biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Spirulina Whole Food Bar with oats and agave

Royal Body Care - Spirulina Whole Food Bar with oats and agave

Pret: Lei 11,46

Spirulina Whole Food Bar with Agave

Spirulina Whole Food Bar with Agave

Forma de prezentare: Baton


Extrem de utilă "Spirulina Green Bar" si "Spirulina Cacao Bar" - este o descoperire pentru toti care au grijă de sănătatea sa: pentru oamenii vigurosi si energetici, persoanele cu imunitate slăbita, precum şi pentru cei care vegheaza greutatea lor. Este o sursă exclusiva de componente vegetale: proteine, fibre, PUFA, carbohidraţi, minerale şi vitamine. Fiecare baton contine doar 160 de calorii. Ele au două arome placute - stafide cu scorţişoară şi cacao, care sunt la fel de utile pentru adulţi şi copii.

Efectele componentelor active

Ovăz - una dintre cele mai sanatoase cereale, deoarece compoziţia aminoacizilor de ovăz este cea mai aproape de proteinele musculare, ceea ce face produsul deosebit de valoros. Este un aliment sănătos pentru toate vârstele, precum şi pentru boli ale tractului digestiv - produsul dietetic numarul 1. El regleaza metabolismul grăsimilor, elimină zgura şi reduce colesterolul şi zahărul din sânge.

Ceshiu este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai delicioase şi utile fructe cu coajă lemnoasă. Natura i-a dat o multime de proprietăţi valoroase şi o compoziţie bogată: proteine, carbohidraţi, vitaminele A, B1, B2, şi minerale. Ceshiu contine mai putine calorii în comparaţie cu alte fructe cu coajă. El consolideaza sistemul imunitar si cardiovascular, reduce colesterolul, are efect tonificant şi chiar proprietăţi antimicrobiene.

Agave - "arborele de minuni" a fost venerat de indieni din America Centrală. Sucul de Agave, conform legendei antice indiane este un dar al zeilor. Aceasta îmbunătăţeşte procesul de formare a sângelui şi de funcţionare a inimii, stimulează peristaltismul intestinal si are un efect reconfortant.

Spirulina hrăneşte şi protejează în acelaşi timp, "curata" organismul, deoarece include aproximativ 2000 de substanţe valoroase: vitamine, minerale, aminoacizi, inclusiv PUFA esenţiale şi enzime. În ceea ce priveste conţinutul de nutrienţi, 1 g de Spirulina este echivalentul unui kilogram de legume!

Siropul de orez (din boabe de orez brun) este o sursă de opt aminoacizi esentiali. Spre deosebire de alte cereale nu conţine gluten - proteina vegetala, care cauzează o reacţie alergică.

Stafidele - "prietenul inimii" - întăreşte plămânii, inima, suprimeaza furia şi calmează nervii, ceea ce este esential în vremurile noastre stresante. Acestea îşi păstrează aproape toate proprietăţile utile a strugurilor proaspeţi, - 70-80% din vitamine şi 100% din oligoelemente. Zaharurile naturale (glucoză şi fructoză), în stafide este de 8 ori mai mare decât în struguri, dar mai contine încă o mare cantitate de potasiu, magneziu, fier, calciu, vitaminele B1 si PP.

Spirulina verde şi cacao Bar:

- sursă de energie şi sanatate excelenta;
- consolideaza sistemul imunitar şi cardiovascular;
- produs util, dietetic.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.