biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Royal Body Care Royal Body Care - Vitamin E Clusters (60 capsule)

Royal Body Care - Vitamin E Clusters (60 capsule)

Pret: Lei 84,40

Vitamina E

Vitamina E este o vitamina de importanta vitala, care influenteaza activitatea intregului organism, in special dezvoltarea si functionarea sistemului hormonal si a celui de reproducere. Este un antioxidant natural puternic care apara organismul de radicalii liberi. De asemenea, vitamina E normalizeaza presiunea arteriala, imbunatateste starea pielii, fortifica tesutul pulmonar, cardiac si nervos, peretii vaselor sanguine, indeosebi cele ale capilarelor, are proprietati antibacteriene. Contribuie la dezvoltarea sistemului muscular, normalizarea acuitatii vizuale, stimuleaza vindecarea pielii vatamate, a ficatului, regleaza fondul hormonal. Actiunea sa este de intinerire.

Nanoclusterii maresc capacitatea antioxidanta ale vitaminei E si garanteaza asimilarea acesteia in proportie de 100%.


Vitamina E apara de oxidare acizii grasi nesaturati din membranele celulare, influenteaza glandele sexuale si alte glande cu secretie interna, stimuleaza activitatea musculara, participa la metabolizarea proteinelor si a hidratilor de carbon, favorizeaza asimilarea grasimilor si vitaminelor A si D.


Necesarul de vitamina E al organismului creste in cazul dereglarii asimilarii acesteia, in caz de afectiuni ale: ficatului (hepatita, ciroza), pancreasului, tubului digestiv, de asemenea ca urmare a unei administrari indelungate ale produselor ce contin omega-3 si omega-6 acizi grasi; de aceea administrarea de Omega 3/60 si a Uleiului extras din ficat de rechin trebuie insotita de vitamina E. Exista si date despre cresterea necesarului de vitamina E in bolile sistemului genital, muscular si nervos, in boli ale pielii si in ateroscleroza.


Administrarea zilnica de vitamina E in doza profilactica (100 mg) contribuie la prevenirea aterosclerozei, distrofiei musculare, a bolilor de inima, intareste peretii vaselor si capilarelor. Pentru vindecare, doza zilnica trebuie crescuta de 3-5 ori, chiar si mai mult. Perioada de tratament cu vitamina E nu trebuie sa fie mai mica de 2 luni.

 

Vitamina E se administreaza ca antioxidant:

  • in cazurile de distrofie musculara;

  • in bolile cronice ale sistemului bronho-pulmonar;

  • in cazurile de viroze repetate;

  • in caz de dereglare a ciclului menstrual, in iminentele de avort, precum si in cazurile de disfunctii ovariene;

  • in cazurile de scleroza amiotrofica colaterala;

  • in bolile de piele;

  • in cazurile de distrofie miocardica si spasme ale vaselor periferice;

  • In bolile de ficat.

Vitamina E se combina excelent cu  alti antioxidanti. Este foarte eficace cu seleniu si vitamina A. Utilizarea concomitenta a acestor trei substante se mareste de citeva ori eficacitatea lor si capacitatea de asimilare. Combinarea vitaminei E cu vitamina A si riboflavina (vitamina B2) imbunatateste vederea, intareste sistemul nervos central si accelereaza procesul de regenerare.

Compozitie pentru o doza (1capsula): vitamina E (d-alfa-tocoferol (270 ME-900%), nanoclusteri (siliciu, sulfat de potasiu, sulfat de magneziu); proteine, vitamina A, vitamina C, tiamina, riboflavina, niacin, calciu si fier - mai putin de 2%.

Nu contine: grau, gluten, soia, porumb, drojdii.


Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi in timpul mesei.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.