biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - MSM with microhydrin Sulf biologic activ

Royal Body Care - MSM with microhydrin Sulf biologic activ

Pret: Lei 131,29

МSМ

MSM with Microhydrin

Forma de prezentare: 120 capsule


Sulf biologic activ cu microhidrina

Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sursa de sulf organic, biologic activ si se prezinta sub forma unei substante fara gust si fara miros. El joaca un rol important in mentinere functiilor si formarea structurii organismului. Este o substanta nutritiva indispensabila. Cu toate ca este important pentru functionarea organismului,  el poate fi in cantitate insuficienta.
Sulful este necesar pentru asigurarea multor functii vitale ale organismului uman, fiind si parte componenta a oricarei materii vii. Sulful se afla, in principal, in tesutul muscular, dar si in creier, par, piele si oase. Este foarte important faptul ca el contribuie la neutralizarea substantelor toxice din organism, legandu-se de ele si formand compusi netoxici.


Sulful este necesar pentru dezvoltarea structurii organismului. El contribuie la cresterea tesutului osos si cartilaginos, a parului,  unghiilor, pielii si a tendoanelor. Impreuna cu alte componente, participa la formarea structurii, asigurarea elasticitatii si la refacerea tesuturilor conjunctive. Sulful este necesar si pentru biosinteza colagenului, proteina tesutului cartilaginos si a celui conjunctiv. El joaca un rol important in cresterea permeabilitatii membranelor celulare, avand ca scop final patrunderea substantelor nutritive in celula si eliminarea substantelor toxice din acestea.


Sulful participa in procesele de crestere, refacerea tesuturilor celulare ale diferitelor organe si in procesele de reinnoire a celulelor organismului. Pentru pastrarea structurii calitative a celulelor va fi necesara patrunderea permanenta in organism a substantelor vitale importante (in cazul dat, al sulfului).


El joaca, de asemenea, un rol important in metabolismul hidratilor de carbon, ceea ce are influenta asupra glicemiei in cazul bolnavilor de diabet. Deficitul de sulf poate duce la tulburarea sintezei de insulina. Introducerea suplimentului cu sulf organic, de exemplu cu MSM, poate favoriza nu numai activarea acestui proces, dar si scaderea consumului de insulina si stabilizarea glicemiei.


Sulful asigura stabilitatea proteinelor, intra in compozitia aminoacizilor nesubstituibili: metionina, cisteina, cistina si taurina care participa la sinteza proteinelor si a enzimelor.
MSM, ca sursa de sulf biologic activ, este un supliment natural nepericulos obtinut din apa de mare. El nu duce la cresterea procesului cronic de formare a gazelor si a mirosului neplacut al corpului, intrucat nu provoaca efecte colaterale, ce sunt, de altfel, caracteristice pentru alti compusi ai sulfului (incluzand mirosul neplacut si gustul).


Pielea este invelisul exterior al omului si al animalelor. Structura sa depinde in mod considerabil de proteina tesutului conjunctiv–colagenul. MSM asigura pastrarea sa in cantitate suficienta, favorizand regenerarea si refacerea pielii vatamate si cicatrizarea ranilor. In cazul deficitului de MSM in organism, pielea devine uscata, ridata, apar cutele. MSM activeaza cresterea parului si a unghiilor, intrucat el participa ca furnizor de sulf in sinteza cheratinei, proteina care se gaseste in cantitati mari in par si in unghii.


S-a stabilit ca MSM mareste bio-accesibilitatea vitaminei C si a altor substante nutritive care poseda insusiri antioxidante. Antioxidantii favorizeaza o mult mai eficienta functionare a sistemului imunitar, asigurand organismului posibilitatea de a se apara. MSM scade pragul de sensibilitate al organismului la alergeni, de aceea poate fi folosit la alergii. La persoanele care au folosit MSM, s-a remarcat o ameliorare considerabila a starii generale. Probabil aceste lucruri sunt legate de cresterea, sub actiunea MSM, a permeabilitatii peretilor celulari, ceea ce permite eliminarea din celule a substantelor toxice inainte de  a provoca reactii alergice. MSM nu are efecte secundare. In cazul aportului in cantitati mai mari decat ii sunt necesare organismului, el se elimina pe cale naturala, fara a produce rau.


MSM ajuta la ameliorarea situatiei in cazurile de:

  • artrite;

  • cistite;

  • cancerul glandei mamare;

  • cancerul intestinului gros;

  • constipatii;

  • boli autoimune;

  • migrene etc.

Compozitia unei doze (2 capsule): metil-sulfonil-metan (1500 mg), vitamina C (200 mg), microhidrina (40 mg), stearat de magneziu si gelatina.


Mod de administrare: 2 capsule de 1-2 ori pe zi, in timpul mesei. In caz de meteorism, se va scadea doza.

 

Contraindicatii si efecte adverse: nu s-au depistat.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.