biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Cascara Sargada (100 tablete) Crusin

Royal Body Care - Cascara Sargada (100 tablete) Crusin

Pret: Lei 40,64

Crusinul

Cascara Sagrada

Forma de prezentare: 100 tablete


Crusinul (Cascara Sagrada) este utilizat ca purgativ in cazul constipatiilor cronice atonice, cu precautie in constipatiile femeilor insarcinate si a bolnavilor greu deplasabili, in cazul fisurilor anale, hemoroizilor etc.

In doze mici, crusinul curata delicat tubul digestiv chiar si in cazul inflamarii peretilor sai, favorizand simultan vindecarea invelisului mucilaginos al tubului digestiv. Crusinul este o componenta de baza in ceaiurile antihemoroidale si in amestecurile purgative.

Actiunea crusinului se manifesta la 8-10 ore de la administrare, de aceea el trebuie administrat seara, din aceasta cauza se va lua pentru perioada de noapte. Durata mare a procesului lent este provocat de procesul de hidroliza a antraglicozidelor de catre fermentii si bacteriile florei intestinale in mediul alcalin, unde se manifesta efectul laxativ, legat de iritarea aparatului receptor a regiunii inferioare intestinale. Crusinul incetineste procesul de asimilare din intestin, drept rezultat al carui fapt se mareste volulmul continutului intestinal, ca si factor laxativ adaugator.

Decoctul de crusin sau crusinul fiert se consuma in cazuri de diaree, ca purgativ – in febra tifoida, boli ale ficatului si friguri. Pentru uz extern crusinul se aplica in cazurile de scabie, spaland cu decoct intreg corpul.

Crusinul in comparatie cu alte (mai ales chimice) preparate laxative este cotatca fiind inofensiv, si mai ales ca fata de el nu se formeaza deprindere. Coaja de crusin in doza corespunzatoare particularitatilor afectiunilor pacientilor, include toate amestecurile de plante medicinale, pentru a atinge un tranzit intestinal normal.

 

Contraindicatii: ocluzie intestinala, dureri abdominale de origine necunoscuta, apendicita, boli inflamatorii acute ale organelor abdominale, peritonita, hemoragii gastrice si uterine, sensibilitate crescuta la crusin. Nu se recomanda a se lua purgative inainte sau dupa o medicatie, intrucat acestea pot micsora asimilarea si eficacitatea medicamentului.
Purgativele nu vor fi utilizate perioade lungi pentru a se evita dezechilibrarea schimbului  de apa si sare. Se vor folosi cu atentie in cazul dereglarii grave a functiei ficatului, rinichilor sau in cazul modificarilor de ritm cardiac.

 

Compozitie: pulbere de crusin (487,5 mg), guma arabica, fosfat de calciu, celuloza microcristalina, stearat de magneziu.

Mod de administrare: 1-2 tablete inainte de cina.



Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este gol



Cautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere




sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.