biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Microhydrin Plus (60 capsule)

Royal Body Care - Microhydrin Plus (60 capsule)

Pret: Lei 146,92

Microhidrina Plus

Microhydrin Plus

Forma de prezentare: 60 capsule


Microhydrid Plus — un puternic antioxidant cu spectru larg de actiune, creat pe baza microhidrinului ca sa induca organismului o protectie maxima impotriva radicatilor liberi. Lichidele biologice din corpul nostru contin antioxidanti, dar raportat la cantitatea factorilor nocivi din mediu, nu sint suficiente pentru a oferi o protectie adecvata.Ca rezultat in urma studiilor efectuate, a fost inventat un mod sigur de protectie — Microhydrina. Descoperirea a reprezentat un pas in protejarea sanatatii.

Melatonina este o substanta, care se formeaza in organismul uman in timpul somunului. Este elaborata de catre epifiza, repartizata adanc sub emisferele cerebrale. Procesul de sinteza a melatoninei depihnde de gradul de luminozitate, deoarece se formeaza sub actiunea fermentilor, asupra activitatii carora influenteaza regimul de iluminare.Melatonina ajunge la sistemul sangvin si se imprastie prin tot organismul, si pe parcursul a catorva ore isi indeplinest functiile reglatorii.

Pe la orele 2 - 4 de noapte sinteza melatoninei se intrerupe, din cauza ca ea se elaboreaza in timpul cand este intuneric, si este numita "hormonul de intuneric". Functia de baza a epifizei - este reglarea ritmurilor biologice si acomodarea organismului la schimbarea conditiilor de iluminare. Eficacitatea mare a metabolismului compusilor biologici din epifiza, inclusiv a melatoninei, permite organismului sa se acomodeze la schimbarea zilei cu noaptea. Aceasta permite si o acomodare mai buna in cazul schimbarilor fusului de orar si a climei.

Una dintre actiunile de baza a melatoninei este reglarea somunului. Cu varsta activitatea epifizei scade si cantitatea de melatonina se micsoreaza, somnul devine superficial si agitat, este posibil sa apara insomniile. Melatonina inlatura insomnia, accelereaza procesul de adormire, micsoreaza numarul de treziri pe timpul noptii, visele devin mai luminoase si mai incarcate din punct de vedere emotiv, senzatiile dupa somn se imbunatatesc, se normalizeaza bioritmul uman. Insomnia si oboseala cedeaza locul unui somn adanc si sanatos, care inlatura oboseala si iritabilitatea. In timpul unui somn adanc si linistit, in organism se normalizeaza activitatea organelor interne si a sistemelor, se relaxeaza muschii, se odihneste sistemul nervos, creierul reuseste sa proceseze informatia acumulata in timpul zilei. Activitatea organismului in acest timp este indreptata asupra insanatosirii, sunt incluse procesele de restbilire si intretinere. Drept rezultat omul se simte mai vioi si sanatos, se mareste rezistenta la stres.


In noul produs Microhydrina Plus, contine toate calitatile Microhydrinei obisnuite insa puterea efectului benefic asupra organismului a crescut mult din cauza adaugarii unei cantitati mari de sarcini negative si alte 8 tipuri de antioxidanti organici. Ca rezultat Microhydrina Plus a devenit un antioxidant cu un spectru si mai larg de actiune.

Microhydrina Plus contine antioxidanti, care confera o protectie specializata:

  • Ficatului, crescind nivelul glutationului, care este responsabil de detoxifierea tuturor organelor de substante chimice nocive, medicamnte, etc.
  • Sistemul imunitar, imbunatatind functionarea leucocitara, sinteza de interferon si anticorpi.
  • Elasticitatea pielii.
  • Sistemul cardio-vascular, neutralizeaza radicalii liposolubili si hidrosolubili.
  • Tubul digestiv, actionind asupa fermentilor astfel contribuind la o absorbtie mai buna a nutrientilor;
  • Ca efect antibacterial, antivirotic;
  • Incetineste procesul imbatrinirii;
  • Imbunatateste functionarea SNC.

 

In Microhydrina Plus se contin diversi antioxidanti care pot neutraliza diferite tipuri de radicali liberi.


In produs se contin substante antioxidate, care actioneaza direct si indirect. Organismul omului are nevoie de ambele. Antioxidantii, asa ca vit. C si E, leaga radicalul liber, neutralizindu-l si protejind alte celule impotriva distrugerii. Antioxidantul care actioneaza in direct, actionind o singura data asupra radicalului, se distruge si isi pierde capacitatea sa antioxidanta. Antioxidantii, care actioneaza indirect functioneaza ca niste catalizatori. El nu neutralizeaza radicalii liberi direct, dar intretin sistemul de protectie antioxidativa a organismului. Acest fapt ne da posibilitatea de a actiona activ, circuland intr-un anumit interval de timp, inlaturand radicalii liberi. Ei continua sa aiba eficacitate chiar si dupa ce antioxidantii ce actioneaza direct se distrug. Noua formula de antioxidanti de diverse tipuri, folosita in Microhydrina Plus, este cea mai eficienta in prezent.

Produsul este preparat pe baza vegetala si nu provoaca sindromul obisnuintei.


Forma de vinzare: capsule in cutie (60/120/240 bucati)


Nu contin: griu, gluten, porumb, soia, drojdii si produse de provenienta animala.


Indicatii: incepeti sa administrati cite o capsula pe zi timp de 2 zile, dupa care se mareste doza la 1-2 capsule de 2 ori pe zi cu jumatate de ora inainte de somn. Se beau cu apa.


Contraindicatii: nu sint cunoscute.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.