biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

"Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele sa va fie alimente." - Hipocrate


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Aparat de masurare si reglare a tensiunii

Tianshi - Aparat de masurare si reglare a tensiunii

Pret: Lei 377,00

Hipertensiunea arteriala – HTA - este una din cele trei boli majore deosebit de periculoase pentru omenire, fiind numit Ucigasul invizibil. Cu cat este mai mare tensiunea arteriala, cu atat este mai mare incidenta accidentelor vasculare si astfel, diagnosticarea promta si un tratament adecvat este de mare importanta.
HTA poate fi cauzata de ingustarea vaselor sanguine sau de un obstacol in circulatia sangelui, care poate cauza o diferenta intre circulatia sangelui la nivelul incheieturii palmei si bratul superior. Chiar si la persoanele sanatoase, diferenta intre valorile celor doua tensiuni poate fi de 20 mmHg ( 2,5 Kpa ) . De aceea , pentru interpretarea masuratorilor, se recomanda un consult medical de specialitate, deoarece rezultatele masuratorilor dupa o examinare repetata pot diferi mult si aceasta se datoreaza schimbarii volumului fluxului sanguin datorita deformarii vaselor de sange – in special la persoanele in varsta .

TENSIOMETRU – DEPRESOR ELECTRONIC SF 852

Schimbarea valorilor TA este aceeasi , fie ca se masoara la incheietura mainii sau la nivelul bratului superior . TA se schimba in cursul zilei, fara a ne da seama, iar aceste variatii se pot situa intre 30 – 50 mmHg, in functie de starea de tensiune sau relaxare.
Tensiunea arteriala ( TA ) este presiunea exercitata pe vasele arterelor cand sangele circula prin acestea.
Presiunea exercitata cand inima se contracta si pompeaza sangele , se numeste presiune sistolica ( maxima ) , iar presiunea exercitata cand inima se dilata si sangele patrunde in inima se numeste presiune diastolica ( minima ) .
TA este un factor fiziologic care fluctueaza foarte mult si este influentat de vorbire, miscare, pozitiile corpului, starile psihologice, etc. si se schimba periodic pe parcursul zilei.
TA de baza este cea masurata cand organismul este calm , atat mental cat si fizic si se recomanda a se masura in urmatoarele conditii : -
-cu cel putin 30 minute dupa scularea din somn, la o temperatura a camerei intre 15 – 25 grade, -
-dup ace organismul s-a odihnit mai mult de 30 minute, -
-dupa efectuarea necesitatilor biologice.
In general, TA luata intr-o unitate medicala este mai mare cu 20 – 30 mmHg , decat cea luata acasa, datorita stresului , ambientului, etc.
Aparatul SF 852 – Tensiometru electronic cu monitor si cu functia de scadere a tensiunii arteriale , este conceput pe principiile acupuncturii traditionale chineze si realizat pe baza tehnologiilor celor mai recente, incorporand un microprocessor japonez .
Metoda de masurare :
Se utilizeaza metoda oscilometrica de masurare, bratara aparatului se umfla automat si masoara variatiile cele mai mici ale TA.
Metoda de tratament ( scaderea tensiunii arteriale ) :
SF 852 poate echilibra bioelectricitatea corpului si rezulta stabilizarea TA. Ultimele cercetari au aratat ca exista o stransa corelatie intre bioelectricitatea urechilor si alte parti ale corpului uman.

Cand oamenii sunt bolnavi, parametrii bioelectrici ( rezistenta, potentialul si capacitatea electrica ) pot varia pe zonele urechilor. Punctele de acupunctura situate pe spatele urechilor s-au dovedit ca au ostransa legatura cu HTA. Stimularea periodica a acestor puncte cu impulsuri electrice de joasa frecventa ajuta la deblocarea canalelor energetice, conduce fluxul de sange, dilata vasele de sange , imbunatateste microcirculatia sanguina si in final , se echilibreaza si se stabilizeaza TA.Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.