biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Aparat sterilizare cu ozon TR-YCA

Tianshi - Aparat sterilizare cu ozon TR-YCA

Pret: Lei 870,00

- Ozonator ptr Legume Fructe, TR-YCA

-Sterilizator antibactericid cu ozon

-Generator ozon

-Filtru purificator aer si apa

-Dispozitiv de Purificare a Legumelor si Fructelor


Specificatii tehnice :
Debit OZON: 200 mg./h
Putere pompa: 2-3 l/min
Presiune lucru pompa: 0.015-0.02 Mpa
Metoda generare OZON: Descarcari CORONA (lampa OZON)
Resursa aer: Aerul ambiental
Alimentare: AC220-240V / 10 W
Timer: 60 min continuu / reglabil in intervale de 1 min
Timp de functionare indicat : max 30 min cu pauza de 60 minute.
Greutate: 0,8 Kg
Cablu alimentare :1.5 m cu stecher
Carcasa: Plastic
Accessorii: 2 seturi furtunuri & difuzoare speciale

Caracteristici :
1. Consum redus de energie (maxim 10W) cu productie ridicata de OZON.
2. Design compact cu pompa de aer inclusa.
3. Timer digital intern cu functie de reglare in intervale de 1 minut.
4. Se livreaza cu doua seturi de furtune si difuzoare speciale si filtru deumidificare reciclabil.
5. Performante si durata de utilizare ridicate.

PREZENTAREA PURIFICATORULUI UNIVERSAL CU OZON

"Banuim cu totii ce-am afla daca am analiza apa cea de toate zilele care curge la robinet ! E suficient s-o torni in pahar ca sa vezi un spectacol halucinant: impuritati plutitoare, pete de grasime, depuneri, nemaivorbind de imaginile socante de la televizor, in care prin robinet au „curs” viermi, gandaci si chiar serpisori. Gustul nu este nici el pur si curat si nici mirosul, care duhneste puternic a clor. Pe scurt, apa si-a pierdut definitia si identitatea si nu mai este nici pe departe asa cum am invatat odinioara la scoala: un lichid incolor, inodor si insipid. Din pacate, vinovatul e greu de prins. Responsabilii de la statiile de filtrare se jura ca apa pleaca spre consumatori „ca la carte”, adica perfect potabila. Compromiterea se petrece pe drum, din cauza circuitelor subterane, formate din instalatii vechi, corodate, care ar trebui refacute integral. Sa asteptam pana atunci ? Va dura mai mult de-o viata. Sa ne acceptam destinul de viitoare victime ale apei pe care o bem ?" – prezentare din FORMULA AS - Apa purificata - sanatate curata !

Aparatul care ne protejeaza de bolile care curg impreuna cu apa de la robinet !

Viata este pretioasa iar sanatatea sta la baza oricarei activitati; daca avem un organism sanatos vom avea energie sa ne atingem aspiratiile si idealurile. In epoca actuala exista o explozie a descoperirilor stiintifice, acestea aducand societatii si omenirii un standard inalt al vietii materiale. Dezvoltarea economica a adus societatii bogatie, dar din pacate, in lumea actuala, datorita cresterii populatiei globului, s-a ajuns la folosirea in exces a resurselor naturale, astfel incat aerul, apa si alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranta de viata si sanatate a oamenilor este astazi din ce in ce mai greu de atins. Fiecare organism viu, pentru a-si mentine viata si sanatatea, nu se poate dispensa de trei elemente principale : aerul, apa si alimentele. Aerul este elementul principal pentru mentinerea existentei oricarui organism viu. Daca omul este privat de aer, in cateva minute moare. Daca organismul uman este privat de oxigen se va imbolnavi de diverse boli. Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, in principal fiind : distrugerea naturii, taierea pe scara larga a padurilor , poluarea produsa de gazele de esapament ale automobilelor, gazele si praful roduse de intreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice, ect. Oamenii, nu au cum sa respire aer proaspat si curat in acest mediu. Oamenii care respira aer poluat si beau apa poluata cu clor din marile orase, vor fi afectati, cu timpul aparand probleme de sanatate cum ar fi : bolile cardio-vasculare, respiratorii, bolile alergice ale pielii, etc.. Apa este sursa de viata a omenirii si omenirea nu poate exista o singura zi fara apa. Organismul uman este constituit in proportie de peste 70 % din apa. Daca organismul uman pierde 10 % din apa vor apare manifestari anormale. Scaderea cantitatii de apa ingerata va produce in primul rand scaderea cantitatii de urina produsa, dupa care va apare concentrarea sangelui, scaderea apei din tesuturile organismului provocand moartea tesuturilor si celulelor datorata lipsei de apa. Noi trebuie tot timpul sa ingeram o anumita cantitate de apa pentru a ne mentine sanatatea. Dar sanatatea organismului uman este influentata si de materialele organice si anorganice din apa. Deci, nu putem neglija importanta calitatii apei pentru organismul uman. In prezent populatia foloseste ca apa potabila, in principal apa plata, dar apa plata este dezinfectata antibacterian cu ajutorul clorului, putand produce substante cancerigene, cum ar fi compusii halogenati. Cauzele poluarii resurselor de apa sunt foarte multe, in principal mentionam: insecticidele, ingrasamintele chimice, produsele de excretie ale animalelor, detergentii, apa reziduala menajera, apa reziduala industriala, apa reziduala din industria chimica, gunoaiele din orase, poluarea secundara produsa de fosele cladirilor civile, etc. Folosind timp indelungat apa poluata, organismul uman se va imbolnavi de boli ale pielii, artrita, neuropatie, boli ale rinichilor, etc. Hrana este sursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, in principal fiind obtinuta din: cereale, legume, fructe, peste, carne. Astazi noi promovam hrana ecologica, dar in viata de zi cu zi sunt foarte putine produse cu adevarat naturale, ecologice. Odata cu cresterea populatiei si imbunatatirea conditiilor de viata a crescut si necesarul zilnic al oamenilor de alimente. In consecinta cultivatorii si crescatorii, pentru a mari productia si a micsora pagubele produse de daunatori, folosesc pe scara larga insecticidele, ingrasamintele, hormonii, antibioticele, substantele de crestere, iar cand oamenii se hranesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai putin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii si virusi patologici daunatori organismului uman. Metoda traditionala de spalare nu poate in nici un caz sa elimine aceste insecticide, fertilizatori, bacterii si virusi. Ingerarea timp indelungat a acestor alimente va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardio-vasculare, boli ale pielii, cancer, dezvoltare precoce, etc.
In concluzie, calitatea aerului, apei si alimentatiei influenteaza direct gradul de sanatate al fiecaruia dintre noi. Noi trebuie sa stim ca, daca nu suntem bolnavi nu inseamna ca suntem perfect sanatosi. Principiul prevenirii bolii este mai important decat tratamentul acesteia. Astazi stiinta cunoaste o dezvoltare puternica si rapida, medicina a facut progrese substantiale, nivelul de trai al oamenilor creste pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce in ce mai multe. De ce oare se intampla asa? Principalul motiv se datoreaza poluarii mediului inconjurator si calitatii necorespunzatoare a nutrientilor din alimente. Daca vrem sanatate si siguranta fara sa ne neglijam cariera, fiind oraseni aflati intre ciocan si nicovala, ce putem face pentru a le avea pe toate ?

SOLUTIA : PURIFICATORUL/STERILIZATOR UNIVERSAL cu OZON !

Acest produs mai poate fi folosit:
- in casa pentru indepartarea mirosului neplacut de fum, al animalelor, etc;
- pentru spalarea fructelor si legumelor - sunt eliminate urmele de pesticide si ingrasaminte
- pentru spalarea carnii si a pestelui - sunt eliminate hormonii de crestere si antibioticele folosite pe scara larga in crescatorii;
- pentru spalarea hainelor ;
- distruge cele mai periculoase bacterii, ajutand la prevenirea multor boli.
Acest produs va aduce beneficii atat dvs. cat si intregii familii !

Caracteristicile ozonului :
Ozonul are formula chimica O3, este creat din combinarea a 3 atomi de oxigen. Are o capacitate de oxidare care este deosebit de utila in dezinfectie si sterilizare. Poate distruge majoritatea bacteriilor si virusilor din apa si din aer.
Ozonul este o componenta importanta a atmosferei. Atmosfera contine 0,01-0,04 ppm din ozon, care echilibreaza nivelul bacteriilor si mucegaiul in natura. Ozonul este creat si in urma descarcarilor electrice din natura, in timpul furtunilor. Descarcarea electrica produce acel miros plaacut perceput ca aer curat.
Molecula de ozon este instabila si tinde sa se transforme repede in molecule de oxigen. De aceea ozonul este un bun purificator pentru aer si apa. Moleculele din ozon prin combinarea cu alti compusi oxideaza componentele organice si le transorma incomponente inofensive. Pentru ca ozonul se transorma in oxigen, este considerat lipsit de toxicitate si ECOLOGIC in comparatie cu dezinfectantele chimice. Ozonul este cel mai curat (ECOLOGIC) oxidant si dezinfectant.

Cum actioneaza ozonul ?
1. Distruge micro-organismele:bacteriile si sporii acestora; virusii; protozoarele parazite.
2. Ce poate afecta capacitatea de dezinfectare a ozonului ?
- Concentratia de ozon;
- Temperatura (la temperatura de maxim 32°C capacitatea de dezinfectare a ozonului este maxima).
3. Cum distruge ozonul micro-organismele?
- Ozonul distruge micro-organismele prin atacarea membranei celulare a acestora si combinarea cu amino-acizii.

Aplicatii :
1. Tratarea apei
Ozonul distruge eficient bacteriile si virusii, indeparteaza impuritatile din apa.
Indeparteaza mirosul si poate fi folosit ca agent de purificare.
Clorul este larg folosit in tratamentul apei, insa genereaza substante daunatoare in timpul acestui
proces cum ar fi clorurile. Ozonul nu genereaza asemenea substante, fiind totodata un antiseptic mai puternic decat clorul.
Ozonatorul (sterilizatorul) multifunctional in procesul de tratare a apei :
-purifica apa, distruge complect bacteriile, colibacili, bacilli dizenterici, virutii hepatici A si B.
-distruge clorul din apa (cancerigen), azotul etc. rezultand o apa cu PH slab bazic (7,5-9)
2. Ingredient chimic
Ozonul este folosit ca oxidant in industria chimica, a petrolului, a fabricarii hartiei si in industria farmaceutica.
3.Industria alimentara
Ozonul este dezinfectant inofensiv si puternic. Se mai foloseste pentru a controla cresterea biologica a unor organisme nedorite din alimente si echipamente folosite in industria alimentara.
Ozonul se foloseste in industria alimentara datorita capacitatii de a distruge microorganismele fara a adauga chimicale alimentelor, apei utilizate in procesul de prelucrare a hranei sau incintei in care sunt depozitate,alimentele.
Ozonul se foloseste pentru a dezinfecta echipamentele, apa si alimentele. In stare gazoasa, ozonul este considerat conservant pentru alimente si sterilizeaza ambalajele acestora. Printre produsele conservate cu ozon se numara; ouale pe durata depozitarii lor la rece, fructele si legumele proaspete si pestele.
Folosind ozonatorul in prepararea hranei veti obtine o mancare ecologica deoarece, ozonul oxideaza si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice, tranchilizante din apa si hrana, elimina mirosurile, si mentine prospetimea.
4. Medical
Ozonul este folosit ca dezinfectant in Australia, Asia , America de Sud, Africa etc. in spitale ,clinici, scoli, gradinite,institutii publice etc. In Germania, Italia, Mexic, China, Rusia, ect. ozonul este folosit ca terapie in cazul unor boli grave. Are caracteristici antiseptice mai puternice decat permangamentul de potasiu.
Metoda de vindecare cu ozon - igienizarea sau spalarea cu apa tratata cu ozon, duce la oxigenarea si curatarea sangelui, activarea functiilor celuare, descompunerea antibioticelor, steroizilor, neavind efecte secundare, dar avand actiune antiinflamatorie, de calmare a durerii, detoxifierie, dezalcolizare, in dermatoze si boli cu transmisie sexuala, cosmetica, infrumusetare etc.
Purificarea aerului
Ozonul actioneaza asupra aerului:
- il sterilizeaza, distruge virusii, bacteriile (studiile efectuate arata eficienta ozonului de 5 ori mai ridicata decat sterilizarea cu ultraviolete)
- elimina efectele nocive ale fumului de tigara, gaze etc.
- imbogateste aerul cu oxigen si ioni negativi ca la munte.
Aplicatie / Durata
Incaperi 10 min - Indeparteaza mirosul si fumul de tutun din aer
Bucatarie 10 min - Indeparteaza mirosul de mancare (ceapa,usturoi,peste) din aer cat si fumul.
Animalele de casa 10 min - Indeparteaza mirosul neplacut al animalelor.
Beciuri/Debarale 10 min - Distruge bacteriile si mucegaiul si Indeparteaza mirosurile neplacute.
Covoare/ Mobilier 10-15 min - Indeparteaza gazele toxice cum ar fi formaldehida emanata de mobila noua, de zugravit sau de covoare.
Sanatate
Aplicatia / Durata / Functie si efecte
Spalare cu apa ozonata 15-20 min - Previne infectarea ranilor si grabeste vindecarea;
Spalarea rufelor 20 min - Distruge bacteriile, elimina mirosul si purifica / albeste hainele;
Articole de copii 10 min - Dezinfecteaza biberoanele, jucariile etc;
Igiena orala- clatirea gurii cu apa ozonata 5-10 min - Distruge bacteriile din cavitatea bucala si ajuta la vindecarea unor boli, cum ar fi stomatita.
Spalarea pielii - 10-20 min - Distruge cele mai periculoase bacterii, ajuta la prevenirea multor boli de piele; accelereaza metabolismul pielii, dandu-i un aspect mai sanatos si mai proaspat.
Alimente si apa
Apa ozonata are urmatoarele caracteristici :
1. Este pura microbiologic si chimic;
2. Are PH slab bazic 9;
3. Contine o cantitate crescuta de oxigen - de pana la 8 ori mai mare decat apa obisnuita;
4. Se asimileaza mai usor, raza grupului de molecule fiind mai aproape de cea din celulelor organismului, scazand de la 120 la 53 mn. Este apa ideala pentru a fi consumata, deoarece are efect terapeutic si de prevenire in foarte multe afectiuni precum cancerul, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, reumatismul, bolile rinichilor, colonului etc.
Aplicatia / Durata / Functie si efecte
Tratarea fructelor si legumelor proaspete 10-20 min. - Elimina pesticidele si chimicalele din fructe si legume (penetreza pana la 10 cm. in acestea), distrugand totodata bacteriile de suprafata.
Spalarea veselei cu apa ozonata 10 min - Distruge bacteriile de pe suprafata tacamurilor.
Spalarea carnii de porc/pui si a pestelui 5-10 min. - Elimina mirosurile neplacute si distruge bacteriile, elimina urmele de hormoni, antibiotice si tranchilizante folosite in procesul de crestere industriala.
Tratarea apei 10 min. /10 l. - Purifica apa, elimina clorul, urmele de metale grele, hormoni si antibiotice si mareste de cca. 8 ori nivelul de oxigen din apa tratata.
Conservarea alimentelor 5-10 min - Dezinfecteaza alimentele si prelungeste durata de pastrare a fructelor si legumelor.
DEZODORIZAREA frigiderului 10 min. - Elimina orice miros din frigider, previne amestecul mirosurilor alimentare.
Instructiuni de folosire :
1) Conectati Ozonatorul la o retea de impamantare.
2) Conectati tubul la evacuarea aparatului si piatra de difuzare a ozonului (pentru tratarea aerului nu necesita piatra de difuzare a ozonului).
3) Stabiliti timpul de functionare prin programarea din touch-urile de pe panoul digital - durata maxima indicata de functionare este de 30 min. cu 60 min. pauza).
Instructiuni de siguranta !
1. Pozitionati ozonatorul astfel incat sa fie deasupra nivelului apei, pentru a preveni intrarea apei in aparat.
2. Folositi cu atentie. Nu obturati niciodata orificiul de admisie a aerului.
3. Depozitati aparatul pe o suprafata plana si sigura, departe de accesul copiilor.
4. Pastrati furtunul de evacuare a oyonului curat si nu il obturati.
5. Nu apropiati ochii sau nasul de orificiul de evacuare al ozonatorului.
6. Nu stati in incapere cand sterilizati aerul.
7. Nu mai folositi ozonaorul daca va simtiti ametiti.
8. Nu depasiti timpul de functionare indicat pentru fiecare operatiune.
9. Nivelul de ozon pentru om este in jur de 0,01-0,1 ppm, la fel ca nivelul de ozon din natura.
10. Tubul de evacuare a ozonului devine alb sau galbui dupa mai multe folosiri.
11. Asigurati-va ca piatra de difuzare a ozonului este pe fundul vasului, pentru dispersia maxima, atunci cand tratati apa.
12.In tratamentul apei, cand aceasta are adancimea de 20-40 cm, ozonul are o mare capacitate de dispersare.
13. Scoateti din priza aparatul atunci cand nu il folositi si nu permiteti desfacerea acestuia de catre persoane neautorizate. Orice interventie neautorizata duce la pierderea garantiei.

PROPRIETĂŢILE OZONULUI

Ozonul (O3) un gaz instabil şi înalt reactiv derivat din oxigen, care se formează atunci când moleculele de oxigen (O2) sunt rupte în urma expunerii la raze ultraviolete sau descărcări electrice.
Ozonul este un oxidant extrem de puternic, fiind urmat de fluoruri ca reactivitate, având o putere de oxidare de 100 de ori mai mare decât a clorului. Totuşi folosirea lui este mult mai puţin periculoasă decât oxidanţii convenţionali şi nu dă naştere la produse poluante în urma utilizării. Datorită instabilităţii, moleculelor sale şi faptului că se descompune rapid în oxigen, ozonul nu poate fi depozitat sau transportat, ci trebuie creat la faţa locului cu ajutorul generatoarelor de ozon.

În apă sau aer, ozonul este capabil să oxideze majoritatea componenţilor organici şi anorganici, transformându-i în compuşi inerţi. Majoritatea poluanţilor de mediu ce se găsesc în apă sunt neutralizaţi prin tratarea cu ozon. De exemplu tratarea cu ozon elimină metalele grele din apă, inclusiv compuşii complexi organo-metalici prin oxidarea sărurilor metalice şi transformarea lor în oxizi insolubili cu toxicitate redusă, care vor precipita şi pot fi uşor înlăturaţi prin filtrare convenţională.

Ozonul este şi un germicid extrem de puternic, având o arie largă de acţiune ce duce la eradicarea activităţii microbiologice. Fumigarea cu ozon este o modalitate eficace de eliminare a agenţilor patogeni ai plantelor şi animalelor, cu rezultate excepţionale în purificarea apei, băuturilor, acvacultură, acvaristică, horticultură şi depozitarea alimentelor. Acest tratament a demonstrat extinderea perioadei de păstrare pentru legume şi fructe, prin eliminarea bacteriilor de pe suprafaţa acestora, ce produc alterarea.
De asemenea fumigarea cu ozon elimină pericolul asociat cu manipularea şi aplicarea clorului sau a altor soluţii pentru albirea rufelor şi dezinfectare , mai ales atunci când acestea sun folosite în spaţii neventilate, ozonul având proprietatea de a se descompune rapid, nu se acumulează şi nu lasă reziduuri toxice care să polueze aerul.

Ozonul este un dezodorizant foarte eficient, având capacitatea unică de a elimina mirosurile neplăcute ce afectează calitatea aerului din spaţiile interioare cum ar fi fumul de ţigară, substanţele organice volatile şi mirosurile provenite de la gătit. Fumigarea cu ozon înlătură mirosurile persistente de vopsele, după renovarea locuinţelor, distruge mucegaiurile şi fungii din beciuri, subsoluri etc. constituind un tratament eficace pentru dezodorizarea şi sterilizarea frigiderelor, răcitoarelor şi camerelor frigorifice.

Ozonul poate fi îndepărtat din aer şi apă cu ajutorul filtrelor cu cărbune, acesta fiind descompus imediat în oxigen la contactul cu granulele de carbon activ. Rapida dezactivare a ozonului este proprietatea de bază ce permite aplicarea lui în ecosisteme artificiale cum ar fi acvacultura, unde acesta distruge agenţii patogeni şi îmbunătăţeşte calitatea apei. Deoarece ozonul este toxic pentru peşti, apa este tratată într-un bazin separat conectat la acvariu printr-o pompă de recirculare (sau peştii pot fi scoşi din acvariu şi reintroduşi după 15 minute de la aplicarea tratamentului), în acest mod peştii nefiind direct expuşi acţiunii ozonului.

Ozonarea apei potabile, care datorită învechirii instalaţiilor are o calitate deficitară, aduce beneficii certe, tratamentul transformând apa contaminată în apă proaspătă, inodoră şi incoloră. Ozonarea periodică a rezervoarelor de depozitare a apei potabile sau a apei de ploaie reciclată inhibă dezvoltarea microorganismelor anaerobe ce se dezvoltă în mod obişnuit în interiorul acestora. Ozonarea este de asemenea un tratament eficace pentru apa contaminată cu săruri solubile de fier şi magneziu, transformând aceste săruri în precipitate solide, uşor de eliminat prin filtrare.

Ozonarea poate fi aplicată apei folosite pentru baie şi apei din piscine, fiind un tratament alternativ pentru evitarea contactului direct cu compuşii secundari rezultaţi în urma procesului de clorinare. Spre deosebire de oxidanţii convenţionali cum sunt clorurile, ozonul nu generează compuşi secundari periculoşi ce pot contamina utilizatorii piscinei şi mediul.
Într-o lume din ce în ce mai conştientă de pericolele poluării mediului, ozonul este de departe cel mai eficient şi ecologic oxidant, destinat tratării şi descompunerii contaminanţilor organici şi anorganici. Ozonatorul generează o cantitate suficientă de ozon, fiind recomandat pentru o largă varietate de aplicaţii.
Instrucţiuni de folosire în siguranţă a aparatului
Este responsabilitatea utilizatorului să înţeleagă şi să aplice instrucţiunile de folosire .
Ozonatorul este capabil să genereze o cantitate de 400 mg. de ozon pe oră.
În spaţii închise expunerea la ozon nu va depăşi 20 minute în limita de 0,3 / 1.000.000 părţi, recomandată de către US Occupational Safety and Health Administration (OSHA) în caz contrar existând pericolul de producere a inflamării căilor respiratorii.
Când folosiţi ozonul ca fumigant, eliberaţi zona de persoane, animale şi plante şi nu reveniţi timp 10-15 minute, lăsând timpul necesar disocierii şi dispersării acestuia.
Ozonul poate declanşa crize de astm bronşic. Astmaticii trebuie să evite expunerea la ozon, neintrând în încăperile proaspăt tratate, decât după timpul necesar dispersării şi ventilarea acestora. Ozonul are un miros înţepător în concentraţii ridicate , ce poate fi simţit atunci când concentraţia depăşeşte cele 20 minute maxime de expunere recomandate de OSHA. Acest miros puternic şi înţepător indică depăşirea limitei admise, persoanele care sunt deranjate de acest miros fiind indicat să nu folosească acest echipament. Nu verificaţi funcţionarea aparatului, în sensul producerii ozonului prin mirosirea directă a orificiului de evacuare.
Vă rugăm insistent să folosiţi acest generator de ozon într-o manieră responsabilă.
Ozonatorul nu este protejat la apă, fiind destinat folosirii interioare, necesitând amplasarea lui în locuri uscate şi bine ventilate, fără a permite contactul cu umezeala, aburul sau condensul. Nu folosiţi aparatul în condiţii de umiditate ridicată, deoarece aceasta poate străpunge izolaţia lămpii de ozon, ducând la distrugerea aparatului sau generarea oxizilor de azot care pot reacţiona cu apa, dând naştere acidului azotic. Deteriorarea lămpii de ozon duce la emisia de cantităţi însemnate de acid azotic nociv pentru sănătate.
Ozonatorul este un echipament ce funcţionează cu înaltă tensiune, ce poate cauza prejudicii să chiar moartea prin electrocutare, dacă nu este folosit adecvat instrucţiunilor prezente. Nu desfaceţi aparatul şi nu încercaţi să introduceţi obiecte în interiorul acestuia, păstraţi-l departe de surse combustibile, lichide şi vapori, asiguraţi-vă că aveţi mâinile uscate atunci când lucraţi cu acesta, depozitaţi-l corespunzător la loc sigur astfel încât să nu fie la îndemâna copiilor.
Ozonul este un gaz înalt reactiv capabil să distrugă majoritatea componentelor de plastic sau cauciuc atunci când se află în contact prelungit cu acestea. Este neapărat necesar să folosiţi numai furtune speciale, compatibile cu ozonul, între echipament şi punctul de injectare a gazului.
Asiguraţi-vă că furtunele folosite sunt curate, fără praf şi contaminanţi, înainte de a le conecta la aparat, deoarece acumularea de praf în interiorul lămpii de ozon conduce la scăderea cantităţii de ozon produse. Ideală este conectarea la admisia
aparatului filtrului dezumidificator produs de firma noastră. Evitaţi contactul furtunelor sau aparatului cu uleiuri minerale sau grăsimi deoarece acestea pot produce combustia spontană în prezenţa ozonului sau oxigenului.
Nu permiteţi penetrarea apei în aparat, deoarece acesta va fi distrus iar defectarea din această cauză nu este acoperită de garanţie. Atunci când folosiţi aparatul pentru ozonarea apei, folosiţi o valvă de sens, montată în aşa fel încât să nu permită refularea apei în acesta. Ideal este să plasaţi aparatul cu cel puţin 10 cm. mai sus decât nivelul apei (figura alăturată).

Firma nu îşi asumă sub nici o formă responsabilitatea pentru accidentele sau prejudiciile produse din cauza folosirii improprii a acestui echipament. Utilizatorul este total responsabil privind instalarea, folosirea şi întreţinerea corectă a acestui echipament.


Ghid de aplicare a tratamentelor cu OZON

APLICAŢII ALE OZONULUI
Aplicaţia Tehnica de aplicare Timp


Purificarea/sterilizarea apei potabile (producerea apei pure de băut). Prin ozonarea apei, aceasta va deveni mai pura, fiind distruse bacteriile, viruşii şi eliminate clorurile şi metalele grele. Poate fi consumată după 5-10 min. pentru băut, la prepararea ceaiurilor, cafelei, la gătit , etc., cantitatea de oxigen a crescut de 13 ori faţă de cea iniţială, PH-ul ei va deveni slab bazic , ajungând până la 7,5 – 8, iar grupul de molecule se va transforma în grup mic, raza scăzând de la 120 de hertzi la 53 de hertzi, fiind apropiată de apa celulelor din corpul nostru.


10 min.

Elimină rezidurile de hormoni şi antibiotice din carnea de pasăre şi porc, elimină urmele de pesticide şi îngrăşăminte chimice din legume şi fructe.
Spălarea carnii, legumelor sau fructelor într-un vas de plastic, cu apă suficientă, cât să le acopere, duce la elinimarea
hormonilor şi antibioticelor din carne, iar aceasta va fi mai fragedă iar gustul mai plăcut. Legumele şi fructele vor avea un gust deosebit de bun, prin descompunerea rezidurilor de pesticide şi îngrăşăminte chimice, mărindu-se perioada de păstrare a prospeţimii. Profunzimea de penetrare este de 10 cm. efectul antibacterian şi de dezintoxicare ajunge la 99,5 %.




10 min.

Elimină mirosurile neplăcute, fumul de ţigară, distruge mucegaiul din bucătării, distruge viruşii şi bacteriile din aerul din camere, restaurante, baruri, subsoluri ect. Ozonul are un efect oxidant foarte puternic, fiind recunoscut ca un bactericid cu spectru larg, deosebit de eficace. Puterea sa de oxidare este de 600 până la 3000 ori mai mare decât cea a clorului. Ozonul oxidează şi descompune cu rapiditate substanţele chimice ce produc mirosuri neplăcute, având efect de distrugere a mucegaiurilor , a mirosurilor neplăcute şi pătrunzătoare după renovarea locuinţei. Ozonul descompune fumul, inclusiv cel de ţigară, substanţele toxice şi nocive, oxidează şi reduce rapid monoxidul de carbon, sulfurile şi benzenurile din aer, etc.

> 10 min./
1 min.
m3

Gătirea orezului

Tratarea orezului cu apă ozonată, nu numai că elimină rezidurile de pesticide şi îngrăşăminte, dar face ca acesta să devină delicios.

10 min.

Aplicaţia Tehnica de aplicare Timp
Tratarea bolilor stomatologice.
Clătirea gurii cu apa activată cu ozon timp de cca. 1 săptămână tratează problemele cavităţii bucale cum ar fi sângerarea gingiilor, inflamaţiile parodontale, mirosul fetid al gurii etc.
Este indicată şi sterilizarea periuţelor de dinţi, cel puţin o dată pe săptămână, pentru distrugerea bacteriilor ce se formează pe suprafaţa acestora.


3 min.
Eliminarea mătreţii Utilizarea apei bogate în ozon la spălarea capului elimină mătreaţa, părul îşi recapătă culoarea şi strălucirea, se regenerează.
ATENŢIE Temperatura apei nu trebuie să depăşească 37-41 grade, deoarece capacitatea de dizolvare a ozonului în apă se reduce proporţional cu creşterea temperaturii acesteia. Această precauţie este valabilă la toate tehnicile de îmbăiere.

10 min.
Tratează acneea, înfrumuseţează şi albeşte tenul.
Spălarea constanta cu apa bogată în ozon îmbunătăţeşte starea fizica, activează funcţiile celulare, stimulează metabolismul; poate trata bolile de piele; protejează, înfrumuseţează şi albeşte pielea, elimină punctele negre, pistruii, acneea şi coşurile.

5 min.
Previne şi tratează bolile de piele ale picioarelor.
Majoritatea inflamaţiilor şi iritaţiilor pielii piciorului sunt cauzate de către fungi.
Îmbăierea regulată a picioarelor în apa ozonată tratează bolile de piele ale picioarelor cum ar fi dermatozele, piciorul Hong Kong, piciorul atletului, ciuperca piciorului, previne mirosul neplăcut etc.

10 min.
Contribuie la menţinerea sănătăţii întregii familii.
Băile cu ozon activează funcţiile celulare şi stimulează metabolismul; au rol în dilatarea vaselor sanguine, scad colesterolul, previn hipertensiunea, arterioscleroza, precum şi simptomele asociate bolilor de inimă; elimina toxinele acumulate în ficat şi rinichi, reglează secreţia endocrină; asigură relaxarea completă a pielii, muşchilor şi a creierului; ameliorează tuberculoza, dispepsia, reumatismul, anemia, diabetul, uremia, răcelile, migrenele, rezultate bune în prevenirea şi tratarea bolilor sexuale.

15 min.
Distruge viruşii şi bacteriile din aer Acţionează în principal asupra membranei celulare, după care distruge substanţele din interiorul membranei provocând moartea acestora. Sterilizarea este completă , iar igiena se păstrează timp îndelungat. Ozonul poate steriliza prin intermediul aerului care circulă, ajungând în fiecare unghi al camerei, până la o profunzime de 10 cm. în covoare , paturi şi locuri greu accesibile, sterilizând satisfăcător antibacterian inclusiv pe suprafeţele şi în interiorul obiectelor cu forma neregulată.


10 min.
Albirea şi sterilizarea lenjeriei.
Ozonul are un puternic efect oxidant de aceea poate fi folosit ca înălbitor şi sterilizant pentru lenjerie. Puneţi hainele întregii familii în apa şi trataţi 30 de minute. După 30 de minute s-au descompus toate impurităţile şi sulfurile. Apa rămasă de la spălatul rufelor, folosiţi-o la spălatul geamurilor şi la şters pe jos.


30 min.
Eliminarea mirosurilor neplăcute ale frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat.

Aplicarea ozonării frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat distruge bacteriile şi microbii ce se stie că se dezvoltă în mediul umed prezent în acest tip de aparate.
După tratare mirosurile neplăcute dispar iar perioada de păstrare a alimentelor creşte.
ATENŢIE În cazul ozonării frigiderelor, evitaţi ca furtunul apararului să fie obturat de către uşă.


10 min.
Eliminarea mirosurilor animale, dezinfectarea veselei, podelelor.

Ozonarea apei folosite la curăţenia casei, a tacâmurilor şi veselei are efect deosebit de eficient de sterilizare şi de eliminare a mirosurilor neplăcute.


10 min.
Eliminarea bacteriilor, mirosurilor neplacute din acvarii, asigurarea sănătăţii pestilor din acvarii.

Ozonarea apei din acvarii o dată pe zi, previne îmbolnăvirea peştilor, apa va deveni mai curată nu va mai căpăta mirosul neplăcut caracteristic, putând fi schimbată o dată la cca. 3 luni. Necesită mutarea peştilor în alt vas pe timpul ozonării.

10 min.



Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este gol



Cautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere




sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.