biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente." - Hipocrate


Prima pagina Afectiuni Sterilitate
Sterilitate PDF Imprimare Email

Sterilitate

 

Sterilitate reprezinta incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil. Nu se vorbeste de sterilitate decat dupa 2 ani de tentative regulate lipsite de succes in obtinerea unei sarcini.

 

 

In fapt, 10% dintre sarcini survin intr-un interval de 12 luni dupa primul raport. Dupa 2 ani, aproximativ 50% dintre cuplurile care se prezinta la consultatie pe motiv de infecunditate se dovedesc a fi sterile. Daca un cuplu nu este steril, sansele lui de a avea un copil raman mici, iar atunci sunt indicate examene medicale.
Rolul varstei in ce priveste fertilitatea este sigur: scaderea fecunditatii, foarte slaba inainte de 40 de ani, atat la femeie cat si la barbat, se accelereaza dupa aceasta varsta.

Specialistii sustin ca din ce in ce mai multi oameni au probleme de sterilitate, iar aceasta se intampla la nivel mondial.

Analiza care ofera cele mai multe indicii despre starea fertilitatii unui barbat este spermograma. In cadrul acestei analize se cauta mai multi parametri, si anume: numarul de spermarozoizi/ml, vitalitatea, mobilitatea, morfologia lor etc.

In timp ce sterilitatea feminina se mai poate trata, cea masculina, daca este reala si profunda, este greu reversibila.

Sunt si situatii in care in urma investigatiilor nu se descopera nici o cauza evidenta a sterilitatii. In astfel de cazuri, de multe ori responsabile de lipsa aparitiei sarcinii sunt probleme de natura psihica.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatii are la baza 4 posibile scenarii:

  1. Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

  2. Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

  3. Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

  4. Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.

 

 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.