biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - IQ (60 capsule)

Royal Body Care - IQ (60 capsule)

Pret: Lei 93,78

Acidul docosahexaenoic

I.Q.

Forma de prezentare: 60 tablete


Acidul docosahexaenoic (DHA) – face parte din grupul acizilor graşi polinesaturati omega-3, care sunt elemente indispensabile ale nutriţiei, adică nu se produc  în corpul uman. O cantitate mare de DHA o putem găsi în grăsimea câtorva specii de peşte (macrou, sardine, somon), zooplancton, moluşte marine.

Până de curând, principala sursă de DHA a fost untura de peşte. Acum, compania RBC prezintă acidul docosahexaenoic de origine vegetală – din uleiurile microalgelor.

Intrând în organism, acidul docosahexaenoic, în primul rând, se acumulează în structura membranelor din creier, retinei şi a sistemului de reproducere. DHA – materialul de bază a construcţieei acestora, constând în 30% din celulele creierului şi principalul element al retinei.

DHA este acidul gras predominant în laptele matern uman, de aceea este o substanţă extrem de importantă pentru buna dezvoltare a creierului, ochilor şi sistemului nervos al copilului.

Persoanele cu un înalt conţinut de acid docosahexaenoic în ser  sunt de aproape două ori mai puţin susceptibile de a suferi de demenţă şi cu 39% mai puţin de boala Alzheimer. Acidul docosahexaenoic reduce nivelul de proteine din organism - la creşterea lui se dezvoltă boala Alzheimer. Mai mult decât atât, provenit de la elementul DHA, «neuroproteina D1», se produce în creier şi, de asemenea, joacă un rol important în protejarea celulelor creierului de moarte. S-a constatat că la oamenii care suferă de boala Alzheimer, în anumite zone ale creierului ce sunt responsabile de memorie şi procesele de gândire, se observă o cantitate mai mică de 20-25 de ori de «neuroproteina D1», comparativ cu alte zone sănătoase din creier.

Produsul IQ are efect hipolipidemic, hipocolesteronic şi împotriva sclerozei. Acizii graşi scot colesterolul din organism, de aceea suplinirea regulată cu omega-3 în dietă omului poate reduce substanţial riscul de dezvoltare şi progres a bolilor cauzate de ateroscleroză, cum ar fi bolile cardiace coronariene, encefalopatie discirculatorie, precum şi de alte boli.

Prin acţiunea antitrombotică a omega-3, acizii graşi împiedică agregarea trombocitelor, creşte puţin timpul de coagulare a sângelui, îmbunătăţeşte fluxul de sânge, reduce cheagurile sanguine, astfel, reduce riscul infarctului miocardic şi accidentului vascular cerebral.

Efectul anti-inflamator a acizilor graşi omega-3 previne dezvoltarea bolilor reumatologice.

Vitamina A si vitamina E măreşte efectul acidului DHA, oferă protecţie antioxidantă  preveni nd oxidarea de legăturii duble în acizii graşiComenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.