biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e comoara cea mai pretioasa si cea mai usor de pierdut; totusi este cea mai putin pazita.” - E. Augier


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei CS-988

Tianshi - Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei CS-988

Pret: Lei 5.504,20

CS-988 A - STIMULAREA CIRCULATIEI ENERGETICE & SANGUINE

Qi este energia vitală care pătrunde în tot ce este viu, bază energetică vitală a tuturor organismelor. Qi este energia asociată respiraţiei care extrage energia din aer şi o combină în fluxul sanguin cu energia internă extrasă prin digestie din apă şi alimente. La fel Qi este şi activitatea funcţională a organismului, exprimată prin funcţiile organelor şi ţesuturilor interne.

Originile noţiunii Qi şi ale sângelui.

Din punctul de vedere al medicinii chineze, Qi este o substanţă nutritivă, care curge prin organism cum ar fi hrana şi aerul inspirat. Toate acestea se îmbină în organism datorită organelor interne (plămâni, splină, rinichi şi altele) şi este exprimată printr-un singur cuvânt – Qi.
Qi este de tip Yang. Qi creează sângele, este forţa ce-l pune în mişcare. Qi circulă prin organism. Asigură o circulaţie sanguină normală în organism şi în acelaşi timp sângele este părintele energiei.
Sângele este de tip Yin – calm. Sângele nu poate circula de sine stătător, circulaţia sanguină este posibilă datorită circulaţiei energiei Qi. Fenomenele stagnante ale circulaţiei sanguine sunt condiţionate de stagnarea circulaţiei Qi – stări de boală care duc la dereglări severe ale vitalităţii organismului.

Qi „comandă” sângele.

Ideologia filosofiei chineze „Sângele – părintele energiei Qi” spune că fluxul sanguin alimentează energia Qi. Activitatea Qi este condiţionată de fluxul sanguin. Qi şi sângele care circulă în întregul organism este baza materială a activităţii fiziologice Qin-Lo (sistemul canalelor energetice Qi) şi a tuturor organelor. În „Su – Wen – circulaţia Qin-Lo” se spune că la baza tuturor bolilor stă dezechilibrul între energia Qi şi sânge.

Stagnarea energiei Qi – cauza apariţiei bolilor

Ritmul existenţei noastre creşte de la o zi la alta. Creşte volumul de muncă ce trebuie îndeplinit, cresc responsabilităţile ect. Aceşti factori stau la baza instabilităţii ecologice şi sociale – cauzele stresului permanent şi al oboselii fizice şi psihice. În astfel de condiţii apare insuficienţa timpului şi voinţa pentru a practica sportul, pentru a-i oferi organismului efortul fizic de care are nevoie. Ca , apare stagnarea circulaţiei Qi şi a sângelui în organe, ţesuturi, vase şi în canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului.
Stagnarea Qi este cauza apariţiei diferitor boli, în special afecţiuni ale intestinelor, a durerilor supărătoare şi a diferitelor afecţiuni. La acutizarea durerii contribuie şi proasta dispoziţie; la rândul său, dispoziţia interioară pozitivă are un efect analgezic.
În dependenţă de locul unde este localizată stagnarea energiei Qi şi a sângelui, apare pericolul apariţiei diferitor boli.
Stagnarea circulaţiei Qi, a energiei şi a sângelui în regiunea inimii, devine cauza neliniştii psihice, accelerării pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, morţii cardiogene subite.

Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine la nivelul creierului cauzează ameţeli, vuiet în urechi, dureri de cap, oboseală, lene, neurastenie, insomnie, amnezie, pareze, apoplexie, idiotism.
Urmările stagnării circulaţiei sanguine şi energetice în sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea, pierderea poftei de mâncare.
Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine în rinichi este cauza mialgiei lombare, hematuriei, edemelor şi altele.

Fenomenele de stază a microcirculaţiei Qi şi a sângelui în piele, articulaţii, muşchi, stau la baza apariţiei echimozelor, dereglările pigmenţilor, provoacă amorţirea terminaţiilor, frisoane, disconfort, lombalgie şi gonalgie, dureri ale articulaţiilor, senzaţii de frig şi altele.

Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine la nivelul întregului organism este începutul procesului de îmbătrânire al organismului

2. Mecanismele funcţionale ale SCES

1. Vibraţia.

Cu ajutorul vibraţiei SCES activează sistemul Qin-Lo, relaxează muşchii, îmbunătăţeşte fluxul sanguin, asigură circulaţia completă a energiei în organism. Folosirea SCES timp de 15 min. este echivalentă cu practicarea joggingului pe o distanţă de 5 Km.

2. Rotaţia.

Datorită funcţiei de rotaţie este obţinut efectul fluxului sanguin complet. Prin folosirea SCES are loc irigarea sanguină completă a creierului şi a sistemului cardiovascular.
SCES este curăţătorul organismului nostru accelerând eliminarea toxinelor.

3. Masajul.

Platforma de contact SCES este prevăzută cu proeminenţe pentru masarea punctelor energetice şi zonelor reflexogene localizate pe tălpile picioarelor. Datorită acestui fapt efectul masajului se resimte în întreg organismul, oferind efecte analgezice, restabilind reflexele dereglate. Ca urmare, organismul dumneavoastră este armonizat şi îşi redobândeşte frumuseţea şi tinereţea.

SCES – produsul tehnologiilor înalte !

Înţeleptul Hipocrat afirma: „Gimnastica, exerciţiile fizice, mişcarea, trebuie să facă parte integrantă din viaţa fiecărei persoane care vrea să-şi menţină forţa de muncă, sănătatea, o viaţă integră şi frumoasă ”. Însă cum să combinăm necesităţile efortului fizic cu insuficienţa timpului şi a posibilităţilor pentru ocupaţiile active? Cum să ocolim fenomenele de stază a energiei Qi şi a sângelui?
Rezolvarea acestor probleme este în folosirea aparatului curativ - Stimulatorul Circulaţiei Energiei şi Sângelui (SCES) produs de specialiştii companiei Tianshi.
SCES Tianshi este creat pe baza tehnologiilor de ultimă oră, ca rezultat al integrării cunoştinţelor şi performanţelor unui set întreg de ştiinţe printre care:
· Cunoştinţe complexe ale calităţilor funcţionale ale vitalităţii organismului;
· Învăţăturile Qin-Lo;
· Performanţele magneto-mecancii;

SCES este destinat însănătoşirii organismului şi profilaxiei diferitor boli, fiind indispensabil în cosmetologie.
Cu ajutorul frecvenţelor de înaltă acurateţe, a vibraţiilor, ce acţionează în sensul acelor de ceasornic, SCES efectuează o acţiune de masaj asupra punctelor energetice şi a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimulând circulaţia energetică şi sanguină. Irigând organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de auto apărare a celulelor, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi echilibrează metabolismul, implicit întărind sistemul imunitar.
SCES permite sincronizarea funcţionării tuturor organelor şi sistemelor organismului, măreşte conductibilitatea canalelor Qin-Lo, asigură o circulaţie energetică şi sanguină completă. Ca urmare, are loc înlăturarea concomitentă a diverselor maladii. SCES poate fi considerat medicul dumneavoastră de familie.
Îmbunătăţind circulaţia şi metabolismul SCES activează celulele, măreşte tonusul organismului, purifică sângele şi scade vâscozitatea acestuia. Datorită folosirii SCES putem înlătura vechile boli şi preîntâmpina pe cele noi.

Recomandări pentru folosirea SCES:

1. Hemoroizi.
2. Constipaţie.
3. Insomnie.
4. Obezitate.
5. Dureri în regiunea lombară şi a picioarelor.
6. Dureri ale spatelui şi umerilor.
7. Gastrită cronică.
8. Hipertensiune.
9. Bolile coronariene.
10.Bronşită.
11.Spondilopatii.
12.Reabilitarea în urma atacurilor de apoplexie.
13.Adenomul prostatei.
14.Menopauza.
15.Hipodinamism.
16.Insuficienţa la efort fizic susţinut.
17.Folosirea SCES favorizează dezvoltarea psihică şi fizică a copiilor.

3.Opt calităţi de bază ale SCES Tianshi

1. Funcţionarea SCES nu este afectată de condiţiile climatice în care se află beneficiarul.
2. SCES poate fi folosit în poziţiile preferate de dumneavoastră: în picioare, aşezat, culcat, pe spate, pe burtă (vezi instrucţiunile de folosire a aparatului).
3. Simplitatea în folosire.
4. Conceptul de rotaţie al spiralei, rotaţia în sensul acelor de ceasornic, care stau la baza SCES, oglindesc legile ciclicităţii Naturii.
5. Protecţia licenţiată de cazurile aparatelor contrafăcute, certificatele de calitate vă garantează că SCES este un produs avansat în sfera tratamentelor şi profilaxiei.
6. SCES – este un aparat economic.
Folosirea SCES vă va permite să economisiţi timp, bani şi forţele pierdute pentru masaje şi activităţi aplicate prin alte metode.
7. SCES este destinat pentru întrega familie. Se poate susţine cu certitudine că SCES este medicul de familie din casă, permanent la dispoziţia dvs. în sarcinile căruia intră însănătoşirea familiei , profilaxia diverselor dereglări, menţinerea şi perfecţionarea frumuseţii organismului.
8. SCES este creat pe baza înaltelor tehnologii moderne de performanţă şi a cunoştinţelor fundamentală a trăsăturilor fiziologice ale organismului uman, fapt ce girează garanţia folosirii aparatului fără a avea efecte adverse.

Folosirea SCES

1. Etapa I. Pregătirea.

a) Înainte de a folosi aparatul se recomandă practicarea exerciţiilor uşoare de încălzire timp de 5 min. (pentru irigarea organismului cu oxigen şi pentru a „trezi”, pentru a pregăti organismul pentru acţiunea Stimulatorului Circulaţiei Energiei şi Sângelui);

b) Primele 5 zile urmaţi regimul de adaptare: aşezaţi-vă pe scaun şi puneţi degetele de la picioare pe marginea platformei de contact (cca. 3min.);

c) Pentru activarea întregului organism, aşezaţi-vă pe scaun, puneţi tălpile în întregime pe platforma de contact. Durata de timp recomandată este de 10 min., în primele zile putem stabili singuri un interval de timp mai mic, mărind treptat durata timpului până la 10 min. În acest stadiu de folosire a aparatului se îmbunătăţeşte întreaga conductibilitate a sistemului energetic, fapt ce asigură un flux sanguin complex.

2. Etapa II. Mişcări cu destinaţie specială asupra problemelor concrete.

3. Etapa III. Mişcări curative.
Aceste mişcări răspund necesităţilor în efort fizic a reprezentanţilor diferitor vârste (copii, tineri, vârstnici), reglează echilibrul Yin - Yang, fortifică starea sănătăţii fizice şi psihice, măresc longevitatea.
Durata de folosire a aparatului depinde de starea sănătăţii fiecărui beneficiar. Urmaţi principiul măririi treptate a timpului de utilizare. Folosirea SCES se recomandă de 1-2 ori pe zi, durata fiecărei şedinţe fiind de 15 min.

Mecanismele efectului

Vibraţia rotativă cu unde de înaltă frecvenţă asigură rezonanţa cu bioholografia organismului uman, deblochează canalele sistemului Qin-Lo ale organismului, asigură o circulaţie energetică şi sanguină completă, îmbunătăţeşte funcţiile organelor interne, normalizează metabolismul, întărind astfel imunitatea.
SCES „programează” organismul la autorestabilire, previne procesele degenerative şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Efecte în urma folosirii SCES Tianshi

1. Activarea canalelor Qin-Lo şi ale vaselor sanguine, efectul circulaţiei energetice şi sanguine complete începe după primele 15 min de la începerea şedinţei.
2. „Scanarea” curativă, acţiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe tălpi. Posibilitatea detectării uşoare a zonei optime pentru folosirea aparatului, fără a fi nevoie de cunoştinţe speciale de reflexologie.
3. Curăţarea internă: în procesul funcţionării SCES, energia Qi pătrunde în organism curăţind din acesta toate reziduurile, substanţele nocive şi toxinele.
4. Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O şedinţă de 15 min. echivalează cu 5 km. de jogging. Deşi nu aţi alergat 5 km, rezultatele sunt similare.
5. Supracurativ – sănătate şi longevitate.
6. Frumuseţea facială şi corporală. Îmbunătăţirea circulaţiei energetice, normalizarea metabolismului, înlăturarea surplusului depunerilor de grăsimi fac pielea sănătoasă şi catifelată, iar silueta ideală.
7. Restabilirea dinamismului. Oboseala şi artralgia întregului organism vă sunt bine cunoscute, aceste stări apar după o zi grea de lucru ? Doar în 15 min SCES vă va restabili activitatea vitală. Regularitatea folosirii SCES măreşte capacitatea de lucru şi la învăţat.
8. Măreşte potenţa. Îmbunătăţind circulaţia fiziologică pozitivă a energiei şi sângelui, SCES restabileşte funcţiile sexuale feminine şi masculine, întârzie procesul involuţiei acesteia la bătrâni, asigură menţinerea vitalităţii organismului.

Contraindicaţii :

1. Bolile cu simptome de hemoragie (diverse tipuri de hemoragii, inclusiv cele interne).
2. Perioada fluxului menstrual la femei.
3. Graviditate.
4. Stadiul activ al tuberculozei.
5. Bolile legate de dereglarea funcţiei inimii.
6. Bolile care necesită intervenţii chirurgicale (inclusiv inflamaţii de provenienţă necunoscută)
7. Epuizarea funcţională a inimii, ficatului, plămânilor, rinichilor.
8. Intoxicaţii grave.
9. Bolile infecţioase.
10.Glaucom, dedublare a retinei.

5. Obţinerea rezultatelor optime

Pentru obţinerea rezultatelor optime, beneficiarii trebuie să urmărească următoarele reguli:

1. Urmaţi succesivitatea recomandată în folosirea SCES: la început aşezat, ulterior în picioare. Durata perioadei de folosire se măreşte treptat, însă urmăriţi ca durata sesiunii să nu depăşească 15 min.

2. Timpul optim pentru utilizarea SCES – o oră după masă. Nu este recomandată folosirea aparatului imediat după ce aţi mâncat. Beţi lichide la 20-30 min după terminarea şedinţei.

3. După fiecare şedinţă este indicat să se bea 300-500 ml de apă plată.

4. Pacienţii cu afecţiuni cronice nu trebuie să oprească administrarea medicamentelor sau să micşoreze doza preparatelor din propria iniţiativă în perioada de folosire a aparatului.

5. În timpul şedinţelor este interzis fumatul şi administrarea alimentelor.

6. Dacă aparatul funcţionează mai mult de o oră, este indicată oprirea acestuia timp de 30 min. Aceasta va prelungi timpul de funcţionare a aparatului. După terminarea folosirii aparatului aduceţi întrerupătorul „ON/OFF” în regimul „OFF”. Păstraţi aparatul în locuri ferite de praf şi umezeală excesivă (nu utilizati sau depozitaţi aparatul in baie).

7. În tipul şedinţei aparatul trebuie protejat de praf şi umezeală excesivă. Locul pentru folosirea aparatului trebuie să fie în aşa fel ca partea posterioara a aparatului să permită circulatia aerului. Dacă suprafaţa unde pe care folosiţi aparatul este moale, trebuie să puneţi sub aparat o placă dură, pentru a asigura răcirea naturală a acestuia .Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.