biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea.” – Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - TRUAloe (940 ml) cu aroma de piersic

Royal Body Care - TRUAloe (940 ml) cu aroma de piersic

Pret: Lei 103,16

Suc de Aloe cu aroma de piersic

TRUAloe

Forma de prezentare: suc natural cu aroma de piersic - flacon de 940 ml


Treptat tot mai multi consumatori si savanti se intorc spre metode de tratament cit mai traditional si natural posibil, care au fost neglijate un timp. Ca rezultat, aloe vera iarasi a atras atentia asupra sa prin calitatile sale benefice pentru intretinerea starii de sanatate si prelungirea duratei de viata. La unele popoare din Asia Mijlocie pina acum s-a pastrat vechea traditie de a atarna aloe la intrarea in casa, pentru ca acestei plante ii erau atribuite calitati magice, care constau in daruirea de sanatate si prelungirea duratei de viata. Despre diversitatea aplicabilitatii sucului de aloe, s-a scris si in tratatele lui Galen in secolul 11 era noastra.


In mod traditional, sucul din frunzele proaspete de aloe, se utilizeaza pentru tratamentul plagilor cu supuratie, arsuri, holi inflamatorii ale pielii, pentru tratamentul epidermei.

Studiile stiintifice actuale arata, ca natura a dotat aloe vera si cu alte poprietati curative ca:

  • Imbunatateste digestia si absorbtia alimentelor, reduce procesele de fermentatie si putrefactie in intestinul gros (colon).
  • Contribuie la echilibrarea functiei glandelor endocrine, ce se reflecta asupra starii pielii.
  • Elimina toxinele din ficat si imbunatateste functia colonului si a pielii.
  • Normalizeaza procesul de fermentare, metabolismul, aportul de singe la organelor.
  • Datorita acidului hialuronic, aloe elimina din organism toxinele, curata singele si limfa
  • Are efect de sustinere al organismului la nivel celular, ce ajuta la rezistenta in fata alergiilor produse de polen, chimicale si alte tipuri de alimente.
  • Creste imunitatea.

Sucul de aloe vera este una din formele cele mai naturale si eficiente a produsului. Contine 65% gel aloe vera si este produs dupa o tehnologie patentata, care nu permite degradarea enzimatica (fermentativa) al aloe. Dupa taierea frunzei plantei de aloe, incepe imediat procesul de oxidare si daca acest proces nu este controlat, pulpa plantei va pierde multe din calitatile sale benefice. Tehnologia exclusiva de producere a bauturii permite pastrarea calitatilor curative ale gelului din aloe si garanteaza efectul bauturii.


Aloe vera contine polizaharide, care fac parte din componentele de baza ale membranei celulare, ce de asemenea sint folositoare si pentru sistemul imunitar. 
Sucul de aloe vera are un gust placut si aroma extraordinara de merisoare si mar sau piersic.


Forma de vanzare : bautura naturala din aloe vera in recipiente de 940 ml.

COMPOZITIE: O doza (59 ml de suc) contine: natriu clorat 22 mg, gel de aloe vera 39 g, apa pura, miere, aromatizant natural de rachitele , mar acid citric, benzoat de natriu, sorbit de K (mai putin de 1% fiecare), utilizate ca si conservant. Valoarea energetica - 12 kkal.


Indicatii : administrati cite 59 ml (3 linguri de masa) de suc zilnic. Inainte de utilizare se recomanda a se agita recipientul, deoarece o parte din compusi se poate sedimenta. Sucul se poate combina cu sucuri naturale. Este recomndat a se raci pentru accentuarea gustului.

 

Contraindicatii : nu sint inregistrate.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.