biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - HydraCel (60 ml)

Royal Body Care - HydraCel (60 ml)

Pret: Lei 96,91

HydraCel

Crystal Energy

Forma de prezentare: 60 ml

Concentrat mineral cu nanoclusteriHydraCel este un concentrat mineral lichid de nanoclusteri care imbunatateste caracteristicile mediului de viata al celulei, pH-ul acesteia, tensiunea superficiala si conductibilitatea specifica. Prezenta nanoclusterilor in componenta produsului imbunatateste capacitatea organismului de a asimila substantele nutritive. Consumul de HydraCel reduce tensiunea superficiala a apei pe care o bem, aceasta semanand tot mai mult cu lichidele celulare proprii organismului.

 

Nanoclusterii primiti prin nanotehnologii performante, reprezinta cremene imbogatit cu hirogen, adica formarea de compusi de cremene si atomi de hidrogen cu marimi de la 1 la 5 hm, modificati astfel, incat pe membrana lor externa se situeaza un electron adaugator cu legatura slaba. Acest electron este cedat usor si neutralizeaza radicalii liberi. Este unica forma de oxidant, care in procesul de pierdere a electronului nu se transforma in radicali liberi, dar se dezintegreaza in substante nutritive - cremene, kaliu, magneziu, hidrogen, apa. Nanoclusterii, din hidrogen, sunt amestecuri de silicate minerale, special preparate prin metode anumite. Ei sunt acoperiti partial cu ulei vegetal, ce mareste capacitatea acestora de a lega si transporta diverse substante.

HydraCel este un puternic antioxidant care neutralizeaza efectele distructive ale radicalilor liberi ce se formeaza in organism in timpul desfasurarii metabolismului. Cantitatea de radicali liberi creste in cazul consumului de grasimi, zahar, in cazul patrunderii in organism a substantelor toxice, a aerului si apei poluate; de aceea un astfel de oxidant este indispensabil pentru locuitorii din zonele industriale.


HydraCel are urmatoarele efecte:

  • imbunatateste starea generala a organismului;

  • creste disponibilitatea organismului pentru absorbtia substantelor nutritive;

  • creste tonusul vital;

  • normalizeaza schimburile de substante;

  • creste resursele energetice ale organismului;

  • imbunatateste activitatea intelectuala;

  • incetineste procesul de imbatranire;

  • inlatura dereglarile provocate de actiunea distructiva a radicalilor liberi care sunt cauza aparitiei multor boli cronice.

HydraCel are de asemenea o actiune antivirala si antibacteriana.


Compozitie: nanoclusteri (apa purificata, siliciu, carbonat de potasiu, sulfat de magneziu, hidroxid de kaliu, ulei de floarea soarelui.).


Mod de administrare: cate 8 picaturi la 1 pahar de apa sau  1 lingurita la 3,78 litri apa curata.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.