biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Potassium Gluconate (100 tablete)

Royal Body Care - Potassium Gluconate (100 tablete)

Pret: Lei 43,76

Gluconat de potasiu

Potassium Gluconate

Forma de prezentare: 100 tablete


Potasiul este principalul anion intracelular (98% din cantitatea de potasiu se gaseste intracelular si doar 2% extracelular), in organismul adultului fiind in medie 150 g potasiu. Potasiul are numeroase roluri metabolice. Impreuna cu sodiul mentine balanta hidrica a organismului. In timp ce sodiul favorizeaza retinerea apei in organism potasiul favorizeaza eliminarea renala a sodiului si stimuleaza diureza. Potasiul are rol in metabolismul proteic si lipidic, in sinteza hormonala (insulina, glucagon, catecolamine); este implicat in sinteza hepatica si musculara a glicogenului din glucoza, precum si in sinteza fibrelor musculare.


Potasiul este necesar pentru transmiterea excitatiei la terminatiile nervoase ale organelor efectoare regland astfel activitatea neuro-musculara. De asemenea potasiul regleaza ritmul cardiac. La nivelul muschiului cardiac are o actiune antagonista in raport cu calciul; ionii de potasiu accelereaza ritmul cardiac, iar cei de calciu il raresc. Atunci cand este in exces poate determina paralizii musculare, modificarea ritmului respirator si cardiac pana la oprirea inimii in sistola.
Pierderea potasiului din organism apare in cazul tulburarilor gastrointestinale prelungite (diaree, varsaturi), utilizarea de diuretice tiazidice,  transpiratii excesive necompensate electrolitic prin ingestia de apa minerala, cresterea secretiei renale (diabet, leucemii, corticoterapie prelungita, etc.), perfuzii repetate cu glucoza. Deficitul potasic determina reducerea fortei musculare, oboseala, halucinatii, aritmie cardiaca, ischemie tisulara care ajunge la necroza in cazuri grave, alterarea functiei renale.


Preparatele din potasiu se recomanda pentru completarea deficitului de potasiu din organism, care pot apare si datorita consumului insuficient de produse care il contin sau a continutului redus de potasiu din acestea datorita saracirii solului.


Eliminarea acestui element din organism este facilitata de urmatorii factori: alcoolul, cafeaua, zaharul, diureticele. Carenta acestuia este provocata de stresul emotional si fizic, de hipoglicemie, desele diarei si vomitarile, utilizarea mijloacelor diuretice. Insuficienta in organism se manifesta prin slabiciuni, atonie musculara, aritmie, zgomot in urechi, insomnie.

Cu atentie se va utiliza in dereglarea functiei excretoare a rinichilor, hiperpotasemia de diverse etiologii. Se va folosi cu precautie in caz de dereglare a conductibilitatii atrio-ventriculare si in bolile tractului gastrointestinal. In caz ca se iau preparate pe baza de cortizon sau aldosteron este necesara consultarea medicului. Siguranta si eficienta folosirii potasiului pentru copii nu au fost stabilite inca, cu exceptia unor indicatii speciale.

Compozitie: potasiu (gluconat de potasiu-99 mg, 2% din norma zilnica recomandata), fosfat de calciu, celuloza, stearat vegetal si stearat de magneziu.


Nu contine: conservanti artificiali, coloranti, arome, sare, drojdii, componente lactate si fainoase, zaharoza.


Mod de administrare: ca supliment alimentar cate 1 tableta 1 data pe zi, dupa masa.


Contraindicatii: nu au fost identificate.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.