biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Metale coloidale Argint coloidal (500 ml)
Argint coloidal (500 ml)

Argint coloidal (500 ml)

Pret: Lei 60,00

Indicatii:
- alergii, ulcer, gingivita, halena digestiva, candidoza, toxiinfectii alimentare, diaree acuta si cronica, sindromul de intestin permeabil, malabsorbtie, colita, enterocolita, colon iritabil, giardioza, antibioterapie, hepatita, sindromul oboselii cronice, mononucleoza, herpes, papilomatoza, SIDA, boala Lyme, chlamidioza, pneumonie, endocardita, pediculoza, scabie, holera, toxoplasmoza, toxocaroza, amibiaza, paludism, infectii urinare, TBC, pleurezie, otita, sinuzita, meningita, carii dentare, infectii cu Helicobacter pylori, gripa, impetigo, dermatomicoze, eczeme, furunculoza, intepaturi de insecte, psoriazis, arsuri, conjunctivita, blefarita, depresii, deficit de atentie, neoplasm, chimioterapie.

Cercetatorii au stabilit ca 0,088 mg de argint reprezinta cantitatea medie zilnica necesara organismului uman

Inca din 1983 Ministerul Sanatatii SUA a recunoscut si a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament nedaunator care poate fi eliberat fara reteta.

Iata cateva din studiile facute in laboratoarele Universitatii din Saint Louis SUA:
1. Stafilococus aureus (cauzator al unor boli cum ar fi: meningita,osteomielita etc )- a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm
2. Shighela Bojdi (cauzator al dizenteriei) - a fost distrus cu o concentratie de 2,5 ppm
3. Salmonela - a fost distrusa cu 5ppm
4. Echerichia coli - distrusa cu o concentratie de 2,5 ppm
5. Pseudomonas aerighinoza - distrus cu o concentratie de 5 ppm
6. Streptococul pneumoniae - distrus cu o concentratie de 5 ppm
7. Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) - a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm

Argintul coloidal are efect bactericid, virucid, reduce timpul de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale.

Argintul coloidal este o suspensie de micro-particule (cu dimensiunea de 0.001 microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva) in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 tipuri de agenti patogeni.

In concentratii de 3 pana la 15 ppm este complet netoxic si fara efecte secundare. Organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argint.

S-a constatat, ca urmare a studiilor efectuate de doctorul Jerry Smith din SUA ca deficitul de argint duce la scaderea imunitatii si este unul din principali factori de crestere a afectiunilor maligne (canceroase) din ultimele decenii. Argintul coloidal se absoarbe in sange foarte repede, chiar inainte de a ajunge in stomac, neafectand flora bacteriana fiziologica din organism.

Pana in 1934, cand a fost descoperita penicilina, argintul a fost foarte scump, fiind singurul medicament folosit impotriva multor boli ale vremii. In ceea ce priveste utilizarea acestei substante nu au fost semnalate efecte secundare negative asupra sanatatii omului.

Prin descoperirea penicilinei, argintul a fost uitat, iar antibioticele sintetice au urcat pe primul loc, in ciuda efectelor secundare daunatoare si a faptului ca organismele patogene dobandesc o imunitate la acestea.

Continut: apa distilata, argint nanoparticule 1-40 nm, min. 10 mg/l (10ppm)

Citeste mai multe despre argint coloidal.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.