biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Coral Club Coral Club - Coral-Mine pachet mare (30 plicuri de 1g)

Coral Club - Coral-Mine pachet mare (30 plicuri de 1g)

Pret: Lei 112,54

Coral-Mine pulbere de coral Sango

Coral-Mine

Forma de prezentare: pachetul mare 30 pliculete a cite 1 g

 

Organismul uman este compus in proportie de 70% lichide, din care sangele, limfa, saliva, membranele mucoase au reactie alcalina (pH-ul sangvin uman este de 7,4).
In caz daca Ph-ul se micsoreaza, adica aciditatea se mareste, se inregistreaza o dereglare a reactiilor imunitare, se multimplica rapid virusii si bacteriile, careau patruns in sange, se asimileaza prost vitaminele si microelementele, apar probleme vasculare, cardiace, articulare si diverse alte afectiuni, inclusiv cele oncologice. Unul dintre elementele chimice de baza, din care este compus organismul nostru - este calciul. Carenta acestuia in organism provoaca mai mult de 150 de afectiuni grave. Sunt afectiuni mai ales la copii, gravidele, persoanele varstnice - dupa 40 de ani.

Coralul Alka-Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat.

Utilizarea zilnica a unei astfel de ape favorizeaza:

  1. atingerea unei valori optime a pH-ului din sange;

  2. scaderea riscului de aparitie a afectiunilor cardio-vasculare si gastro-intestinale ;

  3. prevenirea dezvoltarii artritelor, cresterea elasticitatii muschilor si a articulatiilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos;

  4. imbunatateste fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei;

  5. saturatia sangelui cu oxigen;

  6. functia renala si aparatul digestiv.

  7. Intr-un pachet de Coral Alka-Mine se gasesc 30 (12) pliculete a 1 g.

Compozitie: un pliculet de 1 gram contine: coral pulbere (993 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale necesare (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden, s. a.), L - acid ascorbic (5 mg), argint (2 mg).


Mod de administrare: se introduce un pliculet de calciu intr-un recipient cu 1,5 litri de apa filtrata sau apa distilata. Dupa 1 minut produsul este gata de folosire. Se bea in timpul zilei in loc de apa obisnuita. Pliculetele cu coral se pot folosi si in ceaiuri (reci), compoturi si orice alte bauturi necarbogazoase. Nu se fierbe.


Utilizarea: Calciul Alka-Mine obtinut din coralul alb Sango (coral marin fosilizat) creeaza in organism un mediu alcalin si normalizeaza echilibrul acido-bazic. Savantii au demonstrat ca mediul alcalin are o insemnatate mare in functionarea normala a celulelor, si deci a intregului organism. Se stie, de asemenea, ca toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu.
Calciul patrunzind cu produsele alimentare si apa, este biologic putin activ. Un avantaj important al calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa: in contact cu apa, calciul in forma ionica este asimilat cu usurinta de celule.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.