biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Afectiuni Varicela (varsat de vant)
Varicela (varsat de vant) PDF Imprimare Email

Varicela (varsat de vant)

 

Varicela (varsat de vant) este una dintre cele mai frecvente boli infecto-contagioase care cauzeaza eruptie (urticarie). Varicela apare pe tot parcursul anului, intalnindu-se mai frecvent iarna si primavara. Mai mult de 90% din oamenii din intreaga lume ajung sa faca boala la un moment dat in viata, mai ales daca acestia nu sunt vaccinati impotriva varicelei. In zonele temperate, varicela (varsat de vant) apare mai frecvent la copii. In zonele tropicale, din contra, varicela (varsat de vant) este intalnita mai frecvent la adulti.

 

Varicela (Varsat de vant) - cum se transmite

 

Varicela (varsat de vant) se raspandeste prin picaturi de secretie nazofaringiana diseminate aerogen, sau prin contact direct cu veziculele, sau indirect prin intermediul obiectelor proaspat infectate.

Varicela (varsat de vant) ca epidemie isi face aparitia in primele cinci luni ale fiecarui an. Varicela (varsat de vant) este foarte contagioasa, 90% din persoanele care nu au imunitate la boala si care sunt expusi o vor face.

Nu se cunoaste un mod genetic de transmitere pentru varicela. Varicela are incidenta maxima la varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani, dar poate surveni la orice varsta.

 

Varicela (Varsat de vant) - complicatii

Varicela (varsat de vant) este o boala usoara, dar poate da complicatii serioase cum ar fi pneumonie, encefalita, infectii bacteriene ale pielii. Dupa atacul bolii, virusul de varicela (varsat de vant) ramane in corp, ramanand intr-o stare latenta in celulele nervoase si se poate reactiva la varsta adulta pentru a cauza Zona zoster.

 

Tratamentul pentru fiecare persoana trebuie sa fie individualizat de catre medicul curant, de aceea, pentru explicatii suplimentare, va invitam sa il contactati pe medicul naturist la adresa calivita adresa medic naturist.

 

 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.