biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Pneumonie PDF Imprimare Email

Ce reprezinta de fapt pneumonia

Pneumonia reprezinta o inflamatie a plamanilor sau a cailor pulmonare. Se mai numeste aprindere de plamani.

Motivul ei poate fi un virus (unul din doua cazuri), o bacterie, dar poate fi si inhalarea de substante toxice. Copiii si persoanele care au peste 60 - 65 de ani sunt predispusi la forme mai grave de pneumonie decat celelalte categorii de varsta. Rata de mortalitate a pacientilor cu pneumonie este relativ mare, foarte periculoase in acest sens fiind infectiile contractate in spital cu agenti patogeni rezistenti la medicamentele folosite in mod curent. In cazurile grave apare insuficienta respiratorie sau cardiaca.

La nivel pulmonar se desfasoara procesul vital al respiratiei. Oxigenul trece din caile respiratorii in sange, iar o serie intreaga se elemente, cum ar fi dioxidul de carbon, sunt transferati din sange in caile respiratorii, pentru a fi eliminati la exterior. Astfel, deteriorarea functionalitatii pulmonare pune in pericol viata pacientului.

Anual se inregistreaza 3 pana la 5 milioane de decese datorita pneumoniei. In Europa de vest, pneumonia ocupa locul I intre cele mai frecvente cauze de deces pe motiv de infectie.
Se estimeaza ca 5% din totalul persoanelor internate in spital sufera de pneumonie. Aproximativ 1 pana la 5% din bolnavi au contractat boala prin contact cu instrumente nesterilizate.
Dupa cum era de asteptat, cele mai multe cazuri de pneumonie apar in lunile reci ale anului.

Termenul pneumonia dubla este un termen mai invechit, care doreste sa indice ca pneumonia implica amindoi plaminii. Acest termen, desi suna ceva mai deosebit, are semnificatie clinica mica, o data ce pneumonia afecteaza amindoi plaminii.

Situatii care favorizeaza pneumonia

Un organism cu sistem imunitar slabit este mai predispus pentru a dezvolta pneumonie. Scaderea imunitatii este favorizata de chemoterapie, cancer, diabet si alcoolism. De asemenea, expunerea la radiatii favorizeaza aparitia pneumoniei.

Cum putem face pneumonie

Pneumonia poate fi contactata aproape peste tot: in mijloacele de transport in comun supra-aglomerate, la locul de munca, la scoala, sau chiar la spital. De obicei, pneumonia apare in timpul sau dupa o gripa sau un guturai. Se manifesta prin tuse - de obicei cu sputa (flegma), febra, frisoane, dureri in dreptul pieptului - care sunt mai puternice dupa tuse si inspiratie, respiratie superficiala si accelerata, aceelerarea batailor inimii, senzatie de slabiciune.

Cum prevenim pneumonia

In primul rand trebuie abandonat fumatul. Apoi, trebuie evitat contactul cu alte persoane care au gripa sau guturai. De asemenea, trebuie evitat contactul cu persoane care au pojar sau varicela, in cazul in care nu am avut deja aceste afectiuni, pentru ca pneumonia poate apare ca o complicatie a acestor doua afectiuni.

Dr Magdalena Dragan va recomanda urmatoarele produse naturiste ca adjuvant in caz de pneumonie:
Tianshi - Chitosan
Tianshi - Cordiceps
Tianshi - Ican

 

 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.