biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - B Complex (120 tablete)

Royal Body Care - B Complex (120 tablete)

Pret: Lei 50,02

Complex de vitamine al grupului B

В Complex

Forma de prezentare: 120 tablete.


Vitaminele sunt substante organice de origine vegetala, mai rar de origine animala. Ele poseda o structura chimica variata si, impreuna cu proteinele, contin hidratii de carbon si grasimile necesare pentru o activitate normala.

Organismul omului sau al animalelor nu sintetizeaza vitaminele sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. Prin urmare el trebuie sa le recepteze in forma “gata pregatita”, in principal din hrana vegetala – fructe si  legume. S-a stabilit de multa vreme ca absenta prelungita a hranei vegetale proaspete, insuficienta de vitamina B creeaza conditii favorabile pentru aparitia si dezvoltarea multor boli.

Vitaminele din grupa B sunt compusi de importanta vitala, care participa la toate procesele celulare. Ele fac parte din grupa vitaminelor solubile in apa, de aceea trebuie administrate impreuna cu o  cantitate mai mare de apa pentru a le asigura o asimilare eficienta.

Vitaminele din grupa B sunt absorbite  in ficat, iar surplusul este eliminat prin urina. In acest fel se creeaza doar o mica rezerva de vitamine libere, care trebuie completat mereu.

Complexul de vitamine din grupa B, produs de compania Royal Body Care contine toate vitaminele din aceasta grupa necesare organismului uman, dar si plante medicinale ce contribuie la consolidarea sanatatii. Vitaminele grupului B au capacitatea de a intensifica actiunea unor preparate medicinale, datorita carui fapt sunt utilizate in terapia complexa. Utilizarea suplimentelor cu vitamine este necesar sa se faca pe baza unei diete bogate  in proteine, deoarece in prezenta lor vitaminele se distrug mai putin.


Tiamina (vitamina B1) este un energetic celular, care contribuie la cresterea si dezvoltarea organismului, mareste capacitatea de efort  fizic si intelectual, exercita o actiune de dezintoxicare usurand si metabolismul din tesutul nervos. Tiamina participa la formarea de coenzime pentru un sir de enzime, care joaca un rol important in schimburile cu hidrati de carbon si  in metabolismul energetic, in special in tesutul  muscular si nervos. Insuficienta de tiamina duce la dezvoltarea sindromului beri-beri (polinevrita specifica) si a sindromului Wernicke (psihoza  polinevritica). Necesitatea zilnica de consum de tiamina pentru o persoana adulta este de 1,3-1,6 mg. Vitamina B1 este utilizata in tratamentul nevrozelor, nevralgiilor, paraliziilor periferice, sunt utilizate in tratamentul complex al ulcerului gastric si duodenal, a atoniei intestinale, a afectiunilor hepatice si dermatozelor.

Riboflavina (vitamina B2) intra in compozitia purpurei  oculare, protejand  retina de  actiunea daunatoare a razelor ultraviolete, iar ca antioxidant favorizeaza refacerea epiteliului si a mucoasei. Participa la reglarea proceselor oxidant-regenerative, metabolizarea proteinelor, grasimilor si hidratilor de carbon si la mentinerea unei vederi normale. Necesarul zilnic de vitamina B2 pentru o persoana adulta este de 1,5- 3 mg. Este recomandata in profilaxia urmatoarelor afectiuni: conjunctivita, irita, cataracta, a plagilor si ulcerilor care se regenereaza greu.

Piridoxina (vitamina B6) mareste capacitatea de efort fizic si intelectual, regleaza valoarea glicemiei din sange, normalizeaza functia glandei tiroide, a glandelor suprarenale si genitale, amelioreaza metabolismul substantelor in tesuturile cerebrale, intareste sistemul nervos, este un antidepresiv. Vitamina B6 exercita o actiune benefica in cazul bolilor sistemului nervos central si a celui periferic. Este necesara administrarea de piridoxina in perioada sarcinii si a administrarii de contraceptive orale, in scopul prevenirii unor serioase dereglari hormonale. Insuficienta de piridoxina provoaca anemie, dermatita si spasme. Necesarul zilnic de piridoxina pentru o persoana adulta este de 1,5-3 mg.

Cianocobalamina (vitamina B12) are actiune imunomodulatoare, antialergica si antiaterosclerotica, normalizeaza tensiunea arteriala, reface structura tesutului nervos, amelioreaza functia reproductiva, creste apetitul. Vitamina B12 participa la sinteza diferitilor aminoacizi, are o influenta binefacatoare asupra functiei ficatului, sistemului nervos, activizeaza procesele de coagulare a sangelui, metabolizarea lipidelor si a hidratilor de carbon. Vitamina B12 poate fi depozitata in ficat, consumandu-se in functie de necesitate. Insuficienta de vitamina B 12 provoaca  anemii puternice si schimbari degenerative in tesutul nervos. Necesarul zilnic de vitamina B 12 pentru o persoana adulta este de 3 µg.

Niacinamida (vitamina B3, acidul nicotinic, vitamina PP) participa la formarea enzimelor care regleaza procesele oxidant-regeneratoare, metabolizarea lipidelor si hidratilor de carbon, actioneaza pentru dilatarea venelor, micsoreaza continutul de lipide aterogene din sange, regleaza functia glandei tiroide si a glandelor suprarenale si optimizeaza echilibrul dintre excitatie si inhibitie in SNC (sistemul nervos central). Niacina este indispensabila pentru sinteza NAD (nicotin-amid-adenin-dinucleotida) care participa in procesul de producere a energiei in celule. Necesarul zilnic este de 15 – 20 mg. Se utilizeaza in tratamentul si profilaxia ulcerului gastric, duodenal si intestinal, in spasmele vasculare, a membrelor, rinichilor, si creierului, a aterosclerozei si bolilor infectioase.

Acidul folic (vitamina B9) este necesar pentru desfasurarea normala a proceselor de crestere, dezvoltare si proliferare a tesuturilor, in particular pentru hematogeneza si embriogeneza. Tot ea este cea care stimuleaza producerea de acid clorhidric in stomac. Mareste capacitatea de efort fizic si intelectual. Este necesar a se administra vitamina B9 in combinatie cu vitamina B6, in primele trimestre de sarcina. Necesarul zilnic este de 300–400 µg. Acidul folic este utilizat si in anemii, leocopenii, provocate de medicamente, razele ionizante.

Acidul pantoteic (vitamina B5) normalizeaza compozitia lipidica a sangelui, amelioreaza metabolismul in tesuturile miocardului, regleaza functia glandelor suprarenale si a glandelor genitale, participa la construirea coenzimei A, un acceptor universal si un transportator de grupe acilice, necesar in toate reactiile chimice din celula. Necesarul zilnic este de 10 -15 mg.

Biotinul (vitamina B8) participa in calitate de bioenzima la functionarea enzimelor carboxilazei care catalizeaza reactiile de metabolizare a glucozei, dar si biosinteza acizilor grasi. Reglementeaza nivelul glucozei in sange, amelioreaza starea pielii, a parului si a unghiilor. Necesitatea de biotin este aproape in intregime satisfacuta in contul sintetizarii sale de catre microflora tubului digestiv, dar, in caz de disbacterioza trebuie administrat suplimentar. Necesarul zilnic este de 200/400 µg.

Colinul (vitamina B4) intra in compozitia celui mai important mediator al acetil-colinei si este parte structurala, fundamentala a lecitinei. Are actiune pregnant lipotropa, previne formarea calculilor biliari, reface structura tesutului nervos, elimina insomnia. Colinul participa, de asemenea, la sinteza aminoacidului glicina. Necesarul zilnic este de 250–600 mg.Facileateaza profilaxia si tratamentul sistemului hepatic, a hipertireocistinuriei, a aterosclerozei, se utilizeaza cu scop de a mari rezistenta unor preparate medicinale.

Inozitolul actioneaza ca si antidepresiv, reface tesuturile sistemului nervos, elimina insomnia, are actiune dermatotropa. Norma zilnica nu a fost stabilita.

APAB (acidul paraaminobenzoic, vitamina H1) participa la procesul de asimilare al proteinelor, la productia de eritrocite, la mentinerea sanatatii pielii si la alte procese de importanta vitala. APAB este un factor de crestere pentru cateva microorganisme care sintetizeaza din el acidul folic.

 

Compozitie: tiamina (vitamina B1, 25 mg, 1667%), ribofla-vina (vitamina B2, 25 mg, 1471%), niacinamida (vitamina B3, 25 mg, 125%), piridoxina (vitamina B6, 25 mg, 1250%), acidul folic (vitamina B9, 133 µg, 33%), cobalamina (vitamina B12, 25 µg, 417%), biotinul (vitamina B8, 25 µg, 8%), acidul pantotenic (vitamina B5, pantotenat de calciu, 25 mg, 250%), bitartrat de colina (vitamina B4), inozitol, APAB (acidul para-amino-benzoic, vitamina H1), germeni de grau, radacina galbena, sarsaparilla, musetel, papaya, nasturtiu, alga bruna, patrunjel, lucerna, varza, tarate de orez, fructe de acerola, maces, fosfat de calciu, celuloza, ulei vegetal, stearat de magneziu, silicagel, zeina.

 

Mod de administrare: cate 1 tableta, de 3 ori pe zi, in timpul mesei.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.