biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Spirulina NanoClusters (120 capsule)

Royal Body Care - Spirulina NanoClusters (120 capsule)

Pret: Lei 121,92

Spirulina cu nanoclusteri

Spirulina NanoClusters

Forma de prezentare: 120 capsuleContribuie la imbunatatirea memoriei si la fortifierea sistemului nervos; contine nanoclusteri si vitamine de importanta vitala pentru organism – B12 ,B1, B2, A si E.
Spirulina cu nanoclusteri este un preparat unic care combina valoarea nutritiva a spirulinei cu insusirile exceptionale ale nanoclusterilor: coloizi de siliciu cu  incarcatura negativa care contribuie la cresterea absorbtiei si asimilarii substantelor nutritive in organism.

Acest supliment nutritiv este recomandat in cazul micsorarii activitatii sistemului imun, persoanelor predispuse bolilor cardio-vasculare, dereglarilor gastro-intestinale, persoanelor in virsta  si fumatorilor.

Compozitie: spirulina (386 mg), nanroclusteri-14 mg (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, siliciu, apa ionizata purificata, sulfat de magneziu, ulei de florea soarelui), orez brun, stearat de magneziu.


Informatii nutritionale pentru o doza (4 capsule): proteine 4g; hidrati de carbon<1g, lipide totale<1g; valoare calorica-6 kcal. Nu contine sodiu.
O doza contine: proteine 2%, vitamina A (betacaroten) 190%, vitamina B1 (tiamina) 6%, vitamina B2 (riboflavina) 4%, vitamina B12 110%, fier 6%, vitamina C, niacina (vitamina PP) si calciu sub 2%; procentele sunt raportate la norma zilnica recomandata.


Nu contine: grau, gluten, soia, porumb, drojdii si produse de provenienta animala.


Mod de administrare: 4 capsule pe zi.


Contraindicatii: nu exista.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.