biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Immune 360 (60 capsule)

Royal Body Care - Immune 360 (60 capsule)

Pret: Lei 168,81

Immune 360

Immune 360 with NanoClusters

Forma de prezentare: 60 capsule


Immune 360 — imunomodulator puternic, ce contine bioflavinoide (vit. P) si un complex de vitamine ( A, C, E), ajuta la intarirea imunittaii omulul.


Imunitatea — este reactia complexa a organismului, indreptata spre apararea sa impotriva invaziei materialui genetic non-self (strain). Din gama materialului genetic non-self fac parte: bacteriile si toxinele elaborate de ele, virusurile simple, parazitii, tesuturile primite de la donori, incluzind singele, clelulele proprii modificate (de ex: celulele carcinoide) etc.


Apararea organismului se face nu numai pe calea preintimpinarii invaziei substantelor straine, dar si prin curatarea organelor si tesuturilor de antiegenele deja prezente (proces de eliminare).
In asa mod, imunitatea — este o protectie pe mai multe nivele. Este cunoscut, ca imunitatea poate fi scazuta, in urma actiunii unor factori nocivi. In arsuri, degeraturi, hemoragii, traume, sufera tesuturile epiteliale, volumul anticorpilor circulanti, mecanismele de eliminare ale toxinelor si a altor factori. In acest caz organismul, devine mult mai sensibil in fata infectiilor, prcesele de regenerare intirzie, capata o directie cronica.


Deficitul in organism al vitaminelor importante, scade deasemenea si imunitatea propriu-zisa. De exemplu, carenta de vitamina A scade activitatea imunitatii in situatia patruriderii in organism al proteinelor non-self, dar administrarea acestei vitamine readuce aceastea functie. In acelasi timp daca organismul are nevoie de vit. A, el o va produce din provitamina beta-caroten.

In carenta de vitamina C, slabirea imunitatii se va produce intr-un alt mod: va intirzia raspunsul agentilor de protectie la semnalul de stare patologica, si acesti agenti nu vor ajunge prea repede in sectoarele afectate de invazia bacteriilor, virusurilor, deasemenea se reduce viteza de eleaborare a atincorpilor, pentru actiunea indreptata impotriva infecatiei.

Deficitul de vitamina E, la fel scade capacitatea imunitatii de a ne proteja. Administrarea acestei vitamine creste rezistenta la imbolnaviri, puntru orice varsta, dar cel mai util este pentru persoanele in varsta.


Immune 360 are in compozitia sa microelemente si plante medicinale folositoare curative, ce poseda proprietati imunotrope, antioxidative si proprietati generale de amelioarare.


Radacina de ginseng indian: ajuta in astenia generala, regiunea musculara si genitala, epuizare nervoasa, imbunatateste schimbul de substante.


Ciuperci maitache: este un imunomodulator puternic. Extractul acestor ciuperci inhiba cresterea tumorilor, regleaza tensiunea arteriala, normalizeaza glicemia, se utilizeaza in combinare cu alte bioflavonoide pentru prepararea preparatelor anticarcinoide.


Radacina de astragal: are efect imunostimulator, creste rezistenta, stimuleaza sistemul circulator sangvin, imbunatateste metabolismul, confera efect vasodilatator si tonizant vaselor sangvine.


Licopen-ul : substanta, care se refera la gurpa carotinoidelor, un atioxidant puternic, asigura celulele cu electroni liberi, ce neutralizeaza radicalii, inainte ca ei sa afecteze celulele.


Astaxantina: mai este numit si regele grupei carotenoidelor, pentru efectele puternice antioxidative, astaxantina are si efect de stabilizare a celulelor.


Aloe vera: are efect bactericid si regenerativ a plagilor, ajuta in lupta impotriva bacteriilor si virusurilor.


Spirulina: contine o combinatie de substante pretioase pentru organism, deasemenea si aminoacizi. Este indicata astenicilor, slabiti fizic, celor imunodepresati.


Nanoclusteri: adaugate in Immune 360, asigura aducerea rapida si asimilarea completa a substantelor active.


Forma de vinzare: capsule (in cutii a cite 60 capsule)

Compozitie: o doaza 2 capsule contine vitamina A, vitamina C, vitamina E, zinc, seleniu, amestec de imunomodulatori, melanj "Aloemannan", set de "Ficoten", spirulina, nanoclusteri, stearat de magneziu, dioxid de cremene, hipromeloza, apa.


Indicatii: cite 2 capsule in fiecare zi in timpul mesei.


Contraindicatii: nu sint cunoscute.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.