biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Filtrul pentru dus RainShow

Royal Body Care - Filtrul pentru dus RainShow

Pret: Lei 171,93

Filtru de dus "RainShow"

CQ-1000

Filtrul pentru dus „Rain Show” CQ 1000 indeparteaza din apa clorul liber intr-un procent de cel 90%, ceea ce contribuie la sanatatea si tineretea pielii si parului dumneavoastra. El scade nivelul clorului datorita absorbantului patentat KDF 55, prelucrat intr-un mod deosebit pentru a fi mult mai eficient.


Particularitati:

  • Cristalul de cuart obtinut printr-o tehnologie speciala elimina tensiunea superficiala a apei, ceea ce mareste forta de actiune a dusului;

  • Cand se folosesc cuple speciale pentru dus se asigura un flux optim ceea ce permite economie de apa si de energie;

  • Filtrul CQ 1000 a fost special produs pentru a asigura o lunga perioada de functionare in conditii de aprovizionare cu diverse  tipuri de apa;

  • Filtrul pentru retinerea amestecurilor tari contribuie la cresterea timpului de serviciu al modulului filtrant de schimb.


Mijloace filtrante:


Sorbentul KDF 55
In filtrul „Rain Show” CQ 1000 se folosesc 466 g de absorbant KDF, care constituie continutul netoxic, negranulat al filtrului. La trecerea apei clorurate prin cartus, cuprul si zincul prezente in KDF provoaca o reactie galvanica (electrolitica) in urma careia 2 ioni de clor se unesc cu un ion de zinc si formeaza clorura de zinc, care este toxica. Pe baza actiunii absorbantului, clorul se transforma dintr-un element simplu intr-un compus complex si se spala din filtru.


Cuartul cristalic
Filtrul „Rain Show” CQ 1000 este unic prin faptul ca in el se foloseste un cuart pur prelucrat dupa o tehnologie speciala, care amelioreaza calitatea apei prin scaderea tensiunii superficiale a acesteia, determinand marirea cantitatii de spuma la utilizarea  sapunurilor si sampoanelor. Cristalele naturale au fost obtinute direct din minereurile energetice cristaline ale Americii de Nord. Pentru curatirea cristalelor s-a folosit o apa special filtrata, iar pentru atingerea unei puritati maxime cristalele au fost uscate la soare.


Conditii de folosire
Filtrul „Rain Show” este destinat a fi utilizat in sistemele cu apa potabila. Nu supuneti filtrul inghetului. Eficienta absorbantului scade in cazul aprovizionarii cu apa din sistemele industriale, ape ce au in componenta un continut ridicat de fier si alte substante chimice folosite pentru curatarea apei (ex. polifosfati).

 

Specificatii: dimensiune 7,62 x 12,1 cm; greutate 567 g; gradul de eliminare a clorului mai mare de 90%; corpul filtrului este din material plastic; presiunea maxima admisa 7 kg/cm patrat; temperatura maxima a apei 49 grade Celsius, temperatura minima a apei 5 grade Celsius.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.