biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Coral Club Coral Club - Super food (60 capsule) Super-aliment

Coral Club - Super food (60 capsule) Super-aliment

Pret: Lei 84,40

Super aliment

Superfood

Forma de prezentare: 60 de capsule

Superfood-ul  este o combinatie optima, selectata de substante nutritive de origine vegetala , de micro si macroelemente necesare pentru o viata activa si mentinerea sanatatii. Superfood-ul permite: o alimentatie completa, micsorarea greutatii fara a utiliza dietele speciale.

Compozitia unei doze (2 capsule): germeni de soia (250 mg), suc concentrat din orz verde (250 mg), concentrat de suc din grau verde (250 mg), pectina de mere (188 mg), chlorella japoneza (125 mg), spirulina (125 mg), alge marine nova Scotia (125 mg), 8 culturi probiotice (62 mg), ceai verde japonez (fara cofeina 37,5 mg), suc de sfecla (25 mg), brocolli  (12,5 mg), extract din frunze de afin suedez (7,5 mg), ginkgo biloba (7,5 mg), concentrat de suc aloe vera (12,5 mg), concentrat de suc de acerola (25 mg).


Mod de administrare: 2 capsule dimineata, inainte de micul dejun. (In caz de necesitate, se va administra de mai multe ori pe zi.) Este posibila marirea sau micsorarea dozei dupa dorinta. Superfood poate fi combinat cu suc de fructe sau  apa curata. Copiii vor lua numai cate 1 capsula.


Pe parcursul unei cure de slabire, cand apare senzatia de foame, se ia o capsula de Superfood cu o felie de fruct sau leguma. Dupa aceasta se poate trece la masa propriu-zisa. In fiecare zi, este necesar sa se bea cate 8-10 pahare de apa. Pentru marirea eficientei dietei, se recomanda a se lua simultan  si complexul de vitamine, la indicatia medicului curant.


Germeni de soia


Germenii de soia sunt cultivati in sere speciale cu aplicarea de ingrasaminte organice din boabe  incoltite. Dupa 1-2 zile de vegetatie se culeg germenii, prin aceasta evitand prezenta glutenului si a derivatilor polipeptidici alfa, beta, gama si omega gliadine, care sunt capabile sa provoace reactii alergice. O tehnologie speciala de cultivare permite dezactivarea inhibitorului de tripsina, si, transforma soia intr-un aliment bogat in enzime active. Complexul de soia se usuca la temperaturi joase care nu distrug substantele active. Produsele din soia supuse prelucrarii termice sau extractiei nu contin substantele vegetale utile, deoarece acestea sunt distruse in timpul unei asemenea prelucrari. Complexul activ de soia este un  supliment alimentar cu calitati mult mai eficiente pentru sanatate decat produsele de soia prelucrate.


Acest complex de soia este activ biologic, este bioaccesibil si poate fi administrat ca supliment alimentar de foarte buna calitate. El contine enzime, vitamine, micro si macroelementele necesare pentru mentinerea echilibrului fiziologic al organismului. Fibrele de soia favorizeaza o digestie normala si asimilarea substantelor nutritive.
Multe substante chimice de origine vegetala descoperite in soia au o actiune puternic antioxidanta. Cele mai importante dintre ele sunt izoflavonoidele, inhibitorii proteazei, fitatele, fitosterolii, saponinele. Izoflavonoidele se mai numesc fitoestrogeni, pentru ca structura lor este analoga cu structura estrogenului. Ele sunt capabile sa manifeste o actiune anticancerigena puternica, inhiband dezvoltarea tumorii create de dereglarea schimbului hormonal. S-a demonstrat ca izoflavonoidele continute in soia blocheaza actiunea negativa a androgenilor asupra glandei prostatice, prevenind prin aceasta cresterea ei si dezvoltarea cancerului.


Inhibitorii proteazei ajuta la prevenirea activarii genelor raspunzatoare de dezvoltarea tumorilor maligne. Ei au si actiune antioxidanta, protejand organismul de radicalii liberi si de radiatii. Fitatele sunt de obicei prezente in hrana  bogata in fibre. Cercetarile de laborator au confirmat faptul ca fitatele blocheaza dezvoltarea cancerului intestinului gros, iar in stadiile primare si a cancerului de san.
Fitosterolii participa la profilaxia afectiunilor cardio-vasculare prin scaderea colesterolului si inhiba evolutia cancerului intestinului gros sau a pielii. Diferitele substante vegetale continute in soia se aplica in medicina pentru scaderea LDL – colesterolului, fara nici un fel de efecte secundare periculoase sau nedorite.


Saponinele manifesta activitate antioxidanta si scad nivelul colesterolului. In germenii de soia se gasesc si alti antioxidanti, cum ar fi:  dismutaza, catalaza, metionin-reductaza si glutation-peroxidaza. Aceste enzime apara celulele organismului uman de actiunea radicalilor liberi. Luand in consideratie cele de mai sus, la Superfood s-a adaugat un compus fosfo-organic, nutraflora, pentru stimularea cresterii a 7 culturi pro-biotice care nu contin bacterii de drojdie si care amelioreaza starea tubului digestiv.
Henisteinul este o izoflavonoida. Actualmente se afla in programul de cercetare pentru  stabilirea capacitatii  de transformare a celulelor canceroase  in celule nepatologice, stimulandu-le diferentierea, micsorand adaptabilitatea si vitalitatea acestora. Henisteinul poate deveni cheia in profilaxia cancerului, indeosebi a cancerului de san.


Proteinele indeplinesc in organism sute de functii. Este bine cunoscut faptul ca produsele din soia sunt o excelenta sursa de proteine si contin 8 acizi nesubstituibili. Orice proces legat de metabolism, incluzand digestia si asimilarea hranei depinde de activitatea proteinelor–enzime. Soia nu contine grasimi si colesterol si este cea mai bogata sursa de vitamine si minerale usor asimilabile. Proteinele din soia influenteaza pozitiv functia rinichilor si impiedica formarea colesterolului, pe cand proteinele de origine animala nu au o asemenea capacitate.


In boabele de soia se gasesc acizii grasi Omega - 3. In plante, asemenea acizi se intalnesc rar. De obicei, ei sunt prezenti in untura de peste. Acesti acizi grasi ajuta la protectia inimii si a arterelor, la scaderea nivelului trigliceridelor si a colesterolului, la prevenirea trombozelor si a cancerului pielii. Acizii grasi Omega 3 prezinta proprietati antiinflamatorii si sunt necesari pentru mentinerea imunitatii, pentru sustinerea sistemului nervos si a sistemului cardio-vascular, precum si a functiei ficatului.


Lecitina este o lipida prezenta in mare cantitate in soia. Lecitina este invelisul mielinic fundamental al celulelor nervoase (are si actiune expectoranta). Este deosebit de necesara copiilor si adultilor. Fibrele ajuta la scaderea continutului de colesterol, previn dezvoltarea cancerului intestinului gros, micsoreaza riscurile de imbolnavire a aparatului cardio-vascular, normalizeaza valorile tensiunii arteriale, reglementeaza continutul de zahar in sange, stimuleaza cresterea microflorei intestinale si ajuta in procesul de digestie si curata tractul digestiv. O singura cana de boabe de soia fierte contine circa 6 g de fibre.
Soia contine vitamine din grupa B, fier, fosfor, zinc, calciu, magneziu, in cea mai accesibila si usor asimilabila forma.

Spirulina


Spirulina creste pe Pamant de 3,5 miliarde de ani si este baza lantului alimentar. Aceasta alga a fost una dintre primele forme de viata aparute in procesul fotosintezei si a jucat un rol important in aparitia oxigenului in atmosfera Pamantului. In natura, spirulina este unul dintre cele mai curate tipuri de produse alimentare. Din multitudinea de alge verzi-albastre ea este cea mai bogata in substante nutritive si alcatuieste fitoplanctonul. Este sursa pentru substantele usor asimilabile: fier, vitamina B12, proteina, beta-carotenul, fico-cianina, si sursa de zinc, calciu, fosfor, magneziu, iod, natriu, cupru, potasiu, crom si seleniu si contine 4,5 % din acizii nucleici (ADN si ARN).
In compozitia spirulinei exista 65% din proteina ideala, usor asimilabila biologic (exemplu: carnea de vita are 22 % proteina). Indicele asimilarii in totalitate a proteinei din spirulina este egal cu 94. In ea se gasesc pigmenti proteici rosu si bleu, speciali–ficobili proteinele, de asemenea un set de pigmenti enzimatici printre care cel verde-clorofila, cel albastru-ficocianina, cel rosu-porfirina, cel galben-xantofilul si cel oranj-carotenul. Acesti pigmenti poseda calitati antioxidante.
Spirulina contine betacaroten intr-o cantitate de 10 ori mai mare decat morcovul. Rezultatele cercetarilor arata ca beta-carotenul poseda capacitatea de a scadea riscul dezvoltarii cancerului. Beta-carotenul actioneaza sinergetic cu lecitina si cu importante culturi probiotice contribuind, de asemenea, la protectia mucoaselor.  Mucoasele nazale si ale cavitatii bucale constituie prima linie a sistemului de aparare in fata virusilor, bacteriilor, alergenilor si substantelor toxice.
In compozitia spirulinei intra acizi grasi nesubstituibili (gama-linolic si linolenic), Omega-3 si Omega–6, acizi grasi nesaturati, glico si sulfolipide. Contine un procent de 17% hidrati de carbon si glicozide usor asimilabile. Este important de observat ca 60% dintre glicozide care hidrolizeaza in glicogen se asimileaza usor. In consecinta, organismul este asigurat cu energie fara participarea pancreasului si fara cresterea hipoglicemiei. Nivelul insulinei nu creste ceea ce face produsul accesibil diabeticilor.


Germeni de grau si orz


Sunt adunati cu grija, spalati, uscati, nefiind supusi termoprelucrarii suplimentare. Ei contin clorofila care este foarte eficienta la orice dereglari cronice si care poseda calitati de formare si intinerire a eritrocitelor. Prin structura sa, clorofila este foarte apropiata de hemoglobina umana. S-a demonstrat ca impedica inmultirea bacteriilor patogene, si contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
Germenii de orz contin enzime, o cantitate mare de potasiu, de calciu, fier, magneziu si beta-caroten. Continutul de vitamina C din acesti germeni este de 7 ori mai mare decat cel obtinut din aceeasi cantitate de portocale si de 5 ori mai mare comparativ cu spanacul. Clorofila naturala si enzimele din orz sunt de neinlocuit in procesul metabolic din organismul uman si contribuie la eliminarea toxinelor.
Pulberea din germeni de grau contine vitaminele A, C si K, 90 de micro si macroelemente, magneziu, crom si seleniu.


Pectine de mar


Fibrele de mar ajuta la mentinerea echilibrului in tubul digestiv si contribuie la curatirea sa. Bogate in pectina, fibrele de mar amelioreaza starea de sanatate datorita capacitatii lor de a lega colesterolul. Ele maresc aciditatea in intestinul gros, prevenind reciclarea acizilor biliari potential daunatori, ajuta la prevenirea absorbtiei de metale grele si cancerigene, care sunt incluse in lantul alimentar si patrund in organismul uman. Acizii poli-galacturonici, descoperiti in pectina, ajuta in mod efectiv persoanele cu risc crescut de dezvoltare a cardiopatiei ischemice.


Ginkgo biloba


Ginkgo biloba se cultiva in Japonia dupa o tehnologie speciala cu aplicare numai de ingrasaminte organice. Frunzele se culeg in timp foarte scurt cand continutul in lactoni terpenici din nervuri atinge nivelul maxim. Aceasta procedura se desfasoara cu mare precizie, pentru ca la frunzele deteriorate compusii de mai sus se oxideaza usor. Cel mai important dintre ele este socotit ginkgolid B, un inhibitor puternic pentru agregarea trombocitelor care contribuie, de asemenea, la scaderea nivelului de colesterol din sange, la stimularea activitatii intelectuale, la imbunatatirea memoriei si intarirea circulatiei sangvine periferice.
Extractul de ginkgo este un antioxidant puternic si un inhibitor a oxidarii peroxidice a lipidelor din membranele celulare ale creierului, sistemului nervos central, glandelor suprarenale si ale glandei tiroide. Ca antioxidant, ginkgo biloba este capabil sa apere creierul de imbatranirea prematura si diminuarea activitatii intelectuale. Celulele creierului sunt deosebit de sensibile la actiunea radicalilor liberi ca urmare a cresterii concentratiei de grasimi nesaturate in acestea.
Ginkgo faciliteaza furnizarea de oxigen si glucoza pentru tesuturile creierului. Cercetarile confirma faptul ca el mareste mecanismele holinergice (legate de impulsurile nervoase) care se refera la memorie. Bioflavonoidul reprezinta 10% din ingredientele sale active, care, dupa cum se presupune, are o actiune benefica atat asupra circuitului sanguin din creier, cat si a celui periferic.


Clorella


Este o alga unicelulara, verde, de apa dulce. Ea contine 60% proteine. Aceasta depaseste de 2 ori continutul de proteina din soia si de 8 ori pe cel din orez. Continutul de clorofila este de 20 de ori mai mare fata de lucerna, de 10 ori mai mare fata de spirulina si de 8 ori fata de germenii de grau. Clorella este bogata in ADN si ARN – acizii nucleici care asigura metabolismul celular normal si regenerarea celulelor. Clorella contine peste 20 de vitamine diferite si microelemente, incluzand aici vitaminele B1, B2, B6, B12, beta-carotenul, vitaminele E si K , fier, zinc, fosfor, potasiu, sulf, cupr, cobalt, iod, calciu, magneziu si mangan.
Cercetarile au aratat ca clorella contribuie la eliminarea toxinelor din organism (metale grele si pesticide). Superfood contine o clorella deosebita cu invelisul celular distrus, dar care asigura o maxima absortie a substantelor nutritive.


Algele rosii Nova Scotia


Aceasta planta marina este colectata de langa tarmurile Noii Scotii si este considerata un adevarat tezaur marin. Ea este bogata in fier si serveste ca sursa de minerale rare cum ar fi: borul, titanul, litiul, iodul s.a.
Flora marina este cu mult mai bogata in microelemente decat cea terestra. Este de remarcat faptul ca in vegetatia marina s-au descoperit 40 de diverse substante nutritive, inclusiv microelemente a caror prezenta, chiar in doze microscopice, sunt absolut necesare organismului nostru. Algele necesare pentru Superfood se colecteaza manual, se spala in apa de izvor si se usuca la soare. Ele au un gust dulce, placut si nu au miros.
Cercetarile au aratat ca 100 de grame de alge rosii contin 5,2 mg de iod pur, iar algele brune 144 mg. Multi dieteticieni considera ca algele brune contin prea mult iod, de aceea ele trebuiesc folosite numai dupa indrumare medicala. Insa, algele rosii contin un set optim echilibrat de microelemente si ele pot fi utilizate in hrana zilnica.


Culturile probiotice


Superfood contine 8 culturi probiotice selectate si viabile, care nu sunt din categoria drojdiilor. Microflora este cultivata pe orez. La 1 doza de superfood, revin 2,5 miliarde de bacterii acido-lactice, bifido-bacterii si streptococi.
Aceste culturi simbiotice refac echilibrul microflorei necesar pentru functionarea normala a tubului digestiv. Ele fac sa creasca functia imunitara a organismului in contul implantarii de bacterii pozitive (nepatogene) pe toata suprafata acoperita a tractului digestiv. Ele contribuie si la asimilarea zaharului,  vitaminelor, fac elementele mult mai bio-accesibile, contribuie la sinteza vitaminelor din grupa B, de exemplu B 12, reduc unele proteine pana la stadiul de aminoacizi liberi, retin azotul, supun fermentatiei peste 40 de grupe de hidrati de carbon, elibereaza acizii grasi din grasimi, micsoreaza cantitatea de bacterii patogene.
Tulpina ATSS 4356 L-acidofilus produce in tubul digestiv fermentul numit lactoza care permite asimilarea de lapte si produse lactate. El produce, de asemenea, acidul L-lactic, datorita caruia sunt eliminate bacteriile de putrefactie si alte bacterii patogene.
Tulpinile specifice de bacterii prezente in superaliment actioneaza ca niste antibiotice naturale si poseda un spectru larg de actiune bactericida impotriva bacteriilor patogene care intra odata cu hrana. Ele locuiesc in epiteliul duodenului si previn dezvoltarea infectiilor provocate de bacteriile patogene cum ar fi: E. coli, Salmonella, Staphilococcus  si Candida albicans.
Prezenta florei pozitive (nepatogene) usureaza activitatea organelor digestive, stimuleaza procesul digestiv, maresc  asimilarea, dar si excretia. Acestea se reflecta favorabil asupra sanatatii, intrucat imbunatateste asimilarea substantelor nutritive care patrund odata cu hrana si intr-o mare masura se micsoreaza stresul imunitar pe baza eliminarii toxinelor si bacteriilor patogene din tubul digestiv.


Pulberea din suc de acerola


Acerola este o planta cu fructe rosii care contin pana la 50% vitamina C in forma bioacesibila si un pigment unic de culoare rosie intunecata. Din fructele sale se stoarce un suc, dupa care el este uscat pentru a se obtine praf de vitamina C. Aceasta vitamina C naturala stimuleaza asimilarea de bioflavonoid cuercitin. S-a stabilit ca vitamina C poseda insusiri bactericide, si intareste sistemul imunitar.
Organismul nu-si face rezerve de vitamina C, de aceea ea trebuie luata zilnic. Ultimele cercetari au demonstrat ca vitamina C poate creste nivelul colesterolui folositor LDL si impiedica glicoliza moleculelor de proteine.


Pulbere din suc de sfecla rosie


Sucul de sfecla rosie imbunatateste digestia, stimuleaza functia rinichilor, sistemului limfatic, ficatului, vezicii biliare,  splinei si mareste peristaltismul intestinal. Sfecla rosie este bogata in carbonati de metale alcaline, calciu fosforic, fibre, colina si pigment rosu.


Aloe vera


Sucul obtinut din aloe vera crescuta cu ingrasaminte organice, este uscat la temperaturi joase si pastreaza toate calitatile utile. Pe langa setul mare de vitamine si minerale, aloe vera contine mucopolizaharide, antibiotice naturale, substante de legatura, agenti coagulanti, care manifesta o actiune bactericida in stomac.


Afinul suedez


Afinul contine 25% pigment de antocianidina, care contribuie la cresterea permeabilitatii capilare a sangelui si mareste elasticitatea capilarelor. Flavonoizii afinului previn modificarile in permeabilitatea capilarelor din creier provocate de hipertonie. Pe langa actiunea fortifianta exercitata asupra peretilor capilarelor, afinul micsoreaza riscul hemoragic. El actioneaza favorabil si asupra acuitatii vizuale, indeosebi asupra celor care sufera de presbiopie, marind sensibilitatea receptorilor vizuali si grabind adaptarea la intuneric.


Ceaiul verde


Ceaiul verde neutralizeaza toxinele alimentare si cancerigene. Ceaiul verde contine 50% polifenol, cu un continut total de catehine  de 64,5 %. Polifenolii reglementeaza nivelul glicemiei si permit o puternica actiune antivirala si bactericida. Ele amelioreaza functionarea tractului digestiv si favorizeaza inmultirea florei in tubul digestiv. Ceaiul verde este un puternic antioxidant. Consumul de ceai verde stopeaza inmultirea bacteriilor din cavitatea bucala prevenind depunerea tartrului dentar.

 

Extract din radacina de lemn dulce


Acesta stimuleaza productia de interferon ceea ce intareste sistemul imunitar, crescand considerabil rezistenta organismului la infectii virale si stress. Lemnul dulce este bogat in magneziu, potasiu, dar contine putin natriu, ceea ce favorizeaza scaderea tensiunii arteriale. Substantele nutritive din lemnul dulce impreuna cu vitamina C si bioflavonoide stimuleaza functia glandelor suprarenale.


Extractul de stevie


Regleaza nivelul glicemiei, stopeaza infectiile bacteriene, vindeca parodontoza, angina, s. a. m. d.



Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este gol



Cautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere




sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.