biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Digestion Formula (90 capsule)

Royal Body Care - Digestion Formula (90 capsule)

Pret: Lei 121,92

Formula digestivа cu nanoclusteri, enzime si culturi probiotice

Digestion Formula

Forma de prezentare: 90 capsule


Formula digestiva este o combinatie unica si echilibrata de enzime, bacterii nepatogene si microelemente in forma amino-chelatata. Formula digestiva „Royal 1”, prin continutul sau imbunatateste procesul de digestie si stimuleaza sistemul imunitar.

Stressul, medicamentele, toxinele si microorganismele patogene pot sa impiedice actiunea enzimelor. Deficitul de fermenti determina dereglari ale procesului digestiv (constipatie, meteorism intestinal, colici abdominale, etc.), care mai devreme sau mai tarziu vor facilita declansarea unor boli. Diferitele alergii alimentare sunt de fapt rezultatul unei insuficiente productii de enzime necesare pentru digerarea alimentelor.


Pentru mentinerea unei cantitati normale de enzime in organism este necesar sa le adaugam in dieta sub forma de suplimente alimentare de genul Formulei digestive, deoarece sunt in cantitate insuficienta chiar si in alimentele bogate in fermenti. De aceea Formula digestiva este componenta principala a unui program nutritional.

 

Acest supliment prezinta urmatoarele beneficii:

  • stimuleaza  digestia;

  • scade posibilitatea  aparitiei a alergiilor;

  • scade LDL colesterolul;

  • previne inmultirea bacteriilor patogene;

  • dizolva cristalele de acid uric;

  • imbogateste celulele organismului cu oxigen si microelemente;

  • normalizeaza functia pancreasului;

  • creste activitatea leucocitelor si a limfocitelor T.

Compozitie pentru o doza (2 capsule): Zinc (amino- chelatat)-900 µg; Cupru (amino- chelatat)-500 µg; Mangan (ami-no-chelatat)-300mg; Amilaza-8000 DU; Proteaza I-32500 HUT; Proteaza II-6000 HUT; Peptidaza-500 SEU; Lipide-50 LU; Invertaza-108 Inv.U; Celuloza-200 CU; Lactoza-800 LacU; Maltaza-150 DP; Alfa-galactozidaza-100 GalU; Radacina de ghimber-20 mg; Melasa densa din trestie de zahar-10 mg; Lactobacillus acidophilus-200 mil. CFU; Lactobacillus bulgaricus-150 mil.CFU; Streptococcus thermophilus-150 mil. CFU; Enterococcus faecium-150 mil. CFU


Alte ingrediente: fibre din sfecla de zahar, microclusteri Flanagan, stearat de magneziu.


Nu contine: drojdii, faina, cereale, lapte, oua, soia, gluten, zahar, amidon, coloranti artificiali si conservanti .


Mod de administrare: cate 1-2 capsule/zi, cu 30 de minute inainte de masa.


Pe baza cercetarilor efectuate se  recomanda utilizarea formulei digestive in 2 scopuri: in primul rand, ca sursa de fermenti digestivi pentru normalizarea digestiei si, in al doilea rind, in asimilarea substantelor nutritive. De asemenea contribuie la functionarea normala a tractului gastrointestinal si la eliminarea toxinelor. Se recomanda si in cazurile de disbacterioza. Se foloseste in tratamente lunare pentru detoxifierea ficatului si a pancreasului in caz de imbolnavire a acestora (ex. diabet).
Astfel, organismul primeste toate substantele nutritive necesare. In acest caz se recomanda a se lua cate 1-2 capsule din Formula digestiva inainte sau in timpul meselor si atunci actiunea fermentilor va fi indreptata spre digerarea hranei. La un astfel de regim se vor observa mici cresteri in greutate.


In programele de slabire se recomanda utilizarea Formulei digestive nu in timpul meselor, ci cu 1/2-2 ore dupa mese. Atunci actiunea fermentilor va fi indreptata nu asupra digerarii hranei, ci asupra actiunii metabolice din interiorul celulelor. Un astfel de regim se recomanda la supraponderali pentru normalizarea metabolismului intracelular ceea ce va favoriza digerarea finala a resturilor alimentare.


Observatie: pentru programele de slabire este necesar sa se respecte corect intervalele de timp dintre mese si inghitirea capsulelor de Formula digestiva. Pentru a obtine un efect optim se recomanda imbinarea celor 2 regimuri de aplicare a Formulei digestive: 2-3 saptamani se administreaza in timpul meselor, 1-2 saptamani in pauzele dintre mese.


Contraindicatii : nu exista


Avertisment: poate produce disconfort la bolnavii de ulcer.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.