biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Protivity (140 tablete) Complex de aminoacizi

Royal Body Care - Protivity (140 tablete) Complex de aminoacizi

Pret: Lei 212,57

Protiviti

Protivity

Forma de prezentare: 140 capsule


Protivity este un supliment nutritiv recomandat sportivilor pentru cresterea masei musculare si pentru refacerea dupa un efort prelungit. Produsul este un complex de aminoacizi unic si echilibrat care asigura o utilizare aproape deplina (99%) a proteinelor sintetizate de organism. Acest complex este de 4-5 ori mai eficient decat proteinele extrase din grau sau soia si decat cazeina. Este un complex unic, echilibrat de 11 aminoacizi, 9 dintre care sunt esentiali, iar 2 dintre ei conditionat esentiali.

Protivity contine matricea amino-acida, amestec de aminoacizi esentiali intr-o cantitate optima si echilibrata. Matricea amino-acida este o formula unica de nutritie proteica si se deosebeste esential de alte produse asemanatoare.


Spre deosebire de proteinele din carnea de pasare, peste si altele, care se prelucreaza si se asimileaza trecind ore intregi, protiviti sub forma de aminoacizi se absoarbe complet timp de 25 minute.


Protiviti ajuta la:

  • Marirea masei musculare;
  • Fortificarea imunitaii;
  • Marirea fortei si rezistentei la solicitare;
  • Restabilirea tesuturilor afectate;
  • Usurarea procesului de digestie;
  • Inlaturarea depunerilor de grasime;
  • Imbunatateste dispozitia;

In procesul de digestie, proteinele sunt descompuse de catre fermentii tractului gastro-intestinal in aminoacizi liberi, care sunt asimilati in sange si sunt utilizati de celule in sinteza proteinelor specifice, a unor compusi si altor subtraturi, necesare unei activitati normale. Necesitatea de proteine este determinata de un sir de factori.

De exemplu, necesitatea de alimentare proteica la copii, in perioada de crestere intensiva, la sportivii profesionisti, la gravide, persoanele bolnave, este intotdeauna mai mare decat la cei sanatosi cu varsta medie. Sursa principala de proteine sunt produsele alimentare. Dar chiar si la utilizarea permanenta a alimentatiei bogate in proteine, nu intotdeauna sunt indestulate cantitatile necesare de acestea. Produsele alimentare naturale, bogate in proteine, contin multi acizi grasi nesaturati, utilizarea carora poate influenta negativ starea de sanatate.


Recomandatii in administrare:
Pentru persoanele cu starea de sanatate slabita

Gasindu-se mai ales in starea de stres, sau celor vegetarieni, se recomanda de 2 ori pe zi a cite 5 tablete inainte de dejun si prinz.


Pentru sportivi incepatori


Se administreaza 5-10 tablete de protiviti cu 20 min inainte de antranament.
Treptat se mareste efortul pentru a mari rezistenta.
Treptat se mareste efortul fizic pentru a mari masa musculara.


Pentru sportivi profesionisti


Se administreaza 5-10 tablete de protiviti cu 20 min inainte de antranament.
A se administra cu cantitatea necesara de proteine (norma carea se calculaeaza reesind sin virsta si masa corpului), vitamine, minerale, antioxidanti si fermenti. Aceasta permite organismului sa faca fata eforturilor fizice.Pentru fiecare grupa de muschi care se solicitata sa si se dea 48 ore de odihna. Aceasta va permite evitarea traumarea tesutului si cresterea optimala a masei musculare.


Pentru barbati


Se inmulteste masa corpului cu 0,9. Produsul va fi cantititatea de proteine necesara pentru organism timp de 24 ore. Spre exemplu daca masa corpului este de 68 kg atunci cantitatea de proteine necesara este de 61g.


Pentru femei


Se inmulteste masa corpului cu 0,8. Produsul va fi cantititatea de proteine necesara pentru organism timp de 24 ore. Spre exemplu daca masa corpului este de 68 kg atunci cantitatea de proteine necesara este de 54g.
In timpul eforturilor fizice, bolilor sau stres se va administra 5 tablete cu 20-30 minute cu 230-250 ml apa, se va repeta acelasi lucru inaite de prinz.


Inainte de administrarea acestui sau a oricarui alt supliment nutritiv se recomanda sa se consulte medicul.

 

O doza (10 tablete) contine: matricea amino-acida-10000 mg (L-leucina, L-lizina, L-valina, L-izoleucina, L-fenilalanina, L-treonina, L-metionina, L-triptofan).


Nu contine: drojdii, gluten, zahar, soia, cereale, produse lactate, grau si conservanti.


Mod de administrare: 5 tablete zilnic;  in practicarea exercitiilor fizice se vor lua cate 5-10 tablete / zi, cu 30 de minute inainte de exercitii, dupa o consultare prealabila a antrenorului.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.