biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Coral Club Coral Club - Minamin pachet mare (10 plicuri de 1.5g)

Coral Club - Minamin pachet mare (10 plicuri de 1.5g)

Pret: Lei 71,90

Мinamin

Forma de prezentare: cutie mare 10 pachetele a cite 1,5 g

Cod 91617


Minamin este un supliment alimentar  natural ce contine microelemente obtinute din coral. Datorita mineralelor si  vitaminelor C si E aflate in compozitie, Minamin poseda calitati antioxidante.

Minamin este un tonifiant pentru oamenii care au un mod de viata activ.
Se recomanda in:

  • surmenaj;

  • oboseala;

  • intoxicatii alimentare;

  • eczeme;

  • profilactic pentru cefalee, raceli, infectii;

  • sinuzite, otite, rinite;

  • dureri musculare;
  • iritabilitate crescuta si in procese inflamatoare.

Descrierea ingredientilor:


ALKA MINE creaza in organism un mediu slabalcalin, normalizind echilibrul acido-bazic in celula. Savantii demult au descoperit ca pastrarea unui pH alcalin in singe si organism, creaza conditii propice pentru functionarea normala a celulei si a organismului in intregime.Si ca procesul de schimb al substantelor nutritive la nivelul membranei celulare are loc cu participarea ionilor de calciu.

ALKA MINE este sursa de calciu si a peste 70 microelemente active, in forma ionica. Consumul de calciului de coral constribuie la optimizarea pH-lui singelui si a ogranismului in intregime, oxigenearea buna a sangelui, normalizarea zaharului in sange, favorizeaza functionarea buna a rinichilor, regleaza tensiunea arteriala, a digestiei, previne dezvoltarea artritei, mareste elasticitatea muschilor si articulatiilor, restabileste structura osoasa si a tesutului cartilaginos din intreg organism.


Prezenta ALKA MINE in compozitia Minaminului, contribuie la asimilarea mai rapida si mai eficienta ca componentilor nutritivi ai acestuia.


Vitamina D3 (calciferolul)– face parte din grupul vitaminelor liposolubule. Are proprietatea de a regla absorbtia calciului si forforului in intestinul subtire si cel gros si metabolismul lor in organism. Vitamina D3 se sintetizeaza din precussorii sai, in piele sub actiunea razalor ultraviolete. In componenta produselor alimentare concentratia de vitamina D3 este mica, insuficienta. Produsele alimentare de baza care contin vitamina D3 sunt produsele lactate, ouale, uleiul de peste marin. Carenta de vitamine ale grupului D provoaca rahitismul, osteoporoza si alte afectiuni, datorate insuficientei de calciu in organism.


Vitamina С (acid ascorbic) – vitamina hidrosolubila, sintetizata de multe plante si animale in afara de mamifere, din care face parte si omul. Sursa de aceasta vitamina sunt fructele si legumele proaspete. Vitamina C este un antioxidant antural si joaca un rol foarte important in organism. Participa in foarte multe transformari biochimice din organism si influienteaza functionalitatea multor organe. Actioneaza benefic asupra imunitatii organismului facandu-l mult mai rezistent la infectii. Carenta de vitamina C mareste riscul de a face boli infectioase si provoaca boala Scorbut.


Vitamina Е – vitamina liposolubila, sintetizata de multe plante. Se contine mai cu seama in uleiul plantelor. Animalele si omul primesc aceasta vitamina odata cu hrana. Tocoferolii au rolul de antioxidanti, franand oxidarea lipidelor si membranelor biologice. Necesitate de vitaminaE creste in cazul insuficientei asimilarii acesteia in afectiunile hepatice (ciroza, hepatita), pancreatice, intestinale. Insuficienta de aceasta vitamina duce la sterilitate, distrofie musculara, disfunctii ale ficatului, encefalopatie, anemie si dereglarea vederii.


Aminoacizi - sunt materialele de contstructie, componenti foarte importanti pentru sinteza proteinelor tisulare specifice, a fermentilor, peptidelor, hormonilor si a altor compusi activi din punct de vedere fiziologioc, prezenta Alka-Mine duce la asimilarea lorn practic cantitativa.


Este produs sub forma pulbere sau tablete efervescente.

 

Compozitia pulberei: calciu coralier, 15 aminoacizi, vitaminele D3, C si E.


Mod de administrare: se aplica pulberea sublingual si se lasa o perioada de timp sa se dizolve. Se administreaza cate 2-3 pliculete pe zi. Nu exista contraindicatii si efecte adverse.

Produs din Japonia.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.