biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Acidophilus (120 capsule)

Royal Body Care - Acidophilus (120 capsule)

Pret: Lei 68,77

Acidophilus

Acidophilus

Forma de prezentare: 120 capsule


Acidophilus este o sursa de microorganisme probiotice necesare organismului uman. Asigura functionarea normala a tractului digestiv, ceea ce permite asimilarea rapida a substantelor nutritive. Acidophylus contine bacteriile acidofile, prezente de obicei in tractul digestiv. Ele contribuie la refacerea microflorei tractului gastro-intestinal (TGI) si sunt absolut necesare pentru o digestie normala, deoarece apara tubul digestiv de patrunderea microorganismelor patogene.

 

Cantitatea insuficienta de Lactobacillus acidophilus in intestinul gros duce la intoxicatii, constipatii si dereglarea absorbtiei substantelor nutritive. Suplimentele alimentare, care contin tulpina vie, de inalta calitate -Acidophylus- previn aparitia mirosului neplacut al gurii, dezvoltarea meteorismului, datorat acumularilor de gaze in TGI ca urmare a proceselor de putrefactie ce au loc in tubul digestiv. Preparatele care contin bacterii acidofile se recomanda a fi administrate in cazurile de diaree ce necesita administrarea de antibiotice.

Majoritatea oamenilor folosesc perioade indelungate, in tratamentul bolilor, antibioticele. Utilizarea lor excesiva face mai mult rau, decat bine. Antibioticele pot fi cauza dereglarii echilibrului microflorei din tubul digestiv, ceea ce va duce la dezvoltarea candidozei. Cresterea puternica a micozelor Candida albicans poate avea si alte cauze, printre care: stresul, alimentatie necorespunzatoare, incluzand aici si folosirea excesiva a zaharului sau a alimentelor preparate pe baza de drojdie (produse de panificatie, (paine, prajituri), bomboane), sau abuzul de aspirina, folosirea contraceptivelor orale.

Culturile probiotice ce contin Acidophylus refac echilibrul natural al microflorei din tractul digestiv, favorizand inmultirea bacteriilor pozitive si controland inmultirea drojdiilor si a altor agenti patogeni.

Pe langa Acidophylus, Compania Royal Body Care va mai ofera inca doua produse, care contin culturi probotice - Chlor-o-dophylus si Mega Acidophylus.


Compozitie: fiecare capsula contine aproximativ 1 milion de bacterii vii, selectate (Lactobacillus acidophilus, L.bulgaricus si L.bifidus), lactoza, lapte praf si pectina de mere, stearat de magneziu, cremene, in total 485 de mg.


Nu contine: sare, drojdii, cereale, zaharoza, aromatizanti, coloranti sau conservanti.


Mod de administrare: 1 capsula de 2-3 ori pe zi in pauzele dintre mese. Inainte de a se folosi acest supliment consultati-va medicul curant.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.