biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente." - Hipocrate


Prima pagina Coral Club Coral Club - Assimilator (90 capsule)

Coral Club - Assimilator (90 capsule)

Pret: Lei 121,92

Assimilator

Forma de prezentare: 90 capsule

 

Enzimele digestive sunt garantiile unui proces digestiv optim.

Rezultatul final al digestiei consta in descompunerea hidratilor de carbon pana la monozaharide (in principal pana la glucoza), a proteinelor pana la aminoacizi, a lipidelor pana la acizi grasi si glicerina, a acizilor nucleici pana la baze nucleotidice si pentoze.

In lipsa enzimelor digestia alimentelor consumate nu s-ar mai putea realiza si organismul n-ar mai fi in masura sa extraga elementele necesare din hrana. Cu ajutorul enzimelor se elibereaza din alimente vitamine, aminoacizi si substante minerale necesare pentru functionarea normala a organismului. Deoarece fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, diversele enzime nu se pot substitui intre ele. In cazul in care apare o carenta enzimatica de orice tip, se produc dereglari ale procesului digestiv (meteorism, dereglarea tranzitului intestinal, etc.), care mai devreme sau mai tarziu vor facilita si declansa unele boli.


Suplimentarea dietei cu enzime care stimuleaza  digestia poate fi un ajutor pretios pentru eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie imperfecta si pentru corectarea si reglarea functiei vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros.

Hrana de origine animala contine fermenti alimentari in cantitati mici, dar cea vegetala nu contine de loc fermenti. In acelasi timp pentru o digestie normala si asimilarea substantelor nutritive este necesar un sir de fermenti.

Fermentii din componenta preparatului sunt - amilaza, lactaza, zaharaza, maltaza - care faciliteaza digestia totala a glucidelor, inclusiv a amidonului, a produselor de dezintegrare si a dizaharidelor alimentare.

Celuloza nu este sintetizata de sistemul digestiv uman, dar este necesara pentru digestia fibrelor vegetale. Administrarea  celulozei mareste valoarea nutritiva  a fructelor si legumelor. In afara de acestea ea elibereaza fibre solubile pentru captasrea colesterolului si a toxinelor din tractul gastrointestinal.

Protaza participa la dezintegrarea proteinelor si poate distruge capsula proteica a agentilor patogeni, ajutand sistemul imun.

Lipaza este necesara in dezintegrarea lipidelor pana la acizii grasi si poate fi utilizata in programul de reglare a greutatii.


Produsul „Assimilator” contribuie la :

  • asimilarea proteinelor din hrana;

  • scaderea probabilitatii de aparitie a reactiilor alergice;

  • dizolvarea depozitelor de colesterol si asa numitelor „grasimi rele”– LDL (lipo-proteine cu densitate moleculara scazuta);

  • prevenirea inmultirii bacteriilor;

  • tatamentul adjuvant in anemii ;

  • dizolvarea cristalelor de acid uric;

  • imbogatirea celulelor cu oxigen si micro-elemente;

  • cresterea activitatii leucocitelor si a limfocitelor T;

  • Produsul „Assimilator” este sub forma de capsule, de culoare bej.


Compozitie: proteine, glucide, lipide, celuloza, zaharoza, maltoza, lactoza, vitaminele A si D, praf coralier cu continut de microelemente.


Mod de administrare: cate 1 capsula inainte de a se consuma legume si fructe; cate 1- 3 capsule daca se consuma alimente prajite, fierte sau carne.
Pentru a obtine un efect maxim este bine sa se bea cate 1-2 pahare de apa cu calciu coralier.


Atentie: Nu se recomanda bolnavilor de ulcer gastro-duodenal, poate crea disconfort. A nu se lasa la indemana copiilor.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.