biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Aparat de electropresopunctura Acupoint Treasure

Tianshi - Aparat de electropresopunctura Acupoint Treasure

Pret: Lei 240,70

Creion magneto-punctor

Acupoint Treasure a fost inventat conform medicinii traditionale chineze, terapiei prin acupunctura, terapiei prin impuls electric si terapiei prin impuls magnetic. atunci cand este folosit pe un punct de acupunctura, raza concentrata de energie magnetica penetreaza pielea, ajunge la punctul respectiv si il activeaza. dupa ce a scanat punctele energetice printr-un impuls electric va curata si activa canalul energetic vizat dar si cele colaterale activand microcirculatia corpului si actionand in special asupra sectoarelor bolnave. regularizeaza dereglarile la nivel campurilor bio - magnetic si bio - electric tratand astfel boala si prevenind in acelasi timp aparitia altora. de altfel el mai este numit si acul fermecat. timp de peste 10 ani de cercetari si aplicatii clinice a ridicat eficacitatea aparatului "acupoint treasure" la 98, 4%. a castigat increderea doctorilor in medicina, a expertilor si a pacientilor din intreaga lume.

acupoint treasure a primit premiul de aur al targului international de inventica the first international einstein new invention fair, new technology (products) exhibition din 1997. acupoint treasure va inlocui cu siguranta acupunctura cu ace si va deveni instrumentul ideal de ingrijire a sanatatii pentru orice familie din intreaga lume. acupoint treasure va fi o comoara (n.r. comoara = treasure engl.) indispensabila a vietii dumneavoastra si cu siguranta veti simti magia ei imediat dupa ce o veti folosi.

instructiuni de folosire :

amintiti-va cuvintele: apasa, scaneaza si impuls.

1. apasa: apasa cu varful aparatului acupoint treasure pe un anumit punct de acupunctura cu presiunea de 100-500g/ forta atat cat pacientul poate suporta.

2. scaneaza: apasa cu varful aparatului acupoint treasure pe punctul de acupunctura in sensul acelor de ceasornic (ca un masaj) si in acelasi timp scaneaza punctul cu unda magnetica pentru a schimba magnetismul static intr-unul dinamic si schimba campul bio - electric al zonei respective a corpului in acest fel marind circulatia sangelui facand ca operatia de vindecare sa fie mult mai eficienta.

3. impuls: apasarea punctului de la 1 la 3 minute si dand punctului respectiv un impuls electric va elibera si activa canalele vizate si cele colaterale obtinandu-se astfel efectul dorit. inainte de a elibera impulsul electric instalati betisorul transmitator conform instructiunilor de pe coperta, betisorul transmitator trebuie sa atinga pielea si sa tina varful aparatului la un milimetru de punctul respectiv. alegeti numai punctul necesar si eliberati un singur impuls electric.

4. utilizand cele doua perechi ale acupoint treasure in acelasi timp pe doua puncte diferite dar simetrice (ex. taiyang, renying, punctele de la ochi) pentru a avea un efect mai bun.

5. miscarea acupoint treasure pe verticala pe canale si colateralele lor va imbunatati de asemenea efectele benefice.

6. pentru boli (ex. periartritis humeroscapularis, dureri de cap, dureri de talie, dureri ale nervilor ce cauzeaza dureri in alte parti ale corpului, apasati direct pe punctul ahshih - punctul durerii)

7. pentru alte boli va rugam sa consultati si sa urmariti punctele relative conform cu teoria si practica acupuncturii chineze.

8. atunci cand folositi acupoint treasure impreuna cu tianshi magnetic beauty jade machine trebuie aplicata pe piele crema tianshi hippophae care essence apoi incepeti o miscare de rotatie in sensul acelor de ceasornic cu forta potrivita. aceasta actiune va va face pielea mai fina si mai catifelata.

note:

a. inainte de a folosi acupoint treasure va rugam sa cititi cu atentie procedurile de aplicare si cum sa alegeti punctele.

b. feriti acupoint treasure de scuturari violente, umezeala, temperaturi inalte sau surse de caldura.

c. tineti acupoint treasure la distanta de ceasuri, tv, video-recordere, telefoane mobile, pager si carduri magnetice sau susceptibile de a contine informatie magnetica.

d. nu desfaceti fara autorizatie, altfel riscati foarte mult sa distrugeti precizia structurii foarte sensibile iar circuitul magnetic va fi distrus.

e. viata dispozitivului electric este de 5000 de impulsuri. chiar si dupa aceasta impulsul magnetic ramane stabil. cresteti timpul de presiune de la 1 la 3 minute iar rezultatul va fi similar cu cel al impulsului electric, acupoint treasure isi pastreaza efectul curativ.

f. transmiteti un singur impuls electric pe numai pe canalele principale si poate fi folosit o singura data pe zi. de fiecare data transmiteti un singur impuls pe un singur canal. acest fapt va duce la cel mai bun rezultat.

g. femeile insarcinate si pacientii cu inima artificiala sau resuscitator trebuie sa manuiasca acupoint treasure cu foarte mare atentie.magnetic beauty jade machine (accesoriu al acupoint treasure)

de la aparitia acupoint treasure, dupa foarte multi ani de cercetari, aplicatii clinice si prospectari ale pietei a devenit necesara aparitia unui nou produs. pentru a satisface nevoile femeilor in materie de ingrijire a pielii si parului compania tianshi a dezvoltat un accesoriu pentru acupoint treasure. formeaza un camp magnetic convex prin combinarea undei puternice magnetice cu campul magnetic al xiu jade beauty machine. combinat cu efectul de regenerare al pielii poate schimba circulatia capilarelor in bine. folosit impreuna cu tianshi hippophae care essence are dublul efect de regenerare si infrumusetare. va va face pielea fetei mai fina si mai catifelata, pastrand lumina si vigoarea tineretii.
acupoint treasure (impreuna cu beauty jade machine) este recomandat pentru cabinete de masaj, psihoterapie, saloane de frumusete si intretinere etc.

mod de folosire:

1. introduceti capul magnetic in adancitura din spatele beauty jade machine

2. ungeti pielea cu tianshi hippophae care essence sau weikang. masati pielea cu beauty jade machine in directia acelor de ceasornic si in sens invers cu forta potrivita.

3. atunci cand este necesar puteti curata suprafata beauty jade machine cu alcool pentru dezinfectie.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.