biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Folic Acid (100 tablete)

Royal Body Care - Folic Acid (100 tablete)

Pret: Lei 31,26

Acid folic

Folic Acid

Forma de prezentare: 100 tablete


Acidul folic este o vitamina de importanta vitala, necesara pentru crestea si diviziunea celulelor sanguine si a sistemului imunitar. Este recomandata in mod special femeilor gravide in primele saptamani de sarcina.

Administrarea suplimentara de acid folic previne aparitia afectiunilor cardiovasculare si dermatologice, artrita, colita, senilitatea, surmenajul, depresia, a oboselii, a afectiunilor oncologice,consecintele menopauzei, icter, etc.

Acidul folic (folium) si derivatii sai sunt cei mai raspanditi compusi naturali ai folatelor solubile (vitaminele din grupa B). El este prezent in tesuturile animale, in plante si in microorganisme. Animalele si omul nu sintetizeaza acidul folic ci il recepteaza din hrana fiind prelucrat de micro-flora tubului digestiv. De aceea, un aport suplimentar de bifido-bacterii este foarte util in cazul deficitului de acid folic.


Acidul folic si derivatii sai participa in calitate de coenzime in reactiile enzimatice din cadrul schimbului de aminoacizi (serin, glicina, histidina), la sinteza metioninei, a bazelor purinice si pirimidice. Acidul folic este utilizat adesea ca remediu antianemic, intrucat el stimuleaza eritropoeza. Insuficienta de acid folic din organism duce la dereglarea maturizarii eritrocitelor si la dezvoltarea anemiei macrocitare si megaloblastice.


Acidul folic este aproape insolubil in apa, dar se dizolva si se asimileaza eficient in solutii alcaline. Se descompune usor la lumina si la prelucrarea termica a hranei. Rezervele de acid folic se epuizeaza cand se consuma ceai negru si se folosesc anticonceptionale. Acidul folic este necesar pentru desfasurarea normala a proceselor de crestere, de dezvoltare si proliferare a tesuturilor, in particular a hematopoezei si a embriogenezei. Are actiune similara cu estrogenul si permite scaderea aportului de hormoni pentru terapia de substitutie in climax. Joaca un rol important in formarea adrenalinei si in catabolismul acidului nicotinic


Consumul zilnic necesar la adulti este de 200 mg; la gravide si  lehuze 400-600 mg, iar la copii in primul an de viata 40-60 mg.


Sursele de acid folic sunt painea graham, crupele de ovaz si hrisca, fructele (capsunile), legumele proaspete, ficatul, drojdiile.


Acidul folic este prescris pentru anemia macrocitara, leucopenie provocata de medicamente, de actiunea radiatiilor ionizante, anemiei postoperatorii (ex: rezectie de colon, stomac). Acidul este capabil sa previna dezvoltarea afectiunilor cardiovasculare si nervoase si sa grabeasca ameliorarea acestora. Se recomanda ca perioada de administrare a acidului folic sa fie de 20-30 zile dupa care sa urmeze o pauza de 7-10 zile.


Acidul folic sub forma de supliment este obligatoriu zilnic la femei in perioada de pregatire pentru sarcina si, ceea ce este  important, in primele saptamani dupa fecundare. Prezenta acidului folic permite evitarea multor deficiente in dezvoltarea copilului legate de patologia sistemului nervos si de subdezvoltarea organelor interne. In cazul unui continut scazut de acid folic in organismul femeii insarcinate nu este exclusa posibilitatea aparitiei de complicatii, inclusiv avortul spontan, nasterea prematura. Acidul folic este de neinlocuit si in tratamentul depresiei postnatale.

 

Compozitie: acid folic (800 mg, 200%, din norma zilnica), fosfat de calciu, celuloza, stearat vegetal, stearat de magneziu, faina de orez.


Nu contine: sare, drojdii, componente lactate si fainoase, zaharoza, conservanti artificiali, coloranti, arome.


Mod de administrare: cate  1 tableta in timpul mesei.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.