biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Coral Club Coral Club - C-Free (113 ml)

Coral Club - C-Free (113 ml)

Pret: Lei 96,91

C-free

Forma de prezentare: Flacon de 60 ml

 

Statisticile efectuate de catre cercetatorii americani au aratat ca peste 100 de milioane de americani sufera de candidoza.

Preparatul C-Free:

  • favorizeaza vindecarea cu succes a candidozei;
  • impiedica dezvoltarea micozelor.

Compozitie: Candida albicans-30 C HPUS este o solutie de amortizare ajunsa pana la un pH de 4,5 cu ajutorul acidului ascorbic (extras din surse naturale) si apa purificata (deionizata) care corespunde clasificarilor din Farmacopeea SUA.
Mod de administrare: Doza terapeutica - se administreaza cate 1 lingurita de produs C–Free pe zi, dizolvat in 60 ml de apa cu calciu coralier, seara, timp de 1 saptamana pe stomacul gol. Dupa aceasta se va mari doza de C–Free pana la 1 lingura, dizolvat in 60 ml de apa cu calciu coralier, in decurs de 13 zile. Doza profilactica - se administreaza cate 1 lingurita de produs dizolvata in 60 ml de apa cu calciu coralier, pe stomacul gol, in decurs de 1 luna (este necesar 1 flacon de C – Free).
Efectul maxim se va obtine prin administarea dozei terapeutice urmata de doza profilactica, in decurs de 45 de zile. (sunt necesare 2 flacoane de C – Free)
In cazul unei candidoze vaginale se va pune pe tampon o cantitate mica de C–Free (1 lingurita) si se va introduce peste noapte in vagin; in caz de necesitate se va repeta procedura. De asemenea este necesar ca in decurs de 1 saptamana sa se ia oral doza terapeutica.
Atentie: pentru copiii cu varsta sub 12 ani este necesara consultarea medicului; in cazul copiilor intre 12-16 ani sau a adultilor care au o greutatea corporala sub 45 de kg se recomanda jumatate de doza.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.