biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Cat's Claw (100 tablete) Gheara de pisica

Royal Body Care - Cat's Claw (100 tablete) Gheara de pisica

Pret: Lei 106,29

Ghiara de pisica

Cat's Claw

Forma de prezentare: 100 tablete


Cat’s Claw (unghia pisicii) este un imunomodulator vegetal foarte puternic, care are un efect antiinflamator, spasmolitic si antioxidant, datorita carora se utilizeaza in combaterea unui spectru larg de patologii:

  • Boli, ce au la baza dezechilibrarea schimbului de substante (artrite, atroze, artrite reunatismale);
  • Boli ce tin de tubul digestiv (gastrite, colite, etc);
  • Boli ce tin de aparatul uro-genital (cistite, pielonefrite, prostatite);
  • Sindromul de oboseala cronica;
  • Depresie.

Acest produs este dobindit dintr-o planta deosebita — Uncaria Tomentosa (ghiara de pisica de Peru). Este o liana specifica arborilor, iar denumirea o are datorita ghiarelor mici care le are pentru prinderea de ramurile altor plante.

 

Se regaseste in padurile Amazoniei pe podisul Peru. Din stravechi populatia Amazoniei, indienii foloseau aceasta planta pentru intretinerea starii lor de sanatate, ei preparau din frunze, radacini si scoarta infuzii, unguente curative si prafuri. Dupa calitatile sale curative liana “ghiara de pisica” depaseste pe cele ale altor plante bine cunoscute, care se utilizeaza demult in medicina, astfel ca: ginseng, copacul de furnici, astragabus si deasemenea renumitele ciuperci (reisi, si maitake). Exista date despre utilizarea eficienta a extractelor din scoarta de liana, pentru profilaxia: alergiei, herpesului genital, chelbei, neurodermitci, proceselor inflamatorii, infectii virale.


A fost demonstrat ca efectul unical curativ al acestei plante este dat de o grupa de alcaloizi de oxiindoli, in speta izopteropodin (izomer A). El activeaza finctiile limfocitelor T, in special a limfocitelor T-killer, care distrug celulele tumorale, normalizeaza nivelul imunoglobulinelor din serul sangvin. Alcaloidul, rincofilin, reduce probabilitatea de formare de trombi in sistemul circulator. Polifenolii, triterpene, stirenii care intra in compozitia lianei, au un efect antiinflamator si citostatic.

Proantocianidina, ce intra in compozitia scoartei de Uncaria Tomentos, blocheaza formarea radicalilor liberi in organism. Cat’s Claw deasemenea poate fi util in profilaxia racelilor, pentru detoxifierea organismului si in diverse tipuri de intoxicatii.

Compozitie: o doza (2 capsule) unghia pisicii (extract standardizat, care contine 3% de alcaloizi oxiindolici) 1000mg, nanoclusteri (citrat de kaliu, carbonat de kaliu, dioxid de cremene, apa purificata, sulfat de magneziu, ulei de floarea soarelui) 60mg, stearat de magneziu, hipromeloza, apa.


Modul de administrare: cite 1 capsula de 2 ori pe zi, se bea cu un pahar de apa.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.