biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente." - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Joint Comfort (120 tablete)

Royal Body Care - Joint Comfort (120 tablete)

Pret: Lei 187,56

Сomfortul articulatiilor

Joint Comfort

Forma de prezentare: 120 tablete


Supliment pentru nutritia si restabilirea articulatiilor

Daca aveti o virsta de peste 20 ani, atunci se stie ca oasele D-stra  s-au miscat din articulatii mai bine de un million de ori. Oasele se fixeaza in articulatii prin intermediul tendoanelor si tesuturilor de legatura. Articulatia – este un mecanism natural unical de miscare al oaselor intre ele, in care apofizele (capetele oaselor) contacteaza unul cu altul prin buzunarul de articulatie.

Stratul superficial al buzunarului consta dintr-un tesut fibros destul de dens – aceasta fiind capsula protectoare si tendoanele, care mentin articulatia, prevenind deraparea oaselor intre ele. Stratul interior al buzunaruluiu de articulatie consta din membrana sinoviala. Aceasta elaboreaza, secreta lichidul sinovial de consistenta viscoasa servind drept agent de lubrifiere intre apofize, aceasta ocupind toata cavitatea articulatiei, desi la un om normal aceasta nu se secreta in cantitati prea mari.

Apofizele oaselor sunt acoperite la exterior cu un strat dens de tesut cartilaginos neted, care previne frecarea apofizelor intre ele, iar lichidul sinovial avind rol de lubrifiant.
Cu virsta cartilagiul se roade, iar lichidul sinovial nu se elaboreaza in cantitati necesare, si atunci simtitim un anumit discomfort in articulatii, fiindca oasele incep a se freca si nu luneca intre ele.

Repararea propriu-zisa a atriculatiei prin interventie chirurgicala poate necesita un tratament indelungat. Aceasta se poate preveni sau ocoli cu o anumita dieta si administrare de anumite adausuri biologic active. Marirea mobilitatii se atinge cu obtinerea raportului optim intre componentii cartilagiului articulatiei si anume : colagen, mucopolisahadide si apa, ceea ce poate asigura o dieta si administrare de adausuri biologic active.

Compania RBC (Royal Body Care) a elaborat un adaos biologic activ sub denumirea “Comfortul articulatiei” (Joint Comfort), care include absolut toate componentele necesare pentru functionarea normala al articulatiei. Fiecare component in parte aducind contributie la mentinerea si restabilirea oaselor si articulatiilor lor.

Caracterizarea si proprietatile ingredientilor active ai “Joint Comfort”

 

Glucozamin si N- acetil glucozamin – substante cu geneza naturala. Glucozaminul – este o aminozaharida, foarte imporanta pentru tesutul cartilaginos si lichidul sinovial. Glucozaminul si N-acetil glucozaminul participa la sinteza acidului hialuronic, acesta fiind principalul component al articulatiilor. Proprietatile glucozaminei s-au studiat timp de trei ani pe oameni cu mobilitate redusa si dureri in articulatii.  Cercetarile s-au efectuaut prin metoda urmatoare : unei grupe de oameni li se administra glucozamin, iar cealalta grupa fiind grupa placebo. Grupa in care se administra glucozaminul, s-au observat imbunatatiri evidente ale functionalitatii articulatilor.

 

Condroitinul sulfat participa la sinteza proteoglicanilor, care confera elasticitate tesutului cartilaginos. Condroitinul  se sintetizeaza in organism din glucozamin. Condroitinul sulfat reprezinta un component esential, nesubstituibil al cartilagiului si este responsabil de proprietatile lui mecanice si fizico-chimice. Inafara de atit, condroitinul sulfat serveste drept baza pentru sinteza acidului hialuronic, asugurind lubrifierea articulatiei. La cei bolnavi de osteoartroza metabolismul condroitinului sulfat este total dezechilibrat, prin consecinta contro-citele (celulele de cartilagiu), elaboreaza o cantitate insuficienta de tesut cartilaginos. Cu alte cuvinte condroitinul reprezinta « materialul de constructie » pentru tesuturile de legatura al articulatiilor.

Cercetarile clinice au demonstrat ca condroitinul sulfat si glucozaminul influienteaza nu numai simptomatic in afectiunile articulatiilor, ci si benefic actioneaza asupra metabolismului tesutului cartilaginos, restabilind structura acestuia.

 

MSM (metilsulfonilmetanul) – este o remarcabila sursa de sulf organic usor asimilabil, foarte important pentru constructia celulelor. MSM – influienteaza benefic asupra durerilor in articulatii, ajuta la restabilirea mobilitatii lor, precum si imbunatateste permeabilitatea membranelor celulare, permitind lichidului si substantelor dizolvate in ea sa treaca cu mult mai usor in celula prin membrana ei. Aceasta inlesneste in acelasi timp si eliminarile de toxine asa cum este acidul lactic si a altora compusi si absorbtia substantelor nutritive si a microelementelor. MSM micsoreaza presiunea intracelulara ceea ce duce la diminuarea sau inlaturarea durerii.

 

Cetilmiristoleat - ester cis-9-neaturat C14 – al acidului gras, care actioneaza ca un lubrifiant pentru articulatii si contribuie la imbunatatirea imunitatii in tesuturile de legatura. El mareste mobilitatea articulatiilor din considerentul ca micsoreaza viscozitatea lichidului sinovial (intraarticulat), care odata cu virsta sau ale patologiei are tendinta de a-si mari viscozitatea. Cetilmiristoleat si alti acizi grasi, ca si componenti ai tesutului muscular si a tesuturilor de legatura, in urma cercetarilor au demostrat proprietati antiinflamatoare.

Rezultatele cercetarilor clinice ale eficientei esterului cetilmiristoleat in cazurile artritelor de diferita etiologie, inclusive si cea psoriatica, demonstreaza o imbunatatire evidenta a starilor patologice. Esterul este usor tolerat de pacient. Primele imbunatatiri ale mobilitatii se observa aproximativ dupa 2 saptamini de administrare, citeodata si peste un termen de timp mai lung. Majoritatea pacientilor remarca diminuarea internsitatii  sau disparitia durerilor in aceleasi durata de timp. Cei care ramin pe programa de intretinere , de regula nu au simptome de rigiditate si dureri in articulatii.

 

Bor – mineral, indispensabil in orice dieta pentru asigurarea derularii normale ale metabolismului mineral, inclusive si de potasiu, calciu, magneziu, importante pentru sanatatea oaselor.

Vitamina C – mareste activitatea antioxidanta, necesara pentru tesuturile de legatura.

 

Vitamina E – antioxidant, important pentru protectia de antioxidare al tesutului cartilaginos si structurii articulatiei.

Acidul pantotenic – joaca un rol foarte important in dezintegrarea lanturilor de grasimi, proteine si glucide in organism si sinteza glicoproteinelor si glucozaminoglicanilor, care asigura stratul dur si neted al apofizelor. Nivelul scazut al acidului pantotenic, gasit in urma cercetarilor clinice, s-a evidentiat la persoanele ce sufereau de diferite boli ai articulatiilor.

Mangan – microelement important  pentru tesutul osos. Carenta de mangan duce la scaderea elasticitatii osului, prin consecinta si scaderea puterii de absorbtiei al calciului. Adaugarea de mangan in alimentatie contribuie la marirea nivelului de calciu in tesutul osos.

Molibden – microelement, indispensabil pentru sanatatea oaselor. Carenta de molibden, conform cercetarilor clinice, gasita in schetelui animalelor s-a evidentiat anume in oasele care se rupeau cel mai usor, acestea fiind mult mai casante.

Microhidrina – ajuta si mentine echlibrul acido-bazic in organism, este sursa de electroni, necesari pentru neutralizarea radicalilor liberi. Imbunatateste circulatia sanguina (din cauza ca face ca single sa fie mai subtire) ale articulatiilor respectiv asigurarea tesuturilor cu oxigen (profilaxia bolilor oncologice) si imbunatateste metabolismul.

Administrarea de Joint Comfort  ne ajuta sa micsoram sau sa inlaturam dozele de medicamente farmaceutice care diminueaza durerea.

 

Modul de administrare:
Cite 1 capsula de 2 ori pe zi. Pentru  obtinerea efectului  maxim si prolongat, se recomanda a se administra timp de nu mai putin de 3 luni.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.