biorezonanta timisoara investigatie fara radiatiibiorezonanta timisoara metoda de ivestigare rapida
biorezonanta timisoara si tratament naturist

“Sanatatea e unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii.” - Bernard de Fontenelle


Prima pagina Tianshi Tiens Tianshi - Patura cu proprietati bioenergetice 220x200
Tianshi - Patura cu proprietati bioenergetice 220x200

Tianshi - Patura cu proprietati bioenergetice 220x200

Pret: Lei 748,20

TIENS - Pătură cu proprietăţi bioenergetice, dublă (220 x 200 cm) (emisii de raze infrarosii lungi destinate odihnei: energie fotonica, energia undelor infrarosii lungi, ioni negativi)

ACCESORIILE CU EMISII DE RAZE INFRAROŞII LUNGI,
DESTINATE ODIHNEI
- FAŢA PENTRU SALTEA ŞI PĂTURA TIENS –

În secolul 21, cele mai avansate cercetări din domeniul produselor pentru îngrijirea sănătății se axează pe prevenirea apariţiei bolilor, astfel încât oamenii să nu mai ajungă să dezvolte afecţiuni ce generează durere şi disconfort – acest demers este temelia responsabilităţii noastre. Pătura şi faţa de saltea cu emisii de raze infraroşii lungi fac parte dintr-o gamă complet nouă de accesorii destinate odihnei, cu multiple funcţiuni,
efectele benefice ale acestora fiind complete: îmbunătăţirea calităţii somnului, încărcare energetică, refacerea completă a corpului în timpul odihnei.

PRINCIPIUL STIINTIFIC AL ACCESORIILOR CU EMISII DE RAZE INFRAROSII LUNGI, DESTINATE ODIHNEI
Acestea reprezintă o nouă generaţie de accesorii high-tech destinate odihnei, create ca urmare a colaborării dintre Institutul de Cercetări şi Inginerie Genetică JES din Japonia, Universitatea Politehnică din Tianjin şi Compania TIENS. Este vorba despre un nou tip de fibră multi-funcțională fabricată prin tehnologii foarte avansate. Materialul conţine macromolecule polimerizate emitente de raze infraroşii lungi şi ioni negativi, cu efecte benefice asupra sănătăţii.

PATENTUL INVENTIEI
Accesoriile TIENS cu emisii de raze infraroşii, pentru odihnă, au obţinut certificatul de identificare ca produse destinate îngrijirii sănătăţii şi patentul naţional al invenţiei: ZL98103486.6. Codul de clasificare internaţională este D06M11/36.

CARACTERISTICILE ACCESORIILOR CU EMISII DE RAZE INFRAROSII LUNGI, DESTINATE ODIHNEI

ENERGIA FOTONICA
Este acel tip de energie la care lungimea de undă este similară cu cea emisă de energia vitală a corpului, energie ce penetrează celula umană. Energia fotonică acţionează benefic asupra principalelor părţi ale corpului, stimulează metabolismul, întăreşte imunitatea şi asigură un ritm circadian sănătos.

ENERGIA UNDELOR INFRAROSII LUNGI
Această energie poate îmbunătăţi circulaţia sângelui (în cadrul testelor efectuate de Institutul de Științe Medicale din China, fluxul microcirculator s-a îmbunătăţit cu 95% după 20 de minute) eliberând raze infraroşii lungi, cu lungimi de undă de 8-15 microni, pentru o calitate a sângelui şi oxigenare mai bune la nivelul întregului corp.

IONII NEGATIVI
Materialul numit „Toromalin” din compoziţia fibrei produce ioni negativi în jurul capului. Aceştia pătrund în sânge prin piele şi prin aparatul respirator şi pot avea un efect de recalibrare a funcţiei cerebrale şi nervoase, de îmbunătăţire a aportului de sânge la nivelul creierului şi inimii, de înlăturare a oboselii, de purificare a aerului în jurul corpului, de îmbunătăţire a calităţii odihnei şi de prevenire a diferite afecţiuni.

PLACUT SI CONFORTABIL
Fibrele folosite la realizarea acestora sunt moi, confortabile, cu textură mătăsoasă, cu efecte antisudorifice şi deodorante.

CURATA SI IGIENICA
Păturile şi feţele pentru saltea tradiţionale nu sunt uşor de curăţat sau uscat, adunând în interior bacterii şi acarieni. Umplutura produselor TIENS este alcătuită din fibre speciale, testate la Centrul Medical Naţional de Analize Biologice, rata bacteriostatică fiind de 89%. Materialul este simplu de curăţat şi foarte igienic.

DESIGN MODERN
Vechea generaţie de accesorii pentru odihnă se concentra foarte mult asupra beneficiilor aduse sănătăţii, fără a acorda atenţie detaliilor estetice. Noile produse au un material de calitate, confortabil, plăcut. Mai mult, pătura şi faţa de saltea fac parte dintr-o gamă de produse destinate unui somn sănătos, alături de perna multifuncţională cu energie fotonică TIENS.

RECOMANDARI

PENTRU PERSOANELE CU PROBLEME DE SANATATE:
În timp, se pot constata efecte benefice împotriva insomniei, hipertensiunii arteriale, arteriosclerozei cerebrale, gastritei cronice, bronşitei cronice, reumatismului şi artritei reumatoide, durerilor la nivelul gâtului, umerilor, spatelui sau membrelor inferioare, pruritului cutanat, intoleranţei la frig.

PENTRU PERSOANELE SANATOASE:
Aceste produse ajută la păstrarea unei bune stări de sănătate, obţinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obţinerea unor efecte benefice la nivelul sănătăţii pielii.

REZULTATELE TESTARILOR STIINTIFICE ALE ACCESORIILOR CU EMISII DE RAZE INFRAROSII LUNGI, DESTINATE ODIHNEI:
Rezultatele testelor efectuate de Centrul de Testare Ştiinţifică din China şi de Centrul Medical Naţional de Analize Biologice: emisivitatea energiei fotonice a fibrelor emitente de raze infraroşii lungi este de 92%, rata bacteriostatică finală este peste 90%, iar numărul de ioni negativi generat este de 2.000 unităţi/cm³.

DENUMIREA SI DIMENSIUNILE ACCESORIILOR CU EMISII DE RAZE INFRAROSII LUNGI, PENTRU ODIHNA:
Faţă pentru saltea – pat simplu – 200 x 105 cm
Faţă pentru saltea – pat dublu – 200 x 150 cm
Pătură – pat simplu – 200 x 150 cm
Pătură – pat dublu – 220 x 200 cmComenzi produse
0762.172.216 (Cosmote)

Cosul de cumparaturi

biorezonanta timisoara
Cosul DVS. este golCautare avansata

Produse recomandate

Colo-Vada detoxifiere
sfaturipentrusanatate.ro - Toate drepturile rezervate.