biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - MagiCal (120 tablete) Calciu magic

Royal Body Care - MagiCal (120 tablete) Calciu magic

Pret: Lei 78,15

Calciu Magic

MagiCal

Forma de prezentare: 120 tablete


Depuneri minerale marine, spirulina


Calciul magic, obtinut din sediment marin natural, este o sursa foarta importanta de calciu dar si de minerale. Este sursa cea mai echilibrata din toate micro- si macroelemente, mai ales a calciului sustras din depunerile naturale maritime. Organismul uman nu este apt sa sintetizeze aceste elemente, din aceasta cauza ele trebuie suplimentate.

Calciul participa la numeroase procese metabolice contribuind la buna functionare a sistemului nervos, muscular si osos. De asemenea, joaca un rol esential in functionarea normala a inimii, rinichilor si asigura integritatea vaselor de sange. Spirulina, cu rezerva sa proprie de vitamine si minerale, sporeste calitatile nutritive ale acestui produs.

Calciul participa in formarea tesutului osos, in mineralizarea dintilor, procesul de coagulare a sangelui, de reglare a activitatii cardiace, de transmitere a impulsurilor.

Borul imbunatateste procesul de asimilare si abosrbtie a calciului de catre tesutul osos.

Magneziu permite asimilarea corecta a calciului, participa in procesul anabolic si catabolic lipidic, proteic si glucidic, in transmiterea impulsurilor nervoase, faciliteaza o activitate cardiaca optima, mareste rezistenta la stres.

Vitamina A este o conditie necesara multiplelor functii ale organismului. Unul dintre rolurile principale ale Vitaminei A este stimularea proceselor de crestere ale organismului, participa in reactiile de ocido- reducere, in metabolismul lipidelor, glucidelor si protidelor, a sarurilor minerale. Vitamina A isi are locul printre vitaminele de baza datorita multimplelor reactii la care participa. Rolul ei este in marirea capacitatii de protectie a pielii, a membvranelor mucoase, a diverselor organe umane, inclusiv in asigurarea functiei vizuale a acestuia. Utilizarea vitaminei A in setul suplimentului de substante minerale si vitamine, in componenta caruia intra si calciul, este benefica exteriorl, utilizatorului: purifica pielea, imbunatateste structura parului, accelereaza cresterea lui.

Se administreaza in:

  • diferite patologii legatede dificitul de calciu sau altor minerale;
  • in cazuri dietei necomplete si/sau dereglari ai nutritiei;
  • profilaxia osteoporozei si ca adaus in tratamentul osteoporozei;
  • in cazul necesitatii sporite in calciu de catre organismul femeiei insarcinate si in timpul alaptarii;
  • in tratamentul cu corticisteroizi.

Compozitia: extras din sediment natural marin, spirulina.


O doza (4 tablete) contine: proteine (1g), lipide (1g), glucide (1g), carbohidrati (1g), potasiu (10 mg), calorii 1kcal, vitamina A (beta-caroten – 850 ME, 16%), calciu (1100 mg, 110%), fier (22 mg, 120%), B12 (0,6 µg, 10%), magneziu (608 mg, 150 %), cupru (364 µg, 18 %), mangan (520 µg), siliciu (88 µg, 2 %), vitamina C, vitamina B1, vitamina B2.


Alte ingrediente: extras din sediment natural marin, spirulina (continand bismut, brom, clor, cobalt, flor, galiu, germaniu, aur, hidrogen, litiu, azot, argint, strontiu, staniu, tungsten, vanadiu, zirconiu), stearati vegetali, celuloza, stearat de magneziu, siliciu natural.


Nu contine: sare, drojdii, zaharoza, coloranti artificiali, arome, conservanti.


Mod de administrare: 2 tablete pe zi, dupa cina sau ianite de somn, in primele zile. Apoi in decurs de 5- 7 zile, se creste doza la 4 tablete pe zi.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.