biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - SuperFood Bar (68 g)

Royal Body Care - SuperFood Bar (68 g)

Pret: Lei 18,76

Superfood Bar


Forma de prezentare: 68 g

Acest baton foarte gustos este o descoperire reală pentru adepţii alimentaţiei şi stilului de viaţă sănătos. El conţine proteine vegetale, bogat in fibre, fructoză şi omega-3 cu acizi graşi, este în măsură să  înlocuiască cel puţin o masă.

Uleiul de migdale dulci - este un produs alimentar valoros. Aceasta este una dintre cele mai delicioase nuci. Migdala deţine recordul printre nuci în ceea ce priveşte conţinutul de fier, calciu, fosfor. În plus, acesta conţine până la 60% grăsime (omega-6 şi omega-9 acizi graşi), până la 30% proteine, şi vitaminele A, E, P, PP, grupul B, potasiu, magneziu.

Nucuşoarele - conţin peste 10 microelemente (în principal sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor, sulf), vitaminele A, B1, B2, B6, B9, fibre, proteine, grăsimi necesare pentru creier şi a sănătăţii ca un întreg. Oamenii de ştiinţă cred că omul poate trăi timp de mai mulţi ani consumând doar apă şi nucuşoare. În nucuşoare se o cantitate mare de zahăr - 60-65% fructoză - aceasta este o rată foarte mare printre fructe. Fructoza, spre deosebire de zaharoză, nu determina o creştere a zahărului din sânge, ceea ce este important pentru persoanele care suferă de diabet.

Nectarul de Agava este ca mierea, cu 25% mai dulce decât zahărul şi cu mult mai util, deoarece ajută la arderea grăsimilor şi la reducerea atracţiei pentru dulciuri. Agava conţine până la 76% fructoză, prin urmare, nu determina creşteri sau scăderi bruşte a energiei, asociate cu modul de reacţie la dulce.

Tulpina de in este o sursă de acizi graşi polinesaturaţi - omega-3, omega-6, omega-9. Îmbunătăţeşte funcţionarea creierului, muşchilor inimii, organelor de vedere şi de articulaţie. Tulpina inului micşorează nivelul colesterolului  (densitate scazuta de colesterol). Este un depozitar de vitamina E şi multe minerale esenţiale, cum ar fi fosfor, magneziu, fier, zinc, calciu.

Proteina de orez brun conţine opt aminoacizi esenţiali. În plus, orezul, spre deosebire de alte cereale, este hipoalergic - el nu conţine gluten, care cauzează la unele persoane reacţii alergice severe.

Seminţele de susan conţin ingrediente ce se asimilează uşor. Bogat în minerale ca: calciu, fier, magneziu, fosfor, mangan, vitaminele B şi E, şi antioxidanţii - fitosteroli  care blochează formarea colesterolului.

Stafidele, bogate în fier, fosfor, calciu, conţin o cantitate enormă de potasiu (un important microelement implicat în menţinerea echilibrului de apăp-sare în organism), vitamine din grupul B. Dar, datorită unui număr mare de glucoză şi fructoză este un produs de valoare fenomenală, care contribuie la restaurarea puterii şi furnizării de hrană pentru creier.

Superfood Bar - un produs sănătos, care este suplimentul de energie în timpul zilei!Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.