biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - First Food (90 capsule) Corasla cu nanocluster

Royal Body Care - First Food (90 capsule) Corasla cu nanocluster

Pret: Lei 121,92

Corasla cu nanoclusteri

FirstFood

Forma de prezentare: 90 capsule

Cod 1750


Corasla cu nanoclusteri Flanagan


Pentru obtinerea acestui supliment alimentar se aduna corasla de la vaci in primele 36 de ore dupa nastere si se prelucreaza dupa o tehnologie special elaborata, fara a i se distruge componentele.
Corasla este un minunat supliment alimentar cu o mare valoare nutritiva. Ea este bogata in componentele fundamentale necesare pentru sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, este o exceptionala sursa de vitamine, aminoacizi nesubstituibili, enzime, minerale si de alte substante active biologic.

Asocierea optima intre grasimi, aminoacizi si zaharoze regleaza activitatea sistemului digestiv. Corasla imbunatateste starea generala a organismului, poseda calitati antivirale si antibacteriene, anihileaza procesele inflamatorii.


Principalul merit al coraslei este capacitatea de a creste in mod efectiv imunitatea organismului. Ea contine toti factorii indispensabili pentru apararea imunitara, printre care o cantitate considerabila de imunoglobuline cu un spectru larg de anticorpi specifici, indreptati contra virusilor, bacteriilor prezente in tractul digestiv. Principala actiune protectoare a factorilor imunitari din corasla are loc in stomac, pe peretii tubului digestiv si in bronhii, adica, in acele locuri in care se acumuleaza microorganisme patogene. Factorii imunitari previn colonizarea microorganismelor si eliberarea toxinelor de catre acestea.


Factorii imunitari descoperiti in corasla de vaci se pastreaza in cazul transferului de la un tip de mamifere la altul, de aceea aceasta poate fi folosita si de catre om.


Corasla:

  • intareste sistemul imunitar;

  • asigura protectia impotriva bolilor auto-imune (artrita reumatoida, lupusul eritematos, astmul bronsic, scleroza difuza, diabetul zaharat de tip 1, anemia etc.);

  • regleaza procesele imunitare care se desfasoara in organism;

  • scade riscul de dezvoltare a tumorilor maligne;

  • asigura protectie antivirala si antibacteriana;

  • creste posibilitatea de dezvoltare a masei musculare;

  • normalizeaza apetitul si permite controlul asupra greutatii.


Principalele substante biologic active din compozitia coraslei:

Imunoglobulinele: IgM, IgG, IgA si imunoglobulina A secretoare indeplinesc functia de aparare, neutralizeaza, in mod efectiv virusi, bacterii, implica si anticorpii specifici in lupta impotriva microorganismelor patogene.

Leucocitele asigura apararea contra microorganismelor patogene.

Functiile de reglare ale sistemului imunitar sunt exercitate si de factorii imunitari ajutatori, cum ar fi:

Fermenti de peroxidaza oxideaza microorganismele patogene.

Oligo-zaharide si poli-zaharide neutralizeaza cateva tipuri de bacterii.

Lactoferrin o proteina care leaga fierul – contribuie la o mai buna asimilare a fierului din alimentatie sau din suplimentele  alimentare.

Polipeptidele a caror baza o constituie prolinul aminoacid, indeplinesc de asemenea functia de reglare a activitatii sistemului imunitar, stimuland sau inhiband reactia imunitara, ceea ce impiedica dezvoltarea bolilor imunitare.

Factori de transformare a inmultirii polipeptidelor care activizeaza proliferarea celulelor, refacerea tesuturilor, vindecarea ranilor. Exista date despre actiunea acestora contra cancerului in organismul uman.

Nucleotidele joaca un rol important in metabolismul celular  participand la schimburi de hidrati de carbon.

Vitamina A este de importanta vitala pentru sistemul imunitar, indeosebi pentru timus care controleaza functiile sistemului imunitar si regleaza sinteza limfocitelor si a producerii de anticorpi.

Vitamina B12 are o mare importanta in procesul de formare a hematiilor; normalizeaza functiile sistemului nervos si a reactiilor enzimatice din ficat.

Vitamina E este un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi formati ca rezultat al proceselor metabolice ce se desfasoara in organism.

Corasla mai contine si o cantitate insemnata de minerale si microelemente (magneziu, cupru, zinc, seleniu, fier, fosfor, mangan si altele). Corasla este un exceptional supliment alimentar natural, care contine o serie intreaga de substante ce au o mare importanta pentru cresterea imunitatii si imbunatatirea sanatatii.

Compozitie: colostru 1.44 mg, natriu 5 mg, nanoclusteri 35 mg (apa filtrata, bioxid de siliciu, sulfat de potasiu, sulfat de magneziu ), faina de orez, stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloza, apa.

Valoarea energetica: proteine 1 g, 5 kkal.
Mod de administrare: 3 capsule/zi, cu un pahar de apa. Este preferabila administrarea pe stomacul gol inainte de masa.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.