biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Afectiuni Infarct miocardic
Infarct miocardic PDF Imprimare Email

 

Ce se intampla in timpul unui infarct miocardic

Stim ca inima este un muschi care nu se opreste niciodata pe parcursul vietii unui om. In mod normal, muschiul inimii este oxigenat prin cateva vase de sange mari. In momentul in care unul sau mai multe dintre aceste vase de sange este blocat - sau infundat, asistam la un infarct miocardic; i se mai spune si atac de cord.


Infundarea vaselor de sange care alimenteaza inima se produce prin desprinderea unor bucati de colesterol care erau prinse pana in acel moment de peretii vaselor de sange, si blocarea acestora. Acest blocaj va opri irigarea muschiului inimii cu sangele oxigenat care vine de la plamani, iar celulele care fac parte din muschiul inimii incep sa moara, datorita lipsei de oxigen.

In cazul in care o mare parte din muschiul inimi este afectat de aceasta pauza in alimentarea cu oxigen, este foarte posibil sa apara moartea persoanei in cauza.

 

Care sunt motivele care duc la aparitia infarctului miocardic

La multe persoane, problemele de sanatate la nivelul aparatului circulator (inima si vase de sange) apar inca din perioada de adolescenta, deci chiar de la 14 - 17 ani. Ce se intampla in aceasta perioada de pregatire a infactrului miocardic? Colesterolul incepe sa se depuna pe peretii vaselor de sange, putin cate putin. Pe parcursul a 10, 20, 30, 40, 50 de ani, colesterolul continua sa se acumuleze putin cate putin, strat peste strat, pana se ajunge la ceea ce poate fi numit placa de colesterol. Aceste placi de colesterol pot contine si calciu.

In situatia in care presiunea arteriala creste brusc, sau vasul de sange se contracta brusc, aceasta bucata de colesterol se poate fisura, sau se poate rupe. Asa cum organismul repara pielea julita sau taiata - prin formarea unui chag de sange, ceva asemanator se produce si in jurul placii de colesterol care a fost fisurata sau rupta - apare un cheag de sange in vasul de sange.

Acest cheag poate bloca total vasul de sange; efectul secundar este ca nu mai trece sangele spre muschiul inimii, care are nevoie de oxigen, si astfel se intampla ceea ce este denumit cu termenul de infarct.

Ce trebuie facut pentru a scadea riscul aparitiei unui infarctului miocardic

Este foarte posibil ca oprirea fumatului sa fie actiunea care reduce cel mai mult posibilitatea aparitiei unui infarct miocardic (atac de cord).

O alta actiune care trebuie realizata este reducerea cantitatii de colesterol din organism, deoarece prezenta acestui colesterol in exces are ca efect secundar infundarea vaselor de sange. Reducerea nivelului de colesterol are efect eliberarea vaselor de sange de acest balast, deci se produce o insanatosire a sistemului circulator.


Dr. Magdalena Dragan va recomanda urmatoarele produse naturiste ca adjuvant si pentru prevenirea unui infarct miocardic:

Tianshi - Cordiceps
Tianshi - Chitosan
Tianshi - Holican
Tianshi - Ican

 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.