biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” - Michel de Montaigne


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Kangli (Kang Li)

Tianshi - Kangli (Kang Li)

Pret: Lei 89,90

HEALTY COMELINES CAPSULES
(Kangli - capsule pentru sanatate si frumusete feminine)
Compozitie :
Isoflavone – 11 % 136,4 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina E 10 mg
Microcristale de celuloza 370 mg
Isoflavonele din soia au un rol benefic în protejarea sanatatii. Isoflavonele inhiba fermentii necesari dezvoltarii celulelor canceroase: proteina tirozinchinaza (TDK), ribosomchinaza, enzime izomerice (AND). Deasemenea frâneaza hiperplazia vaselor sanguine din interiorul tumorii, fiind un preparat eficace în tratarea cancerului. Investigatii clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde de nivelul de estrogeni din organismul femeii.

Cu cât nivelul de estrogeni este mai ridicat, cu atât este mai mare riscul de îmbolnavire a glandei mamare. Structura moleculara a isoflavonelor din soia este asemanatoare estrogenilor, de aceea acestea la nivel tisular se combina cu receptorii estrogenului, micsorând cantitatea acestora în sânge, ceea ce duce implicit la scaderea pericolului de aparitie a cancerului mamar.

Mecanismul de actiune, profilaxie si tratament:

-Previne si combate cancerul :
Isoflavonele din soia pot inhiba dezvoltarea celulelor cancerigene , datorita mai multor enzime : enzime active aminoproteice ( TDK ), enzime ribonucleice, enzime izomerice AND. Deasemenea ,inhiba irigarea tumorilor si impiedica atit dezvoltarea , dar si formarea lor.
Experientele clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde in mare masura de cantitatea de hormoni feminini, iar structura moleculara a isoflavonelor de soia este asemanatoare cu a hormonilor feminini, care se combina cu acestea , ducind la eliminarea excesului hormonal si la prevenirea cancerului mamar .
Previne si trateaza osteoporoza.
Isoflavonele din soia stimuleaza cresterea densitatii osoase prin stimularea absorbtiei calciului; se administreaza concomitent cu calciu "Tianshi";
- Combate ateroscleroza si previne bolile cardiovasculare:
Isoflavonele din soia frâneaza oxidarea colesterolului (LDL), frâneaza procesele de aterogeneza, micsoreaza aglutinarea trombocitelor;
Incetineste îmbatrânirea la femei;
Dupa vârsta de 40 de ani cantitatea de hormoni sexuali (estrogeni) scade ,ducând la stari de indispozitie, îmbatrâniri fiziologice; pentru eliminarea acestor fenomene, adesea se folosesc hormoni sintetici, care dau rezultate bune, dar nu se aplica pe scara larga datorita efectelor secundare ale acestui tratament; isoflavonele din soia sunt un produs natural, care în organism actioneaza precum estrogenul, compensând lipsa acestora, cauzata de probleme fiziologice aparute odata cu menopauza.
În concluzie:
Isoflavonele din soia sunt un produs pur natural cu functie de reglare hormonala. Tratamentul cu acest produs încetineste îmbatrânirea, elimina starile de indispozitie, înfrumuseteaza.

Mod de administrare: 1 x 2 cps. pe zi dimineata si seara.

Forma de prezentare: 370 mg x 60 cps. gelatinoase.

Atenţie : Acest produs nu înlocuieşte nici un medicament !Comenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.