biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Combination two (100 tablete)

Royal Body Care - Combination two (100 tablete)

Pret: Lei 43,76

Combinatia de plante № 2

Combination Two

Forma de prezentare: 100 tablete


Scop - curatarea organismului si dezintoxicare


Are actiune antiinflamatoare, tonifianta, spasmolitica si usor purgativa. Scade glicemia si colesterolul.
Se administreaza in dispepsii, afectiuni ale cailor respiratorii superioare, dereglari nervoase, spasme musculare, intoxicatii. Apara ficatul de efectele secundare a medicamentelor, de substante chimice, elimina metalele grele si izotopii radioactivi.

Usturoiul stimuleaza functia secretoare si motorica a tractului gastro-intestinal, inhiba procesul de putrefactie si fermentatie, are actiune antimicrobiana, antiinflamatoare, este eficace ca si remediu antiparazitar.

Florile de trifoi rosu au actiune expectoranta, diuretica, de eliminare a bilei, de transpiratie, antiinflamatoare, de regenerare a plagilor, analgetica, anticancerigena.

Semintele de schinduf au actiune antipiretica, de intarire generala, antidiabet, antiscleroza, laxativa.

Salvia rosie se utilizeaza ca si antiseptic, spasmolitic, diuretic, si antiinflamator.

Coaja de Kasia actioneaza ca un laxativ usor, datorita continutului de antraglicozide, a acizilor organici, a glicozidelor, alcaloizilor.

Cimicifuga dahurica normalizeaza la femei echilibrul estrogenic, si a hormonilor luteinizanti, are actiuni usor sedativa si spasmolitica.

Radacina galbena are actiune imunostimulanta, antimicotica, antimicrobiana. Se utilizeaza in afectiunile sistemului urinar, respirator, tractul gastro-intestinal.


Compozitia tabletelor: usturoi, flori de trifoi rosu, seminte de luncusoara greceasca, scoarta de cassia, frunza de salvie rosie si radacina de galbenele canadiene 425 mg, carbonat de calciu 100 mg, dioxid de cremene, acid stearic, celuloza, stearat de magneziu, celuloza, stearina vegetala.


Compozitia tincturii: usturoi, germeni de trifoi rosu, radacina de mandragora, scoarta de cassia, frunze de salvie rosie, si radacina de galbenele canadiene.


Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa fierbinte si se bea ca un ceai sau se toarna 10 picaturi de tinctura intr-un pahar de apa, se amesteca si se bea.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.