biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.” - Hipocrate


Prima pagina Slabit Tianshi - Digest Natural

Tianshi - Digest Natural

Pret: Lei 78,30

Reconfortant pentru intestine si stomac
Informatii nutritionale per 100 gr.: praf de crizantema 28% fibre vegetale 30% gelatina 24% anason verde 3% seminte de in 10% bifidobacterii 1,5% lactobaccillus acidophilus 2,5%

Indicatii terapeutice:

- Boli ale aparatului digestiv, meteorism, elimina surplusul de grasimi din alimentele consumate, exces de alcool, condimente, , curata intestinul de toxine si mareste peristaltismul.

- Dezechilibrul bacteriilor din tractul digestiv ( reface flora intestinala) , diaree.
Alantoina – celuloza solubila extrasa din sfecla de zahar si cicoare, stimuleaza digestia si creaza un mediu ideal pentru refacerea florei intestinale.

Pectinele din mar – celuloza solubila, elimina surplusul de lichid biliar, colesterolul (LDL), alti compusi lipidici si stimuleaza digestia. Pectinele protejeaza mucoasa stomacului de eroziuni provocate de alcool si alimente picante.

Semintele de in – bogate în alcaloizi, acopera pe timp îndelungat mucoasa stomacului si intestinului, protejându-le de agentii agresivi din alimente, acizi. Este un remediu bun în tratarea gastroenteritelor.
Bifidobacteriile – microorganisme ce se înmultesc rapid în prezenta celulozei, normalizeaza flora intestinala, PH-ul stomacului si intestinului, ajuta la tratarea problemelor functionale ale intestinului.

Anasonul verde – bogat în ulei volatil, zaharuri, minerale, lipide, anetol – este un apreciat medicament natural. Îmbunatateste digestia, elimina balonarile, cu proprietati antispastice la nivelul tesuturilor stomacului si intestinului, elimina durerile, ajuta în dispepsia nevrotica, elimina spasmele dureroase ale tractului digestiv, indicat în afectiuni ale pancreasului, paraziti intestinali, bronsite, inapetenta.

Mod de administrare:
Adulti : 2 cps. x 2–3 ori pe zi dupa mese.
Copii : - 3–7 ani: 1/2 cps. x 2 ori pe zi dupa mese;
- 8–12 ani: 1 cps. x 2 ori pe zi dupa mese.

Forma de prezentare: Cutie, 90 tab. x 400 mg.

Atenţie : Acest produs nu înlocuieşte nici un medicament !Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.