biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Metale coloidale Aur coloidal (500 ml)
Aur coloidal (500 ml)

Aur coloidal (500 ml)

Pret: Lei 60,00

Studiile oamenilor de stiinta vorbesc despre calitatile solutiei de aur coloidal.

Aur coloidal si artrita reumatoida


Solutia de aur coloidal a fost folosit cu succes ca terapie pentru artrita reumatoida. Un alt studiu a demonstrat ca solutia de aur coloidal a ajuta in cazurile de Alzheimer.

Articulatiile dureroase asociate cu artrita afecteaza multi oameni in varsta, dar si persoanele de varsta mijlocie sunt predispuse la aceste probleme de sanatate.

Studii si teste recente realizate in domeniul medical au indicat folosirea cu succes a solutiei de argint coloidal pentru dureri articulare si artrita.

Dat fiind faptul ca nu se cunoaste cauza care genereaza aceste dureri articulare sau artrita, orice ameliorare a starii de sanatate este bine-venita.

Artrita reumatoida afecteaza membrana din incheietura care actioneaza ca un lubrifiant in timpul miscarii oaselor.

Solutia de aur coloidal are ca efect eliminarea durerii, mobilitate crescuta si reducerea umflaturii.

Mainile, incheieturile mainilor, genunchii, gatul, coatele si umerii pot fi de asemenea intepenite in cursul diminetii din cauza la artrita reumatoida.

Administrarea de aur coloidal are ca efect cresterea mobilitatii incheieturilor si o incredibila reducere a durerii, iar mobilitatea incheieturii  revine pana aproape de starea normala.

Aurul coloidal nu indeparteaza doar durerea, ci imbunatateste si alte simptome asociate cu artrita. In mod obisnuit, artita este este asociata cu o stare de oboseala generala, o anemie usoara si probleme cu somnul pe timpul noptii. Mai mult, datorita acestei stari de fapt, persoanele care sufera de artrita reumatoida poseda un nivel scazut de vigoare, de energie datorita unui nivel scazut de exercitiu fizic.

Aur coloidal ajuta in caz de anemie

Anemia si oboseala sunt eliminate in totalitate deoarece aurul coloidal aduce un plus de energie prin stimularea functiilor naturale ale celulelor. Solutia de aur coloidal elimina problemele digestive si de nutritie care apar in aproape orice boala. Sa nu uitam ca unul dintre primele semne de boala este pierderea poftei de mancare.

Daca nu se ia nici o masura pentru a indrepta lucrurile, starea generala de sanatate se poate inrautati, si pe langa incheieturile umflate si intepenite, vor apare ameteli si lipsa de putere care sunt asociate cu anemia.

In plus, datorita faptului ca solutia de aur coloidal indeparteaza durerea, se imbunatateste calitatea somnului de peste noapte, astfel ca somnul de calitate nu mai este o problema.

In clinici  si laboratoare s-au desfasurat o serie de teste care au cautat sa arate cat de eficienta este solutia de aur coloidal asupra pacientilor care aveau oasele intr-o stare avansata de uzura datorita artritei, si care nu mai raspundeau la alte tratamente.

Rezultatele au fost cu adevarat uimitoare: dupa patru saptamani de administrare a solutiei de aur coloidal, incheieturile nu au mai fost rigide, iar umflaturile au disparut.

Compozitie: apa distilata, aur nanoparticule 1-40 nm, min. 5mg/l (5ppm).

Aurul coloidal nu este toxic si nu are efecte secundare.

Citeste mai multe despre aur coloidal.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.