biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina
SfaturiPentruSanatate.ro - Biorezonanta si tratament naturist
Biorezonanta si tratament naturist PDF Imprimare Email

Biorezonanta magnetica, o metoda de diagnostic disponibila si in Timisoara


Biorezonanta magnetica a aparut in Germania, iar apoi a fost perfectionata in Rusia. In timp, biorezonanta a ajuns si in Timisoara. Pana nu demult, practica medicala se baza pe modelul realitatii newtoniene, model care priveste lumea ca pe un sistem mecanic. Modelul medicinei clasice considera ca functiile sistemului fiziologic al omului si psihicul sau depind exclusiv de structurile materiale ale creierului si corpului. Insa noile abordari considera ca omul reprezinta ceva mai mult decat o suma de elemente chimice. El depinde de acea forta vitala ce-i definitiveaza integritatea si vivacitatea.

Pana nu cu mult timp in urma, medicii nu se interesau si nu se foloseau de fortele vitale  fiindca nu existau modele stiintifice acceptabile care sa lamureasca existenta si rolul lor in sustinerea activitatii organismului. In ultimul timp a aparut o noua generatie de medici, care incearca sa rezolve problemele organismului uman privindu-l pe om in primul rand ca pe o forma de energie. Ei pornesc de la ideea suprematiei spiritului fata de corpul fizic, dimensiunea spirituala a omului fiind considerata ca baza energetica a vietii, fiindca energia spiritului poate anima structura fizica a materiei.  La nivel mondial, medicina se apropie, daca nu cumva a si ajuns, de un moment de rascruce. Dupa un secol de dominatie a medicinei bazate exclusiv pe medicamente chimice de sinteza, timp in care s-au facut progrese impresionante in domeniul igienei, al chirurgiei, al profilaxiei si combaterii bolilor contagioase, a venit timpul sa fie redescoperita medicina naturii (biorezonanta magnetica si tratament naturist). Considerata de multi ca o ramasita arhaica si ironizata ca atare, aceasta castiga tot mai mult teren. In fata bolilor grave ale ultimului secol, medicina alopata se dovedeste adeseori neputincioasa, in timp ce metodele neconventionale (numite si tratament naturist) dau rezultate spectaculoase.

Biorezonanta magnetica a fost promovata in Rusia

Intr-o lume dominata masiv de interesele industriei de medicamente, exista o tara unde multe dintre principiile medicinei neconventionale (inclusiv biorezonanta magnetica si tratament naturist) se bucura de respect si sunt studiate si aplicate pe scara larga. Este vorba despre Rusia, care a alocat resurse impresionante in domeniul medicinei alternative, devenind, in momentul de fata, o adevarata superputere prin stadiul la care a ajuns. Oricine va cauta in gigantica retea informationala constituita de Internet aplicatii medicale ale parapsihologiei sau aparatura psihotronica, va gasi sute de locatii rusesti. De altfel, in mediile informationale internationale apar tot mai des ecouri despre succesele medicinei si tehnologiilor de diagnostic si tratament rusesti. Unul dintre domeniile de avangarda ale medicinei alternative este reprezentat de biorezonanta, o terapie aproape necunoscuta la noi, dar in care, in Rusia, au fost specializati circa 7 000 de medici, dintre care 5 000 activeaza pe plan national, iar alti 2 000 in diverse tari ale lumii, in special in Europa Occidentala si S.U.A. Biorezonanta asociata cu tratament naturist aduce vindecare in boli care par de nevindecat pentru medicina clasica.

 

Biorezonanta magnetica - istoric

Desi terapia prin biorezonanta magnetica a fost foarte mult perfectionata in cadrul Centrului IMEDIS din Moscova si aplicata in Rusia, originea ei se afla in Germania. In 1953, un medic german, Reinhardt Voll, si-a propus sa elaboreze o metoda de diagnostic pornind de la masurarea potentialului electric al punctelor de acupunctura. Apoi prelucra aceste date si reusea sa dea anumite diagnostice, care erau apoi verificate in laboratoare si clinici de prestigiu. Spre uimirea tuturor, diagnosticele obtinute prin biorezonanta erau uimitor de precise. In plus, el era capabil sa stabileasca si anumite disfunctionalitati energetice, conform unor principii din medicina chineza, putand astfel preveni boli cu mult inainte ca ele sa se manifeste. Conform teoriei lui Reinhardt Voll, cand organismul se imbolnaveste, apar oscilatii electromagnetice noi, numite oscilatii patologice. Atat oscilatiile normale (corespunzatoare starii de sanatate), cat si cele patologice pot fi inregistrate prin masurarea fina a punctelor de pe meridianele energetice. Dr. Voll a mers mai departe si a incercat sa induca unele campuri de joasa intensitate, aducand la normal potentialul punctelor de acupunctura aflate in dezechilibru. Rezultatele metodei denumite biorezonanta au fost remarcabile, coeficientul de vindecare ajungand la 75-80%.

 

Biorezonanta magnetica astazi

Din anul 1953, cand a fost inventat principiul numit biorezonanta magnetica, si pana in zilele noastre, au fost facute progrese uriase. Aici intervine meritul cercetatorilor si medicilor rusi, care au preluat metoda germana (testul vegetativ de rezonanta - VRT) si au adus-o aproape de perfectiune. Apoi intervine tehnologia, iar aici este meritul electronistilor si al informaticienilor, care au pus la punct un sistem unic ca eficienta, pentru corelarea si interpretarea datelor. Aparatura utilizata pentru biorezonanta este extrem de performanta, trecand cu brio toate testele clinice si fiind aprobata pentru productie si utilizare de catre Ministerul Sanatatii din Rusia. Diagnosticul prin biorezonanta permite nu doar aflarea bolii de care sufera pacientul, ci si care este potentialul sau vital, stabilind si asa-numitul „pas de tratament“, care consta in dozarea  exacta a intensitatii tratamentului, astfel incat acesta sa fie suportat de organism. Informatiile preluate de la aparat sunt introduse in calculator, unde sunt corelate cu o uriasa baza de date. Aparatul pentru tratament prin biorezonanta, produs de Centrul IMEDIS din Moscova, condus de academicianul de renume mondial I.V. Gotovski, cuprinde si un modul, selectorul medicamentos, ce contine peste 34 000 de copii electronice ale principalelor preparate medicamentoase.

Biorezonanta magnetica pe post de terapie

Terapia prin biorezonanta magnetica consta in corectia functiilor organismului prin actiunea asupra lui a undelor electromagnetice cu parametru strict definit. In starea normala a organismului este prezenta o relativa sincronizare a diferitelor procese vibrationale, frecventiale, pe cand in starea patologica se observa dereglarea armoniei frecventiale. Ideea de baza a folosirii rezonantei in medicina consta in faptul ca prin alegerea corecta a frecventei si formei  actiunii semnalului electromagnetic pot fi intensificate frecventele normale si micsorate frecventele patologice din organism. Prin intermediul unor electrozi, pacientul este unit cu aparatul de biorezonanta, si se creaza astfel un circuit inchis. Semnalele sunt prelucrate de aparatul de biorezonata, vibratiile fiziologice sunt intensificate, iar cele patologice diminuate. Corectate astfel, frecventele se reintorc in organism creandu-se posibilitatea de a-si folosi propriile posibilitati de revenire in starea de echilibru dinamic si fiziologic. Tehnologia unica da posibilitatea de a se imprima spectrul normal pe diferiti purtatori (apa, franule homeopate, ser fiziologic etc.), ce sunt folosite in terapie in pauza dintre sedinte. Demn de mentionat ca atat metoda de diagnosticare prin biorezonanta, cat si cea de tratament prin biorezonanta sunt non-invazive si nu sunt dureroase, permitand identificarea rapida si eficienta a bolii, iar ulterior tratamentul acesteia, facandu-se posibila asocierea cu un tratament naturist.

Biorezonanta – care sunt posibilitatile oferite

Prin intermediul aparaturii de diagnosticare si tratament prin biorezonanta magnetica se pot efectua:

 • diagnosticul prin electropunctura;
 • depistarea organelor afectate de boala;
 • depistarea poluarii geopatogene, radioactive, electromagnetice;
 • depistarea dereglarii echilibrului acido-bazic;
 • depistarea prezentei tumorilor benigne si maligne (cancer);
 • depistarea proceselor chistice;
 • depistarea deficitului vitaminelor, mineralelor, hormonilor, fermentilor din organism;
 • aflarea indexului varstei biologice;
 • aflarea indexului constitutional biologic ideal;
 • aflarea rezervelor de adaptare ale organismului optimale pentru momentul actual si maximal posibile pentru pacient;
 • depistarea nivelului tensiunii sau secatuirii sistemului endocrin si imun (imunitate scazuta, probleme hormonale);
 • aprecierea starii psihice;
 • nivelul epuizarii fizice;
 • diagnosticul chacrelor si al distructiilor energoinformationale;
 • diagnosticul de rezonanta frecvential si terapia virusilor, micozelor, unicelularelor, parazitilor;
 • terapia endogena si exogena;
 • terapia inductionala cu frecventele caracteristice creierului;
 • diagnosticul pentru efectuarea masurarilor parametrilor electrici segmentelor corpului ce fac legatura cu organele si tesuturile interne;
 • eliminarea endo- si exotoxinelor;
 • aprecierea eficacitatii si tolerabilitatii medicamentelor;
 • aprecierea efectelor colaterale ale medicamentelor;
 • terapia alergiei prin posibilitatea de preparare a antialergenilor;
 • terapia dependentei fata de droguri, alcool, tutun;
 • imprimarea frecventelor electromagnetice ale organismului pe diferiti purtatori;
 • prepararea produselor homeopate, nozozilor, organopreparatelor;
 • terapia prin electropunctura;
 • terapia prin multirezonanta etc.


Insa intreaga aparatura de biorezonanta magnetica, oricat de performanta, nu valoreaza nimic fara medic. Acesta afla foarte multe date despre pacient, insa stabilirea tratamentului si modul de lucru sunt strict la latitudinea sa si nu la cea a unui aparat, oricat ar fi acesta de elaborat. Tocmai de aceea, aparatele de biorezonanta nu pot fi utilizate decat dupa urmarea unor cursuri de specialitate.

 

Biorezonanta magnetica – avantaje

 • Biorezonanta magnetica este metoda de ivestigare rapida, sigura si nedurerosa, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice introduse in corp
 • Biorezonanta magnetica ofera posibilitatea masurarii cu precizie a compatibilitatii unui remediu (medicament, produs naturist, homeopat) cu pacientul diagnosticat. Intr-un timp foarte scurt medicul poate stabili daca remediul selectionat va ameliora starea pacientului, o va agrava sau nu va produce nici o modificare.
 • Biorezonanta magnetica determina cu precizie cauza bolii mai ales in cazurile in care medicii nu au putut stabili un diagnostic concret.

 

Biorezonanta - aparatura folosita in Timisoara

Aparatul folosit pentru biorezonanta magnetica in Timisoara este Biolaz Oberon 11S PRO, cel mai performant aparat din domeniu acesta fiind atestat si licentiat de catre producatorul rus in 2009.

biorezonanta timisoara cu aparat tip oberon

Biolaz Oberon 11S PRO este un aparat de testare inofensiv pentru organismul uman bazat pe  masurarea parametrilor biofizici si a proceselor ionice.

biorezonanta timisoara cu aparat oberon - investigatie nedureroasa

Aparatul de biorezonanta magnetica Oberon este folosit pentru identificarea problemelor de sanatate, pentru identificarea sensibilitatilor la boli, precum si pentru alegerea tratamentului individualizat, a remediilor ce pot fi folosite pentru prevenire (homeopatice sau de suplimente nutritive) avand in vedere caracteristicile organismului, chiar la nivel cromozomial.

biorezonanta timisoara determina compatibilitatea remediului cu pacientul

Pentru programari la biorezonanta magnetica in Timisoara sunati la numarul de telefon indicat in pagina de contact.

 
Ayurveda, stiinta vietii PDF Imprimare Email

Ayurveda, stiinta vietii

 

Oamenii sunt diferiti ca metabolism, iar un tratament naturist care da rezultate pentru o persoana, nu va da rezultate pentru toate celelalte persoane. Medicina traditionala indiana (ayurveda) imparte oamenii in trei tipuri constitutionale majore, dupa modul in care functioneaza metabolismul fiecarei persoane. Fiecare tip de metabolism are anumite puncte forte si puncte slabe, si acesta este motivul pentru care orice tratament naturist trebuie individualizat, fiind administrat in conformitate cu necesitatile specifice impuse de metabolismul fiecarei persoane.

Pentru consultatii gratuite contactati medicul nostru naturist prin email sau telefon.

Ayurveda este un sistem complex de vindecare naturala care provine din India. In limba sanscrita, cuvantul Ayurveda inseamna „Stiinta vietii”. Ayurveda reprezinta prin urmare un inestimabil tezaur de cunostinte teoretice si practice care ne ajuta sa aflam care sunt cele mai bune indicatii pentru imbunatatirea starii vietii fiintei umane. Sistemul traditional Ayurveda a aparut si a fost practicat in mod curent in India, inca de acum 5000 de ani.

 

Citeşte mai mult...
 

Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere


feed-image Feed Entries


sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.