biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Kelp (100 tablete) Alga bruna

Royal Body Care - Kelp (100 tablete) Alga bruna

Pret: Lei 40,64

Alga Bruna

Kelp

Forma de prezentare: 100 tablete


Este un supliment alimentar care contine alga bruna (Fucus vesiculosus) in combinatie cu lucerna. Calitatile terapeutice se datoreaza unui continut crescut de combinatii ale iodului, vitamine, minerale (30), aminoacizi esentiali si alte elemente active biologic. Se recomanda in hipotiroidie (insuficienta de hormoni tiroidieni), tulburarea circulatiei sangvine, la copiii retardati mental, la intoxicarea cu saruri ale metalelor grele.

Algele brune micsoreaza procesul de evolutie a aterosclerozei si cantitatea de colesterol din sange. Polizaharidele continute in algele brune, au capacitatea de a se umfla, se maresc in volum, irita terminatiunile nervoase ale mucoasei intestinale, stimuleaza tranzitul intestinal si procesul de purificare. Polizaharidele de asemenea leaga toxinele si le elimena din organism. Alginatele din algele brune elimena din organism saruri metalelor grele si radionuclidele.

Acest produs este una dintre sursele bogate de microelemente continute in algele brune depaseste cu mult continutul acestora in plantele de sol.

Iodul este un microelement esential pentru om, necesar in sinteza hormonilor glandei tiroide, ghideaza procesele de dezvoltare si functionare a creierului si a sistemului nervos in general. Insuficienta acestor hormoni influenteaza negativ capacitatea fizica si intelectuala. Iodul participa in procesele de termoreglare. In carenta acestuia in organismoamenii au senzatia de frig, care dispare la administrarea de alge brune.


In alga bruna se gasesc aminoacizi (lizina, metionina, triptofan, arginina, tirozina, serina, treonina, histidina, fenilalanina, cisteina, leucina, izoleucina, valina), vitamine (A, P, K, E, grupul B), minerale (calciu, iod, fier, cupru, magneziu, mangan, zinc, sulf, sodiu, potasiu etc.).

 

Alga bruna incetineste dezvoltarea aterosclerozei si scade continutul de colesterol din sange. O cantitate mare de polizaharide din alga bruna are proprietatea de a creste in volum, de a excita terminatiile nervoase ale invelisului mucos al colonului, ceea ce stimuleaza peristaltismul si favorizeaza evacuarea. De asemenea polizaharidele culeg toxinele si le elimina din organism.

Acest preparat este una dintre cele mai bogate surse de microelemente, indeosebi de iod. Cantitatea continuta in alga bruna depaseste continutul din plantele terestre.

Alga bruna este indicata in urmatoarele situatii:

  • hipotiroidie;

  • refacerea echilibrului hormonal in activitatea hipofizei, a glandei tiroide si a suprarenalelor;

  • in cazul contaminarii radioactive a terenului si a hranei fiind antagonist al iodului radioactiv;

  • tulburari ale circulatiei sangvine;

  • la copiii retardati mintal;

  • intoxicatii cu saruri ale metalelor grele;

  • profilaxia intoxicatiilor pentru cei ce lucreaza in mediu toxic;

  • inhibarea proceselor de imbatranire.

Compozitie: alga bruna marina (125 mg), lucerna (362 mg), fosfat de calciu (65 mg), guma arabica, celuloza, ulei vegetal, stearat de magneziu.


Mod de administrare: 2 tablete de 1 data pe zi, in timpul meseli, cu un pahar cu apa.


Contraindicatii: nu se recomanda persoanelor cu hipertiroidie.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.