
Tianshi - Chitosan
Tianshi - Ican

 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.