biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Gest-One with Nanoclusters (57gr)

Royal Body Care - Gest-One with Nanoclusters (57gr)

Pret: Lei 122,96

Crema Gest-One

Crema Gest-One contine progesteron natural necesar atat barbatilor cat si femeilor, odata cu inaintarea in varsta.
Ritmul vietii moderne si regimul de alimentatie pot duce la cresterea nivelului estrogenului si a cortizolului, ceea ce va bloca asimilarea de progesteron.
Crema Gest-One a fost creata pentru a echilibra raportul dintre progesteron si estrogen in organism. Aceasta alternativa naturala la prescrierea de medicamente furnizeaza urmatoarele beneficii: amelioreaza simptomele din sindromul premenstrual, reduce tensiunea din sani, reduce bufeurile, imbunatateste performanta sexuala, stimuleaza tonusul fizic si psihic. Se recomanda folosirea cremei in caz de disfunctii ale ovarelor in perioada de pre si post-menstruatie.

Compozitie: apa deionizata, gel stabilizat de aloe vera, glicerina, gliceril-stearat, C12-15 alchil benzoat, acid stearic, izopropil-palmitat, progesteron USP 1,5 %, alcool cetilic, ulei de jojoba, betaglican, extract de radacina de brusture, sarea tetrasodica a acidului EDTA, nanoclusteri (siliciu, carbonat de potasiu, sulfat de magneziu), extract de Orchis coriophora, vitamina E, carbomer, diazolidinyl uree, iodo-propinil-butil-carbamat, trietanolamina, esente de portocala si mango.

Mod de utilizare: doar pentru uz extern. Se aplica inainte de culcare, in locurile sensibile ale corpului (ex. gat, abdomen, partea interioara a mainilor, coapse). Se recomanda sa se schimbe zilnic regiunile unse cu crema sau sa se alterneze.
Pentru femeile la pre-menopauza si menopauza crema se poate folosi numai la 2 saptamani dupa ce au inceput menstrele. La femeile aflate in perioada post-menopauza, crema poate fi utilizata zilnic, cu exceptia a 7-10 zile pe luna .
Barbatii pot folosi crema zilnic, cu exceptia a 2-3 zile pe luna.
Inainte de aplicarea cremei Gest-One, va recomandam consultarea unui medic.

Avertisment: Organismul fiecarui om reactioneaza diferit la efectele cremei cu continut de progesteron. Daca dupa folosirea cremei veti simti disconfort, este necesar sa consultati medicul endocrinolog.

Contraindicatii:  nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.