biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Neera

Pret: Lei 88,57

-Siropul Madal Bal Neera


-Comentariu Produs:

-DESPRE DIETA NEERA
-Formula folosită si testată de peste 6 decenii
-Neera este un program pentru sănătatea dumneavoastră, care restituie corpului sănătatea optimă.
-Continând numai ingrediente naturale, FĂRĂ aditivi artificiali, coloranti sau conservanti, Neera dă rezultate maxime, dacă este urmată conform indicatiilor.

-Neera a primit multe laude din partea multor medici naturisti, homeopati, practicanti de ayurveda din întreaga lume.

-Ea a fost creeată de Stanley Burroughs, care a formulat reteta originală în anul 1940 pentru a-si vindeca pacientul de ulcer cronic.

-Pacientul său, Bob Norman, a fost vindecat în mod spectaculos în 10 zile.

-Munca lui Stanley a fost continuată în deceniile care au urmat. Cu reteta sa originală, cunoscută sub numele Master Cleanser sau Dieta cu lămâi, el a tratat multe probleme de sănătate. Ceea ce este si mai important este remarcabila scădere în greutate observată de cei supraponderali. ”Grăsimea se topeste cu o rată de 2 kilograme pe zi pentru majoritatea oamenilor - si fără nici un efect secundar dăunător” – a confirmat Stanley Burroughs, creatorul Master Cleanser.

-Fără îndoială, popularitatea acestei retete a crescut pe măsură ce ea s-a răspândit prin Europa, mii de persoane experimentând uimitoarele beneficii pentru sănătate aduse si capacitatea de a ajuta la eliminarea kilogramelor în plus.

-În 1980, psihologul K. A. Beyer, împreună cu Stanley Burroughs, a formulat o versiune îmbunătătită, împreună cu o echipă de doctori din domeniul medicinii naturiste, Ayurvedei si al medicinii clasice.

-După mii de teste si cinci ani de cercetări intense, siropul Madal Bal a fost creat pentru a înlocui siropul de artar folosit initial în cură.

-Siropul nou formulat asigură corpului un nivel mai mare de potasiu, zinc, vitamine B, magneziu, mangan, sodiu si calciu, oferind astfel un nivel mai ridicat al energiei, chiar si când nu se consumă hrană.

-Combinând bunătatea siropului Madal Bal, a piperului Cayenne si folosirea lămâilor, Neera cu sigurantă vă va îmbunătăsi sănătatea si vă va oferi un sentiment de bunăstare.

-PRODUSE SI INGREDIENTE:
-Siropul Madal Bal Neera contine numai ingrediente naturale. Nici un aditiv dăunător, conservant sau remediu posibil dăunător nu este prezent.
-Asadar, puteti fi siguri că veti avea doar de beneficiat de pe urma atâtor ingrediente active.
-Toate ingredientele naturale sunt absolut sigure pentru a fi folosite pentru cure periodice de detoxifiere care scapă în mod eficient organismul de toxinele acumulate.
-Fiecare ingredient lucrează concertat împreună cu celelalte pentru a stimula procesul natural de curătare al organismului si pentru a elimina toxinele.

-Siropul natural Madal Bal:
-Siropul Madal Bal este realizat dintr-un amestec special de sirop organic obtinut din seva a 5 tipuri de copaci – 4 palmieri asiatici rari si artarul.
-Este un sirop organic pur, foarte diferit de siropul de artar găsit în magazine, care poate fi sintetizat în mod artificial în proportie de 90% din zahăr si sirop de porumb.

-Un amestec de sirop de artar pur de clasa C si sirop de palmier sălbatic bogat în potasiu, calciu si zinc, siropul Madal Bal poate fi amestecat cu apa distilată, suc proaspăt de lămâi si ardei Cayenne pentru a prepara delicioasa si răcoritoarea băutură Neera.

-Acesta este un amestec perfect care contine toti nutrientii si compusii necesari pentru sustinerea detoxifierii si neutralizării toxinelor pe durata programului Neera.

-Siropul Madal Bal contine zaharuri naturale din plante, asigurând astfel organismului energie în timpului postului, care ajută la stăpânirea foamei.

-Contine 264 de calorii la 100 de grame.

-Un consum zilnic tipic de 10 pahare de băutură asigură în jur de 528 de calorii.

-Siropul este de asemenea bogat în minerale precum potasiul, magneziu si zinc.

-Raportul între calciu si magneziu, respectiv sodiu si potasiu este aproape ideal pentru nevoile corpului uman.

-Compozitia siropului:
-Compozitie - per 100 g sirop
-Energie264 Kcal
-Proteine1,1 g
-Carbohidrati5,1 g
-Grăsimi0,0 g

-Continutul în minerale
-Minerale mg per 100g sirop
-Fier2
-Mangan4,3
-Zinc5,5
-Calciu37
-Sodiu180
-Potasiu270
-Ardei Cayenne

-Capsiasina, un compus pătrunzător găsit în ardeiul Cayenne, are un efect de încălzire asupra organismului. Consumat în timpul curei Neera, eliberează mucusul acumulat în ”căptuseala” interioară a organismului, în care se acumulează toxinele, pentru o eliminare usoară.
-De asemenea grăbeste metabolismul pentru a arde grăsimea si promovează circulatia periferică în organism.

-Sucul de lămâie:
-În ultima parte a secolului XVIII, lămâile erau folosite pentru tratarea scorbutului.
-Azi, lămâile sunt un ingredient important în remediile naturale pentru detoxifierea organismului, în special a ficatului.
-Aprovizionează organismul cu vitamina C, magneziu si potasiu.
-Neutralizează pH-ul într-un corp prea acid, împiedicând dezvoltarea bacteriilor si a fungilor.
-În plus, actionează ca un detergent intern si agent eficient în dizolvarea grăsimii pe parcursul curii Neera.

-Ceai laxativ:
-Ceaiul laxativ este folosit pentru a stimula activitatea colonului. Ajută la dezlipirea reziduurilor acumulate de pe peretii intestinelor si a stomacului.
-Laxativele ar trebui folosite numai pe perioada curei de detoxifiere sau în momentele când apare constipatia, întrucât folosirea în mod excesiv nu este recomandată.

-Apa curată:
-Apa curată este cea mai bună alegere pentru cura Neera.
-Este pură si are putini agenti contaminanti.
-Este esential să bem apă pură pentru a spăla toxinele din corp si pentru a păstra organismul hidratat în timpul detoxifierii.

-Cum functionează cura Neera?
-Cura Neera este o dietă care asigură corpului toti nutrientii necesari pentru functionarea normală a organismului, astfel încât să vă puteti abtine cu usurintă de la mâncarea solidă.
-Neera nu este un post în adevăratul sens al cuvântului, întrucât asigură organismului 400-500 de calorii bogate în minerale, micronutrienti si zaharuri simple.
-Un post adevărat are loc atunci când consumăm numai apă. Acesta însă nu este numai greu de respectat, ci poate fi si istovitor pentru corp.

-Totusi, de ce este recomandat postul?
-În timpul unui post în care nu se ingerează nici o proteină, autoliza are loc si ajută la formarea rapidă de celule noi si la îndepărtarea celor moarte si a celor distruse.
-Acest proces este benefic întrucât obligă corpul să folosească celulele distruse si grăsimea pe post de combustibil pentru functionarea optimă.
-Termenul ”post” este acum folosit într-un sens mai larg pentru descrierea dietelor bazate pe lichide, în care se consumă sucuri de fructe si legume.
-De asemenea, cercetătorii folosesc termenul de ”restrictie calorică pe termen scurt” (400-800 calorii pe zi) pentru asocierea unui post cu o dietă cu lichide.

-”Cauzele principale ale bolilor sunt dieta nepotrivită, lipsa exercitiului fizic, atitudinile mentale negative si lipsa acordării spirituale, care produc conditii toxice pentru corpul nostru. Eliminarea cauzelor bolilor este singura modalitate pentru vindecare si sănătate”. (Stanley Burroughs, ND, creatorul Master Cleanser)

-În timp ce corpul tău realizează adevărata curătare si detoxifiere, băutura Neera:
-Asigură corpului nutrientii necesari pentru functionarea continuă a corpului, restaurează echilibrul biochimic si mineral în tesuturi si celule si grăbeste regenerarea celulelor
-Nu contine proteine, astfel încât nutrientii din băutură sunt asimilati în mod direct în sânge, fără împovărarea sistemului digestiv; astfel, sistemul digestiv se poate odihni
-Asigură un mediu lichid esential pentru spălarea substantelor toxice din organism
-Actionează, prin intermediul acidului ascorbic din lămâi, precum un detergent intern si dizolvă grăsimea în exces si elimină toxinele
-Ajută, prin intermediul ardeiului Cayenne, la grăbirea metabolismului, promovează circulatia, arde grăsimea si elimină toxinele
-Învigoreaza puterea regeneratoare a organismului prin intermediul siropului Madal Bal, forta vietii dăruită de copaci crescuti în mod organic.

-”Postul nu numai detoxifică; de asemenea dizolvă tesuturile inutile – grăsime, celule anormale, placa si tumorile - si eliberează tesutul bolnav si produsii celulari ai tesuturilor în sistemul circulator, pentru a fi eliminate. Materialele toxice si nedorite circulă în sânge sau în sistemul limfatic si sunt depozitate în depozitele de grăsime si alte tesuturi. Un element important al detoxifierii prin post este mobilizarea toxinelor din zonele în care sunt depozitate" (Joel Fuhrman, M. D, Postul si hrana pentru sănătate)

-Începutul:
-Mâncatul a devenit un obicei; mâncăm când suntem plictisiti.
-Destul de des, mâncăm mai mult decât are nevoie corpul nostru.
-S-ar putea să vă întrebati cum este posibil să nu mănânci pe perioada programului Neera si să vă continuati activitatea în mod normal. Nu vă veti simti înfometati si slăbiti?
-Deci provocarea cea mai mare a acestui program este păstrarea postului, foamea nu vă va putea sabota dacă urmati pasii conform indicatiilor.

-Să rezistati fără mâncare este mult mai usor decât vă închipuiti cu ajutorul Neera, însă ca orice alt program pentru sănătate, veti avea nevoie de vointă pentru a începe.

-Cum se prepară băutura Neera?
-Pentru a prepara un pahar de băutură Neera, pur si simplu amestecati următoarele ingrediente:
-Două linguri (20 ml) de sirop Madal Bal
-Două linguri de suc proaspăt stors de lămâie (20 ml)
-Un vârf de cutit de boia de ardei Cayenne (după gust)

-Adăugati aceste trei ingrediente într-un pahar care contine cel putin 200 ml de apă pură.
-Delicioasa băutură Neera poate fi servită rece sau caldă.

-Pregătiti-vă din timp amestecul si salvati timp !!!

-Un lucru foarte util este acela că se poate prepara o portie de băutură Neera la începutul zilei.

-Pentru a prepara doi litri pahare de băutură Neera, amestecati următoarele ingrediente într-un vas cu 1,7 litri apă pură:
-160 ml (16 linguri) de sirop Madal Bal
-Sucul proaspăt stors din 4 lămâi mici (160 ml)
-¼ lingurită ardei Cayenne (potriviti după gust)

-Cantitatea de băutură Neera de care veti avea nevoie depinde de constitutia dumneavoastră, de stilul de viată, de activitate si climat.

-Găsiti cantitatea ideală pentru dumneavoastră si preparati cantitatea pentru o zi întreagă.

-Beti 6-12 pahare pe zi, ori de câte ori vi se face foame pe parcursul zilei.

-Ceai laxativ:
-Succesul programului depinde de eliminarea corectă a toxinelor din sistemul dumneavoastră, iar ceaiul laxativ este important pentru eliminarea reziduurilor acumulate în stomac si în tractul intestinal. -Pentru a asigura eliminarea toxinelor, beti seara, înainte de culcare, ceai laxativ.

-Întreruperea postului:
-Sistemul digestiv s-a odihnit pentru câteva zile, asadar revenirea la o dietă normală ar putea soca sistemul dumneavoastră digestiv, ficatul si rinichii.
-Solutia este reintroducerea gradată a hranei.

-Tabelul de mai jos arată aproximativ cât de mult timp ar trebui să treacă înainte de a reveni la o dietă normală.

-Dacă intentionati să tineti dieta pentru mai mult de 10 zile, perioada de tranzitie la o dietă normală este jumătate din perioada postului.
-Cu cât este mai lung postul, cu atât mai multă grijă ar trebui să aveti când reveniti la dieta normală.

-Exemplu de program pentru întreruperea postului:
-Ziua 1 după post => începeti cu sucuri proaspete de fructe si fructe.
-La sfârsitul zilei => consumati piure de legume sau supă.
-Ziua 2-3 => sucuri de fructe si legume, salate sau supe. Legume fierte la abur sau orez brun la sfârsitul zilei.
-Ziua 4 => începeti să reintroduceti carbohidrati si proteine. Reveniti la dieta normală.

-”Postul este, fără îndoială, cea mai eficientă metodă biologică de tratament… este ”operatia fără chirurgi, este o cură care implică exudarea, acordarea, redirectarea, eliberarea si relaxarea purificatoare. În timpul postului, sănătatea pacientului se îmbunătăteste semnificativ si câstigă multe. Însă el sau ea va fi neglijat cea mai importantă parte dacă foamea pentru hrana spirituală care se manifestă pe perioada postului nu va fi satisfăcută.” (Otto Buchinger, Sr, M.D).Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.