biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Coral Club Coral Club - Lax-max (120 capsule)

Coral Club - Lax-max (120 capsule)

Pret: Lei 121,92

Lax-Max

Lax-Max

Forma de prezentare: 120 tablete


Digestia normala este asigurata de microflora care populeaza tractul intestinal. Bacteriile intestinale stimuleaza peristaltismul tubului digestiv si neutralizeaza toxinele. Ele reprezinta o sursa de enzime de fermentatie si de fibre alimentare. Fibrele alimentare exercita o functie importanta: descompun hrana, marind accesul fermentilor digestivi la bolul alimentar.
Microflora intestinala actioneaza asupra polizaharidelor favorizand asimilarea acestora si efectueaza sinteza vitaminelor.

Senna are actiune slav laxativa, care spre deosebire de mijloace laxative chimice nu provoaca colici dureroase.

Reventul turcesc datorita actiunii laxative si astringente purifica organismul de substante nocive. Reventul stimuleaza functia intestinala si micsoreaza balonarea. In procesul de purificare a organismului de substante reziduale, stimuleaza evacuarea bilei si purifica ficatul. El normalizeaza procesul de digestie, are actiune anticancerigena, este benefic in cazul hepatitelor, ulcerelor, plagilor.
Lax-Max favorizeaza:

  • digestia alimentara;

  • aportul suplimentar de vitamine ;

  • accelerarea tranzitului intestinal;

  • deparazitare;

  • imbunatateste gradul de asimilare a elementelor nutritive.

Compozitie: psillium 300 mg, hidroxid de magneziu 150 mg, concentrat de suc de lucerna 50 mg, flora magic (include L-acdophilus, B. bifidus; in patru capsule se gasesc 1 miliard de bacterii), scoarta arborelui de furnici, nuc negru, garoafa, fructe de laur, revent turcesc, patrunjel, rozmarin, extract de echinaceea, corn(absorbant), Diatomaceus earth, cres de balta.


Mod de administrare: in primele doua zile, cate 1 capsula/zi cu un pahar de apa. Se va mari treptat doza zilnica, ajungand pana la 4 capsule o data, iar daca este necesar se va lua aceasta doza de 2 ori pe zi. Pentru a obtine efectul maxim, capsulele se vor lua cu 1-2 pahare cu apa si calciu coralier. Daca se utilizeaza impreuna cu argintul coloidal si cu Asimilator Lax-Max va actiona decisiv contra disbacteriozei.


Schema administrarii: in decurs de 1-2 zile se vor administra, pe cale orala, de 3 ori pe zi Silver Max a cate 4 -12 ml (1 - 3 doze). Dupa 2 zile are loc procesul de  asimilare si se va asocia cu Lax–Max, cate 1/2–1 capsule de 3 ori/zi pe perioada meselor (dozele se vor ajusta in functie de numarul de mese pe zi).

Contraindicatii: nu se utilizeaza in graviditate.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.