biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - DigestAble (90 capsule)

Royal Body Care - DigestAble (90 capsule)

Pret: Lei 104,20

DigestAble
Forma de prezentare: 90 Capsule
Suplimentul alimentar biologic activ "DigestAble" - un produs natural si unic, care este o combinatie echilibrata de fermenti digestivi din plante. DigestAble este familiar multor consumatori ai programului 2 Colo-Vada Plus, ca un element al etapei a 3-a de purificare a organismului. Acum DigestAble este disponibil ca un produs separat, necesar pentru restaurarea completa a unui sistem digestiv in unul sanatos.

Pentru ce mancam? Din punct de vedere fiziologic, in primul rand, cu scopul de a furniza organismului proteine, grasimi si hidrati de carbon. Acestea sunt o garantie a functionarii normale si echilibrate a tuturor organelor si tesuturilor, ceea ce inseamna sanatate. Pentru a deveni “o caramida a sanatatii”, produsele alimentare trebuie sa fie digerate si asimilate de organismul nostru. Dar acest proces are loc cu participarea unor enzime.
Daca exista un deficit de enzime atunci oricat de sanatoasa ar fi alimentele consumate, daca ele nu se digera, ele nu se asimileaza, ceea ce inseamna ca celulele organismului nu primesc substantele nutritive necesare  pentru asigurarea functionarii normale.
Simptomele lipsei enzimelor digestive sunt greutate in stomac dupa masa, flatulenta, balonare, constipatie sau diaree, etc

Utilizarea produsului "DigestAble" contribuie la procesul de normalizare a digestiei in tractul gastro-intestinal. Produsul are multe avantaje:

  • Reface deficitul de enzime digestive;
  • Imbunatateste digestia si asimilarea substantelor nutritive de organism;
  • Promoveaza normalizarea microflorei tractului gastro-intestinal;
  • Regleaza echilibrul acid bazic in organism;
  • Normalizeaza activitatea intregului sistem digestiv;
  • Reduce inflamatia in organele tractului gastro-intestinal.


Actiunile unor enzime care fac parte din compozitia produsul "DigestAble":

Amilaza - sub actiunea acestei enzime incepe procesul de digestie in gura. Sub actiunea amilazei se transforma amidonului in glucoza, adica are loc procesul de descompunere a hidratilor de carbon.
Apoi, la nivelul stomacului si duodenului, unde se produce sucul gastric si pancreatic care digera proteinele si grasimile.

Lipaza - o enzima sintetizata in pancreas pentru descompunerea grasimilor. In forma activa, lipaza este eliberata in duoden si intestinul subtire, unde se descompun grasimile in glicerol si acizi grasi.

Papaina - "pepsina din plante" papaya digesta proteinele din hrana. Spre deosebire de pepsina, papaina este activa in medii acide, neutre si bazice, deci la orice aciditate a sucului gastric.

Lactaza - o enzima a intestinului subtire, care digera lactoza (zaharul din lapte), este necesara la digestiea produselor lactate si mentinerea echilibrului sanatos a sistemului digestiv.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.