biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Coral Club Coral Club - Minamin tablete (20 comprimate hidrosolubile)

Coral Club - Minamin tablete (20 comprimate hidrosolubile)

Pret: Lei 56,27

Мinamin

Minamin

Forma de prezentare: tablete hidrosolubile 20 buc.


Minamin este un supliment alimentar  natural ce contine microelemente obtinute din coral. Datorita mineralelor si  vitaminelor C si E aflate in compozitie, Minamin poseda calitati antioxidante.

Minamin este un tonifiant pentru oamenii care au un mod de viata activ.


Se recomanda in:

  • surmenaj;

  • oboseala;

  • intoxicatii alimentare;

  • eczeme;

  • profilactic pentru cefalee, raceli, infectii;

  • sinuzite, otite, rinite;

  • dureri musculare;
  • iritabilitate crescuta si in procese inflamatoare.

Descrierea ingredientilor:


ALKA MINE creaza in organism un mediu slabalcalin, normalizind echilibrul acido-bazic in celula. Savantii demult au descoperit ca pastrarea unui pH alcalin in singe si organism, creazaconditii propice pentru functionarea normala a celulei si a organismului in intregime.Si ca procesul de schimb al substantelor nutritive la nivelul membranei celulare are loc cu participarea ionilor de calciu.

 

ALKA MINE este sursa de calsiu si a peste 70 microelemente active, in forma ionica. Consumul de calciului de coral constribuie la optimizarea pH-lui singelui si aogranismului in intregime, oxigenearea buna asingelui, normalizarea zaharului in singe, favorizeaza functionarea buna a rinichilor, rrgleaza tensiunea arteriala, a digestiei, previne dezvoltarea artritei, mareste elasticitatea muschilor si articulatiilor, restabileste structura osoasa sia tesutului cartilaginos din intreg organism.


Prezenta ALKA MINE in compozitia Minaminului, contribuie la asimilarea mai rapida si mai eficienta ca componentilor nutritivi ai acestuia.


Vitamina D3 (calciferolul)– face parte din grupul vitaminelor liposolubule. Are proprietatea de a regla absorbtia calciului si forforului in intestinul subtire si cel gros si metabolismul lor inorganism. Vitamina D3 se sintetizeaza din precussorii sai, in piele sub actiunea razalor ultraviolete. In componenta produseloralimentare concentratia de vitamina D3 este mica, insuficienta.Produsele alimentare de baza care contin vitamina D3 sunt produselelactate, ouale, uleiul de peste marin.


Vitamina С (acid ascorbic) – vitamina hidrosolubila, sintetizata de multe plante si animale inafara de mamifere, din care face parte si omul. Sursa de aceasta vitamina sunt fructele si legumele proaspete. Vitamina C este unantioxidant antural sijoaca un rol foarte important in organism. Participa in foartemulte transformari biochimice din organism si influienteaza functionalitatea multor organe. Actioneaza benefic asupra imunitatii organismului facindu-l mult mai rezistent la infectii.


Vitamina Е – vitamina liposolubila, sintetizata de multe plante. Se contine mai cu seama in uleiul plantelor. Animalele si omul primesc aceasta vitamina odata cu hrana. Tocoferolii au rolul de antioxidanti, frinind oxidarea lipidelor si membranelor biologice. Insuficienta de aceasta vitamina duce la sterilitate, distrofie musculara, disfunctii ale ficatului, encefalopatie, anemie si dereglarea vederii.


Aminoacizi - componenti foarte importanti pentru sinteza proteinelor, prezenta Alka-Mine duce la asimilarea lorpractic cantitativa.


Este produs sub forma pulbere sau tablete efervescente.

Compozitia tabletelor: acid ascorbic (vitamina C)-1 g, pulbere de coral (13 mg din care magneziu 7,5 mg), acetat de tocoferol (vitamina E)–10 mg, holecalciferol (vitamina D3)–2,5 µg, acid citric, bicarbonat de natriu, carbonat de natriu, sorbit, mannitol, beta-caroten, arome de lamaie, caise si portocale, ace-sulfram-K, polivinil-pirolidon.


Mod de administrare: pentru adulti si copiii cu varsta peste 4 ani, cate 1 tableta pe zi (1 tableta de minamin efervescenta in 280 – 450 ml de apa).

Produs din Japonia.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.