biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Diosin (90 capsule)

Royal Body Care - Diosin (90 capsule)

Pret: Lei 112,54

Diosin

DiosinTM

Forma de prezentare: 90 capsule


Diosin este un mijloc patentat ale carui componente contribuie la metabolism si schimbul energetic. Diosin este cel mai valoros produs natural care contribuie la:

  • cresterea rezistentei;
  • intensificarea functiei sistemului imunitar;
  • arderii grasimilor si carbohidratilor;
  • neutralizarea radicalilor liberi, protectia peretilor vaselor sanguine;
  • refacerea celulelor hepatice;
  • activizarea secretiei bilei;
  • imbunatatirea starii sistemului cardio-vascular;
  • imbunatatirea activitatii cerebrale.

Acesta influenteaza benefic stomacul in dereglarea digestiei, acumularea de gaze, aciditatii ridicate a stomacului.
In compozitia Diosin intra multe plante medicinale valoroase. Una dintre acestea este Dioscorea villosa care se foloseste pentru intarirea sanatatii de sute de ani. Spre exemplu, in China aceasta planta se foloseste in mod traditional la curatarea ficatului, reducerea tonusului musculaturii netede, imbunatatirea digestiei. In traditii, care se refera la India veche, Dioscorea se folosea in cresterea potentei. Administrarea plantei ajuta organismul sa stabilizeze functionarea stomacului, sa normalizeze hipermotricitatea tractului gastro-intestinal si eliminarea disconfortului in caile excretoare.


Ingredientul activ al acestui produs – dioscoreea – actioneaza ca antioxidant, contribuind la reducerea produselor de oxidare a lipidelor in sange. Multitudinea de saponine, componente antispasmodice, ce alcatuiesc dioscoreea, juguleaza spasmele, contribuie la imbunatatirea starii sistemului cardio-vascular.


Ultimele cercetari au aratat ca exista o corelatie intre absorbtia componentelor active ale dioscoreei si cresterii nivelului lipoproteinelor cu densitate mare sau a colesterolului „bun” ceea ce contribuie la fixarea grasimilor in sange.
Inca o proprietate curativa a iamsului este capacitatea de a reface mobilitatea articulatiilor.


Guarana (semintele) care intra in compozitia diosin este un remediu bland de stimulare, care are o compozitie chimica similara cofeinei. Creste schimbul energetic si rezistenta.


Fructele de Schisandra chinensis protejeaza ficatul impotriva toxinelor, imbunatatesc functiile ficatului si stimuleaza refacerea celulelor. Acestea mai sunt folosite si la cresterea rezistentei fizice si imbunatatirea functionarii creierului.


Ghimbirul (radacina) actioneaza ca remediu bland de stimulare; are influenta benefica asupra stomacului in dereglarea digestiei, acumularea de gaze, aciditate gastrica mare si contribuie la digerarea hranei.


Piper cayen stimuleaza circulatia sangelui prin vasele sanguine, are actiune benefica asupra stomacului, are efect vasodilatator, contribuind la transportul altor ingrediente.


Ging-seng (radacina) care intra in componenta Diosin se considera o planta „adaptogena”, adica una care intensifica diferitele functii ale organismului si ale sistemului imunitar in solicitari fizice, creste energia si rezistenta in activitate fizica. Asigura protectie impotriva stresului, creste rezerva de forte vitale, contribuie si la intensificarea activitatii creierului.


Frunzele de ceai verde contin antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi, reduc deteriorarea peretilor vaselor sanguine. Cercetarile clinice indica faptul ca ceaiul verde se poate folosi in cadrul programelor de reducere a greutatii corporale.


Frunzele de ceai mate intensifica schimbul energetic, imbunatatesc dispozitia si inlocuiesc cafeaua. Contribuie la reducerea poftei de mancare, la un somn mai linistit, sustin claritatea mintii.


Withania somnifera (radacina) se foloseste in mod traditional la cresterea activitatii sexuale si rezistentei.

Compozitie: O doza (2 capsule) contine: seminte de guarana (22% cofeina), radacina de Dioscorea villosa, frunze de ceai verde (50% polifenol), frunze de ceai mate, radacina de Withania somnifera, radacina de ginseng chinezesc, fructe de Schisandra chinensis, radacina de ghimber, piper cayen, nanoclusteri (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, dioxid de siliciu, apa epurata ionizata, sulfat de magneziu, ulei de floarea soarelui), celuloza vegetala, stearat vegetal.


Mod de administrare: incepeti administrarea cu cate 1 capsula cu un pahar de apa, crescand dupa o vreme administrarea la 2 capsule, dar nu peste 4 capsule pe zi. Nu administrati produsul inainte de culcare.


Contraindicatii: intoleranta individuala a componentelor produsului. O capsula contine componente vegetale care corespund la 100 mg de cafeina, de aceea Diosin nu se recomanda persoanelor cu sensibilitate crescuta la cofeina.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.